קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 16-04-2008, 15:32
  2. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 22-03-2008, 15:29
  3. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 30-12-2007, 20:12
  4. [דיון]כ.רונאלדו Vs.קאקא
    על ידי JoKeR-V בפורום כדורגל
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 30-05-2007, 17:04
  5. (דיון) תופעת רונאלדו (לא כריסטיאנו)
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 25-04-2007, 22:07
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25

[דיון] מילאן , רונאלדו ופאטו כבשו

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ברירת מחדל [דיון] מילאן , רונאלדו ופאטו כבשו

5-2 נצחו צמד של רונאלדו
    שער של קאקא
    שער של פאטו הפנומן , הוא יהיה אחד השחקנים הטובים בעולם , ועוד שער של סידולף , למילאן יש 3 משחקים חסרים , השאלה שלי זה יש למילאן דרך להגיע למקום 2-3 ?על 1 אני לא מדבר אפילו .
    Siete

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    5-2 נצחו צמד של רונאלדו
    שער של קאקא
    שער של פאטו הפנומן , הוא יהיה אחד השחקנים הטובים בעולם , ועוד שער של סידולף , למילאן יש 3 משחקים חסרים , השאלה שלי זה יש למילאן דרך להגיע למקום 2-3 ?על 1 אני לא מדבר אפילו .
    היה משחק מדהים!
    למעט טעויות של מאלדיני וקלאדזה במחצית הראשונה בלבד המשחק היה מצויין.
    פאטו ענק, פשוט שחקן מצוין.
    סיידורף לא סידולף תפסיק עם זה!!, בכל מקרה שער ובישול לרונאלדו.

איך הסן סירו רעד שפאטו כבש...
    אני מקווה שמילאן עולה על הגל.
    אם אתה שואל אותי מילאן צריכה חיזוק אחד בהגנה וחיזוק אחד בקישור המרכזי ואני חושב שמילאן מוכנה לגמור את השנה במקום ה3-4.
    בכל מקרה אם זה יקרה יהיה אפשר לרוץ רחוק בליגת אלופות.
    פורצה מילאן!

יהיה כיף!

משתמש כבוד האוואטר של AND
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    106
    נקודות
    1,555
    משפט מחץ
    נשבר?, התקלקל? פנו לשאולי :) (הוא יקנה חדש)

חבל שזה בספורט 1 ולא ספורט 5 :\
    לפספס את שער הבכורה של פאטו זה יהיה רגע היסטורי אתם תראו
    וכן, אני מאמין שמילאן תגיע למקומות האלה
    כרגע מילאן עם 3 משחקים חסרים שעל הנייר אמורים להיות שטויות, מה שיכול להקפיץ למקום 6

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

שמעו זה נדיר איך שהוא עוצר כדור , הוא מחכ שהכדור יעלה ואז הוא שם תרגל והוא מעלה אותו כמה שהוא רוצה לאן שהוא רוצה לא ראיתי הרבה דברים כאלה .
    Siete

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    4
    נקודות
    156
    משפט מחץ
    אין יש לך בעיות? אידיוט

אחד השחקנים בונא איזה מהיר אחושלינג וכמובן החזרה של הפנומן כל כך ציפיתי לזה שהוא יחזור סוף סוף
    כל כך שמח בשביל מילאן ובשביל רונאלדו ופאטו

מורחקים
    שם פרטי
    ירין
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Azax Syndrom צפיה בהודעה
    היה משחק מדהים!
    למעט טעויות של מאלדיני וקלאדזה במחצית הראשונה בלבד המשחק היה מצויין.
    פאטו ענק, פשוט שחקן מצוין.
    סיידורף לא סידולף תפסיק עם זה!!, בכל מקרה שער ובישול לרונאלדו.

איך הסן סירו רעד שפאטו כבש...
    אני מקווה שמילאן עולה על הגל.
    אם אתה שואל אותי מילאן צריכה חיזוק אחד בהגנה וחיזוק אחד בקישור המרכזי ואני חושב שמילאן מוכנה לגמור את השנה במקום ה3-4.
    בכל מקרה אם זה יקרה יהיה אפשר לרוץ רחוק בליגת אלופות.
    פורצה מילאן!

רק עוד דבר אחד
    נקווה שהפנומן לא יעזוב.
    נערך לאחרונה על ידי Yarin; 14-01-2008 בשעה 14:02.

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי Yarin צפיה בהודעה
    רק עוד דבר אחד
    נקווה שהפנומן לא יעזוב.
    תאמין לי שאם הוא לא ייפצע כל כך הרבה, ויעשה חצי שנה במילאן כמו החצי שנה השנייה בעונה הקודמת, יממשו את האופציה בחוזה שלו ויחתימו אותו לעוד שנתיים - שלוש.

בכל מקרה, יש את פאטו ונראה כאילו בעיית החוד נפטרה.
    בכל מקרה מילאן צריכה עדיין מחליף אחד לקישור המרכזי זאת אומרת לפירלו.
    מגן שמאלי אחד, שיהיה מחליף של יאנקולובסקי, מגן ימני מחליף לאודו ובלם שיהיה רוטציה בין נסטה,קלאדזה ובונרה, בעיקר בין קלאדזה ובונרה כי נסטה הוא קבוע בהרכב, אין ספק בלם אחד הטובים בעולם.

יהיה כיף!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    0
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    בחורה שלא גמרו לה בפה עדיין חושבת שקוקה-קולה זה טעם החי

אין דרך יותר חלומית מאשר לפתוח את הקריירה האירופאית שלך בשער.. ועוד איזה שער!
    לפאטו יש שליטה בכדור שלהמון שחקנים שמשחקים כבר למעלה מ-10 שנים יש (אחד כזה הוא חלוץ במילאן.. שניים כאלה למעשה יש במילאן.. ושניהם חלוצים )
    מאלדיני מראה סימני עייפות וטוב מאוד שהוא פורש בסוף העונה.. אין מה לומר עם כל יציאה שלו להתקפה ההגנה חלשה וזה מה שקרה בשער הראשון, אבל לא נורא, נסלח לו לאור המשחק המצוין של ההתקפה.
    אם ארסנל חשבה שהיא הולכת לטייל לה לרבע הגמר היא טועה ובגדול.. אני לא אומר שזהו נגמרו הבעיות במילאן והכל מושלם.. יש עוד הרבה מה לשפר ועוד שחקנים לקנות אבל לפחות כרגע נראה שהבעיה במילאן נפתרה לפחות זמנית (נקווה שהפנומן שהיה פשוט מד-ה-י-ם אתמול ימשיך להבקיע בצמדים).

יחי המלך החדש של מילאן!!

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

סיידורף גם גמר את הסוס , הוא אחד השחקנים עם הקריירות היותר מפוארות בעולם , אין לו מקום בהרכב של מילאן שהם יתחזקו בשנה הבאה ואני מאמין שהם יתחזקו רצינית , מילאן צריכים לחשוב על דניאל אלבס או משהו על מגנים וכמובן בלם , שינסו להחזיר את פאביו קנאברו או משהו כי לדעתי הוא ירצה לסים את הקריירה תוך שנתיים שלוש באיטליה , אולי גם בנאפולי אבל לא משנה , הם צריכים לחשוב על בלם ו2 מגנים חזקים , להביא עוד כמה צעירים לעשות בדיוק מה שארסנל מנצסטר ומדריד עושה , אני מאמין ששנה הבאה מילאן תחזור לעצמה , כי התקפה יש לו התקפה מצוינת עכשיו עם פאטו ורונאלדו , אני חושב גילארדינו צריך לעזוב בסוף העונה , אולי דרוגבה יבוא .
    Siete

מורחקים האוואטר של Haim XD
    שם פרטי
    חיים
    לייקים
    0
    נקודות
    -1

אחד השחקנים הפאטו הזה :]

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

שחקן תותח, אבל אתמול היו לו יותר מדי החמצות בגלל כל הלחץ.
    הוא יכל להבקיע לפחות שלושער... רונאלדו פשוט מדהים כל פעם מחדש,
    שמן לא שמן, בכושר לא בכושר, פצוע לא פצוע, תמיד הוא נמצא, פשוט חלוץ
    על.

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

סיידורף גם גמר את הסוס , הוא אחד השחקנים עם הקריירות היותר מפוארות בעולם , אין לו מקום בהרכב של מילאן שהם יתחזקו בשנה הבאה ואני מאמין שהם יתחזקו רצינית , מילאן צריכים לחשוב על דניאל אלבס או משהו על מגנים וכמובן בלם , שינסו להחזיר את פאביו קנאברו או משהו כי לדעתי הוא ירצה לסים את הקריירה תוך שנתיים שלוש באיטליה , אולי גם בנאפולי אבל לא משנה , הם צריכים לחשוב על בלם ו2 מגנים חזקים , להביא עוד כמה צעירים לעשות בדיוק מה שארסנל מנצסטר ומדריד עושה , אני מאמין ששנה הבאה מילאן תחזור לעצמה , כי התקפה יש לו התקפה מצוינת עכשיו עם פאטו ורונאלדו , אני חושב גילארדינו צריך לעזוב בסוף העונה , אולי דרוגבה יבוא .
    סיידורף לא גמר ולא נעליים, סיידורף הוא עדיין אחד הקשרים הטובים, הוא בן 31 דבר ראשון, הוא לא זקן והוא לא גמור הוא פשוט מבוגר, ככה שמבחינת כושר הוא תקין ומבחינת ניסיון הוא יכול לקחת שחקנים מהליגה האיטלקית ולעשות להם איזה כמה פעמים בית ספר על איך משחקים כדורגל.

רק אתמול הוא כבש אחד ובישל אחד ועשה פעולות מצוינות בקישור.
    אין ספק בכלל שלמילאן יש את הקישור הטוב באיטליה.

יהיה כיף!

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

תשמע או הוא או פירלו צריכים לרדת לספסל , פירלו הוא קשר אחורי לא כמו פעם עם כל הכבוד ליכולת ההתקפיות שלו שהם בין הטובות בעולם , די הקישור האחורי של מילאן לא טוןב אפילו לאיטליה , יש למילאן קישור התקפי מדהים , ועכשיו שפאטו ורונאלדו חזרו בכלל גם החלוצים , אבל אל תשווה את אמברוסיני לקמביאסו ( עוד שחקן עם קריירה מפוארת ושחקן גדול שגם יודע לשים שערים ) , פירלו איטי להחריד , אני לא ידע מי הבעיה שם , סידוורף יכול ליהיות שלא , אבלל לקבוצה כמו מילאן תבין אחי , עם כל האהבה שלך אליו מישהו שם צריך לרדת לספסל , קודם כל אמברוסיני , ופירלו צריך להלחם על ההרכב , כי הוא כבר לא כמו לפני 3 שנים , תאמין לי אחי , אני מאמין שכולם יסכימו איתי על פירלו , אולי לא על סיידורף שגם אני מאמין שיש לו עוד שנתיים לתת אפילו יותר , אבל לא בטוח שבהרכב הפותח כל משחק , זה שחקן שמילאן בונה אליו לקחת אותה ביחד עם קאקא.
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

פאטו פה גדול כבש בסוף טוב נו הוא אמר צמד אבל נוותר לו
    מילאן=אלופת אירופה להזכירכם, עם ניצחון ליגה ראשון בבית העונה.. מבולבלים..? גם אני.. O_ס
    חחח..

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

תשמע או הוא או פירלו צריכים לרדת לספסל , פירלו הוא קשר אחורי לא כמו פעם עם כל הכבוד ליכולת ההתקפיות שלו שהם בין הטובות בעולם , די הקישור האחורי של מילאן לא טוןב אפילו לאיטליה , יש למילאן קישור התקפי מדהים , ועכשיו שפאטו ורונאלדו חזרו בכלל גם החלוצים , אבל אל תשווה את אמברוסיני לקמביאסו ( עוד שחקן עם קריירה מפוארת ושחקן גדול שגם יודע לשים שערים ) , פירלו איטי להחריד , אני לא ידע מי הבעיה שם , סידוורף יכול ליהיות שלא , אבלל לקבוצה כמו מילאן תבין אחי , עם כל האהבה שלך אליו מישהו שם צריך לרדת לספסל , קודם כל אמברוסיני , ופירלו צריך להלחם על ההרכב , כי הוא כבר לא כמו לפני 3 שנים , תאמין לי אחי , אני מאמין שכולם יסכימו איתי על פירלו , אולי לא על סיידורף שגם אני מאמין שיש לו עוד שנתיים לתת אפילו יותר , אבל לא בטוח שבהרכב הפותח כל משחק , זה שחקן שמילאן בונה אליו לקחת אותה ביחד עם קאקא.
    תשמע אם אתה רוצה להשוות נכון את הקישור של מילאן לאינטר אז לא ככה, עם כל הכבוד לאינטר באמת יש קישור טוב אבל אני לא חושב שקאמביאסו מגיע לרמה של פירלו, לא מבחינת מסירה, בטח ובטח שלא מבחינת בעיטה ולא מבחינת טכניקה וחוכמת משחק, אולי במהירות.
    בוא נסכים שבקישור אחורי מילאן פשוט פנטסטית, פירלו עם המסירות והניווט של המשחק המצויין שלו, גאטוסו אחד הקשרים האחוריים דפינסיבים היותר טובים שיש אם לא הכי טוב, אתה יכול להגיד שויירה מצוין אין ספק, אבל הוא נפצע הרבה, סופג אדומים ולא מציג תמיד יכולת טובה.
    בכל מקרה גם בגלל הגיל של ויירה, גאטוסו לוקח אותו במצ'אפ הזה.

אנצ'לוטי מאמן דגול, הוא יודע איך לחפר על מהירות בטקטיקה שלו וביכולות השחקנים האחרים שלו, אוקיי אז פירלו לא ממש מהיר אבל שמת לב פעם כמה קאקה רץ במשחק?, כמה סיידורף משתתף בקישור המרכזי ובקישור ההתקפי?
    קאקה מגיע גם לאמצע המגרש כדיי לעבות את הקישור של מילאן ובגלל המהירות שלו והטכניקה הפנומנלית שלו הוא יכול לעבור שחקן ושניים, אז אם פירלו לא מהיר יש את קאקה, סיידורף ואמברוסיני הם חיות עבודה, אמברוסיני גם טוב הוא עושה עבודה שקטה וטובה בקישור וסיידורף פשוט פנטסטי הוא שחקן עם ניסיון וווינריות יוצאת מן הכלל.

ואתה צודק, יגיע בקרוב ואני מדבר על שנה אפילו שנתיים שסיידורף יירד לספסל ויפנה את המקום לקשר אחר יותר צעיר, יותר מהיר עם יכולות מצוינות, ושסיידורף יהיה בן זאת אומרת עוד שנתיים אני מאמין שהוא יהיה מחליף מצוין לעמדה שהוא נמצא בה היום.

לפירלו אין מחליף במילאן, זה הבעיה המדאיגה במילאן, אין מחליף לפירלו, חייבים להביא שחקן שייתן לפירלו גם לנוח, פירלו שחקן מצוין בין הפליימייקרים/ קשרים מרכזיים היותר טובים בעולם נכנס בטופ 5 זה בטוח.

אני חושב שהבעיה של מילאן לא מתחילה מכאן, אל עד אתמול בהתקפה שלא היו חלוצים או לפחות 2 שיכולים לשחק ביחד, ושיש שניי חלוצים ראו את העוצמה של הקישור של מילאן.

אתה הבאת על עצמך את החפירה הזאת חחח.

יהיה כיף!

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,522 | הודעות: 8,173,109 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect