ריאל ניצחה
שונא אותם!!! משחקים חרא ומנצחים שוב!!! יותר מזל משכל!!!
ריאל ניצחה
שונא אותם!!! משחקים חרא ומנצחים שוב!!! יותר מזל משכל!!!
|
|
וזה בדיוק ההבדל בין כדורגל איכותי לבין כדורגל ללא רמה.
הרמה אמורה להתבטאות בקבוצתיות, בהכנסת הכדורים הפשוטים והחכמים,
חוכמת המשחק, ולא הדריבלים הלא מעניינים. זה עניין של טעם אישי, אני
פשוט כל פעם מסתכל על הכדורגל האנגלי ונגנב, לא יכול שלא לראות, לעומת
זאת אני רואה כדורגל ספרדי ותאחלס אני אומר לך אני משתעמם, זה לא מעניין
אותי בכלל. ראיתי ברצלונה מול מורוסיה רואים קבוצה אחת על המגרש, הקבוצה
השנייה לא זזה, לעומת זאת ניוקסאל חטפה 2-0 ממנצ'סטר פתאום אתה רואה
גל של פריצות של ניוקסאל, לא מוותרים, מתחילים לשחק כדורגל, אח"כ טעות
של ההגנה שברה אותם ומפה והלאה נגמר ב6-0 סתם בדקות הסיום. לא יודע
פשוט אוהב את זה יותר, זה מה יש, אני אוהב לצפות בכדורגל המהיר, הטכני,
הפיזי, ולא דריבלים, ושטויות מסביב - זה לא מעניין.
מה מנצסטר אני מדבר על קבוצות תחתית אבל :\
ניוקאסל אתה משווה אותה למורסיה :\
טוב אל משנה כל אחד ודעתו .
Siete
חטאפה נצחה את ברצלונה בבית שלה 2-0 גם זה בושה :\ ? היא שיחקה עם הרכב שני נגד הפועל שחקהיותר טוב בהרבה ודרך אגב 2-1 .. , חטאפה הפסידה בבית שלה רק פעם אחת לריאל מדריד , שהיא שיחקה פי 10 יותר טוב מריאל מדריד וגול שהיה בנבדל , אבל זה היה המשחק הכי טוב של איקר קסיאס בקריירה .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 14-01-2008 בשעה 21:14.
Siete
טכניים? אוקיי מסכים איתך שקבוצתי זה כן, מרתק זה תלוי בצופה,מהיר זה ברור ופיזי לגמריי אבל בליגה האנגלית חסר טכניקה, הרבה מאוד שחקנים בליגה האנגלית הם סוג של בולי עץ חסרי טכניקה.
כ.רונאלדו,טורס,דרוגבה,שבצ'נקו,ג'רארד, לאמפרד ועוד אבל כמו הרשימה רוב השחקנים הטכניים בליגה האנגלית הם לא אנגלים.
יהיה כיף!
DESIRE אתה טועה הטכניקה בספרד זה הטכניקה הי טוטבה באירופה לא יעזור , מתבטא בכך שהם גם לקחו מונדיאל , יורו , והשנה עוד פעם יורו בשנים האחרונות בכדורגל עולמות , שמע מי שראה מבין מה אני אומר , זה נדיר אי אפשר להשוות את האנגלים לספרדים , ( אנגלים לא שווה רונאלדו וזה שדרך אגב פורטוגל הפסידה לספרד בגמר )
Siete
מה הקשר דיי אנחנו מדבהים פה על טכניקה ומי ישמע אנגליה לא עשו כלום באירופה יותר לוזרים , מדברים איתך על טכניקה לאנגלים אין קמצוץ ממה שיש לספרדים , ובקשר למה שאמרת , נראה כבר במונדיאל ( וספרד גם ביורו) מה יהיה , כאילו שאנגליה פחות לוזרית מספרד :\ , עכשיו יש להם את קפאלו עם המאמן הזההכל יכול ליהיות אבל שמדברים על טכניקה זה ברור מי יותר טוב , עם כל הכבוד לשחקני אנגליה שחקני ספרד הרבה יותר טובים מהם כולל הספסל וכל מה שמסביב וגם עם יש מישהו טוב באנגליה הוא כבר מבוגר :\
Siete
בסוף רריאל כמו ריאל ניצחה למרות משחק מגעיל!! מקווה שטוסטר (שוסטר) ישנה משו ונשחק כדורגל טוב יותר.
אני חושב שהכותרת בריאל סי או אי אל משקפצ והיא
"אחת, שתיים, איכס!!
HALA MADRID
תגידו למישהו יש מושג מתי דוד וייה חוזר לשחק?
במשחק האחרון של ולנסיה נגד אטלטיקו מדריד הראו אותו
בספסל. פשוט המצב של ולנסיה כל כך עגום, במשחק האחרון
הם שיחקו עם חלוץ אחד 'חואקין' :\
השחקנים הספרדיים ניחנים בטכניקה גבוהה מאוד אל תמעיט בזה, לעומת האנגלים שהם פחות.
הריי גם שחקנים שהם לא מוכרים בכלל אפשר לראות עליהם שהם מלאים בטכניקה למשל שמעת על השחקן סיסי מלבאנטה? יש לו טכניקה אדירה, חסוס נבאס,טורס,ויאה,סילבה,חואקין וזה לא נגמר...
זה עובדה.
יהיה כיף!