מצרכים:
פודינג שוקולד
פודינג וניל
6 ביצים
סוכר
1שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 שוקולד מריר
1/2 חמאה
אופן הכנה:
שכבה ראשונה:
מפרידים את הביצים
מערבבים
חלבונים עם סוכר
לאחר שהחבבונים עורבבו
מוסיפים את החלמונים ומערבבים
לאחר מכן את הפודינג שוקולד
מערבבים טוב טוב ויוצקים לתוך תבנית
מכניסים לתנור עד שהלמעלה מתחיל להשחים
שכבה שניה:
חלב שמנת ופודינג וניל מערבבים ביחד עד שזה נהיה כמו קצפת
ומכניסם למקרר
שכבה שלישית:
6 כפות מים
50 גרם חמאה
1 חבילות שוקולד מריר
ממיסים בתוך סיר
מוציאים מהתנות את השכבה הראשונה מחכים שתתקרר
מורחים את השכבה השניה טוב טוב על הראשונה
ואז את השכבה האחרונה מוסיפים על
ו....זהו
תכיניסו למקרר לחצי שעה - שעה ואז אתה יכולים להתחיל לאכול
בבתאבון




ציטוט ההודעה

