יש לי עוד כמה שנים אבל רציתי לשמוע המלצות מהגולשים כי אני לא יודע לאן ללכת........לאיזה חיל כדי ללכת?
יש לי עוד כמה שנים אבל רציתי לשמוע המלצות מהגולשים כי אני לא יודע לאן ללכת........לאיזה חיל כדי ללכת?
בברכה,
יגל שורקי
|
|
תשמע אתה רק בן 15 יש לך עוד 3 שנים,אתה תגיע לצו ראשון תעבור תבדיקות תראה מה הפרופיל שלך,עד אז אתה כבר תגבש דעה ועמדה לגבי הצבא,תדע פחות או יותר מה אתה רוצה,קרבי או לא...ותאמין לי רד מזה עכשיו אתה סתם לחוץ לדעתי
חחחח זה כמו שאני אשאל את מי אתה יותר אוהב
את אמא או אבא שך
צבא זה דבר ענק עם מלא תפקידים שונים ומשונים שכל אחד מתחבר אליהם או לא מתחבר אליהם.
כל אחד ממלא במנילה מה שהוא מתחבר אליו אם זה קרבי או לא קרבי ולא תמיד גם משבצים אותך איפה שרצית.
אם זה קרבי יש הרבה יחידות ומלא תפקידים.
ואם זה לא קרבי (ג'ובניק) יש הרבה יחידות ומלא תפקידים.
אתה לא שואל את השאלה הנכונה.
קח לדוגמא את חיל האויר - יש לוחמים (שלדג 669) יש טייסים ויש לדוגמא פקחי טיסה או הרבה תפקידים משרדיים אחרים, יש מכונאים ועוד המון תפקידים.
קודם כל אתה צריך לשאול את עצמך אם אתה רוצה להיות קרבי ואחר כך לחשוב אם אתה רוצה בתור קרבי להתגייס ליחידות מובחרות או לשרת בגדודים.
במקרה שאתה לא רוצה להיות קרבי, איזה תחומים מעניינים אותך.
וכמו שאמרו, יש לך זמן, אבל אם באמת מעניין אותך אז קודם תשאל את עצמך את השאלות האלה ואז יהיה אפשר לגבש לך המלצות.
ישי התותח
אני אישית רוצה חיל הים...מקווה להצליח עוד מעט יש מיונים..כל מה שתחליט העיקר האמונה והרצון משלימים ל100% ...אין דבר העומד בפני הרצון!...
אני אישית חייל האוויר תנשה את להיתקבל לקורס טייס אחי ולסימו כי אחר כך התנאים טובים
ובעיקרון זה כייף להטיס מטוסים(אני מטיס עם מדריך טיסה מטוסים קלים בחושפשות)
(וסבא של ידידה שלי הייה טייס קרב מי שמכיר איתן כרמי אז יצא לנו להיפגש כמה פעמים והוא לוקח אותי פעם ב לטיסות עם מטוס קל
מה זה כייף)
טוב
בברכה,
יגל שורקי