|
|
מה קשור חמור חח אני מנס לעעשות קצת צחוקים ואני ואבא שלי כמו חברים הכל בצחוק הוא מביא לי כאפה אוכל אגרוף חח צוחקים אחד עם השני בחיים לא קרה ולא יקרה מקרה שהוא ייגע בי אי פעם מובן?
טוב סבבה עפתי חח סתם אבל מה הוא יכול להתקשר לאגודה ההיא שפירסמו אפילו מהטלפון של הבית
אל תעשה שטויות עם זה לך ליועצת של הבית ספר שלך תאמין לי שהיא תדאג לזה
תפנה לאגודה, לא לדודים ולא נעלים.
וממש לא ליועצת.
שמעו חברה אתם לא הכי תומכים בכל מקרה אחי במקום לנסות לדפוק את אבא שלך שהוא הביא אותך בכלל תנסה להשלים איתו . ואם זה כל כך חמור .. תנסה לברוח או להודיע ..
שבור לו על הראש בקבוק בירה ואחר כך תתקע לו אותו בלב
אם זה נכון מה שהוא עושה לך...אסור לו לגעת בך
אני חושב ש"לא לחזור הביתה" זה לא כזה ישפיע על אבא שמרביץ לבן שלו...
שמע אני לא אחרטט אותך לא יודע מה הייתי עושה במצב כזה...
אל תקשיב למפגרים כאן שרושמים לך שאתה צריך להרביץ לו בחזרה או להשתמש בסכין וכל השטויות האלה.
פשוט תנסה לצלם אותו בפלאפון ותראה את זה למשטרה.
ובאמת איך אמא שלך לא מתערבת? אני מקווה שהוא לא מרביץ לה גם...
כלבוטק אחי...
תקשר אליהם ואם לא האגודה למען הילד...
שכח מזה, המשטרה ממש לוקחת ברצינות דברים כאלה!! חבר שלי אבא שלו היה מכה אותו הוא התקשר והם ממש הרחיקו את האבא אז שכח מזה שהמשטרה מתעלמת יש פה חורים לדעתי...
אחי הוא סתם מרביץ לך הוא אתה מתחיל ?
מה השתגעתם למה שהוא יברח מהבית?, זה הבית שלו החדר שלו אם מישהו צריך להתרחק מהבית זה האדם שמכה.
לך לתחנת משטרה ותדרוש מהיומנאי האפס הזה שם שיוציאו צו הרחקה מהבית לאבא שלך ושאתה דורש שיעצרו אותו לאלתר על תקיפת קטין וספר לו על המקרה תזכיר לו שהמשטרה לא עושה עשתה כלום פעם שעברה ושאין לך בעיה להתלונן לדרגים גבוהים יותר במשטרה אם גם הפעם לא יקרה כלום. וזהו אל תפחד להגיש תלונה רק ככה הוא ילמד את הלקח שלו.