נכתב במקור על ידי
OzzY
נו כמה חארטות פה!!!
בחיים לא אמרתי שביתר לא קבוצה ושביתר לא מועמדת ראשונה לאליפות, זה מובן מאליו.
אבל אוהדי ביתר צריכים לדעת שגם פער 9 נקודות ניתן למחיקה ואני מאמין במכבי חיפה שיכולה לסגור אותו.
לא נגיד כמו באנגליה שאני רואה את הקבוצה שלי במרחק דיי גדול של 10 נקודות ממקום ראשון ואני לא רואה סיכוי לאליפות.
על חיפה, רוסו שחקן מבוגר אבל טוב מאוד שהוא נמצא ביכולת מצויינת, אז למה שלא נשען על היכולת שלו? תאמין לי לא חסר שחקנים שישפיעו בחיפה וג'ובאני לא עושה הכל.
לגבי הצעירים, רוני לוי משתף צעירים כמה שהוא יכול וכמו שצריך, רפאלוב, קינן, מסיללה, כיאל, מיימון, חמד, דנין, מליקסון וגיטא הם הצעירים הבכירים בקבוצה שמקבלים דקות.
4 הראשונים שאעמרתי הם שחקני הרכב או רוטציה לכל דבר, חמד וגיטא הם שחקנים בינוניים שלא יודעים מה לעשות ברחבה, מיימון ודנין הם שחקנים מחליפים בהגנה, מקום שלא רצוי לעשות בו רווטציות וכמו שאמרתי הם גם פחות טובים משחקני ההרכב הראשון.
רק מליקסון לא מקבל הרבה דקות, אבל זה לגיטימי הוא לא שחקן מספיק טוב ושהוא מקבל הזדמנות הוא לא מספק תסחורה, הורחק פעמיים העונה ולא בישל או הבקיע אף שער.
אז מספיק לבלבל במוח!
לגבי קטן, הוא שחקן טוב והוא אחד השחקנים הישראלים הכי טובים בארץ והוא הקשר השמאל אחד הטובים שיש בארץ!
הוא לא חלוץ והוא לא שחקן מאחורי חלוץ, הוא צריך לשחק על הקו השמאלי בלבד! ישלו כח, מהירות, ישלו שליטה בכדור ישלו בעיטה ומסירה מצוינים, כל המאפיינים לקשר אגף.
אז חלאס כל מי ששונא אותו יכול לעוף מהנושא.