קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה|להכיר מישהי באינטרנט...אם אפשר תגובות של בנות
    על ידי JoKeR-V בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 01-04-2010, 20:40
  2. [שאלה]שמירת אנשי קשר על המחשב
    על ידי Acid-Boy בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 12-07-2009, 20:36
  3. [בעיה/עזרה]שאלה בקשר למשחק באינטרנט
    על ידי ליטלוש1103 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-04-2009, 18:10
  4. [בעיה\שאלה] שמירת קשר
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 23-07-2008, 20:29
  5. [בעייה] הICQ לא נותן לסמן שמירת היסטוריה
    על ידי davidking בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-12-2007, 01:28
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[שאלה] שמירת היסטוריה באינטרנט

ברירת מחדל [שאלה] שמירת היסטוריה באינטרנט

שלום,אני רוצה לדעת כיצד ניתן להעלים תופעה שחוזרת על עצמה כאשר אני גולשת באינטרנט.בכל פעם שאני נכנסת לאתר שדורש הרשמה עם שם משתמש,כאשר אני מכניסה שם משתמש המחשב מזהה כבר לפי האות הראשונה שאני מקלידה את שם המשתמש שהודפס כבר בעבר באותו אתר. לא ביקשתי מעולם לשמור שם משתמש אך בכל זאת האתר שמר את השם.איך אני יכולה להעלים תופעה זו? רצוי לציין שהוא לא משחזר לי גם את הסיסמא ,אלא רק מזהה שמות משתמשים שהוכנסו לאתר בעבר. אני מניחה שיש אופציה להיפטר מכך באפשרויות אינטרנט או משהו בסגנון אני פשוט לא יודעת איך. התופעה מופיעה באתרים כגון:פייס-בוק וכד'..בנוסף התופעה חוזרת על עצמה כאשר אני משתמשת במנוע חיפוש של גוגל. כל אות שאני מקלידה בחיפש פותחת בפני את כל החיפושים שנעשו בעבר באות הזו.תודה

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי narnia צפיה בהודעה
    שלום,אני רוצה לדעת כיצד ניתן להעלים תופעה שחוזרת על עצמה כאשר אני גולשת באינטרנט.בכל פעם שאני נכנסת לאתר שדורש הרשמה עם שם משתמש,כאשר אני מכניסה שם משתמש המחשב מזהה כבר לפי האות הראשונה שאני מקלידה את שם המשתמש שהודפס כבר בעבר באותו אתר. לא ביקשתי מעולם לשמור שם משתמש אך בכל זאת האתר שמר את השם.איך אני יכולה להעלים תופעה זו? רצוי לציין שהוא לא משחזר לי גם את הסיסמא ,אלא רק מזהה שמות משתמשים שהוכנסו לאתר בעבר. אני מניחה שיש אופציה להיפטר מכך באפשרויות אינטרנט או משהו בסגנון אני פשוט לא יודעת איך. התופעה מופיעה באתרים כגון:פייס-בוק וכד'..בנוסף התופעה חוזרת על עצמה כאשר אני משתמשת במנוע חיפוש של גוגל. כל אות שאני מקלידה בחיפש פותחת בפני את כל החיפושים שנעשו בעבר באות הזו.תודה
    שלום רב, ברוכה הבאה לפורום. קחי לך כמה רגעים לקריאת חוקי הפורום. הכותרת לא תקינה. ערכתי לך.. נא לשים לב.

לשאלתך - בהנחה ואת משתמשת בINTERNET EXPLORER כל מה שאת צריכה לעשות זה לבטל את ההשלמה האוטומטית:
    כלים->אפשרויות אינטרנט-> לשונית תוכן-> להיכנס להשלמה אוטומטית -> להוריד מהכל את V (ניתן גם באותו חלון לנקות את היסטוריית הססימאות והטפסים - אבל זה לא חובה, מכייון שגם ככה ביטלת את ההשלמה)

בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 29-01-2008 בשעה 17:46.

http://www.eccouncil.org/
    עוד אין לך MCITP ?!

משתמש מתקדם האוואטר של yaldaneshama
    לייקים
    1
    נקודות
    1

תישתמשי בתוכנה ccleaner ואת מנקה את כל ההיסטוריה של כל האתרים שגלשת תורידי אותה מפה:
    http://www.filehippo.com/download/fi...99c82d7b14b3f/
    פורסם במקור על ידי ▪•●Sky●•▪
    אחי שמע, את האדם יצרו חייזרים וכתבו תנ''ך ועל פי למדנו את השפה, יש לי הוחכות לזה אחי.
    פורסם במקור על ידי lior_asulin
    אני מFBI וכן תהיה מלחמה
    פורסם במקור על ידי clicker
    בגיל 8 ימים נתנו לי לשתות מלאאא יין השתכרתי ואז חתחו לי אותו בלי ששמתי לב ... אבל אל תדאג אני עוד ינקום

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,151 | הודעות: 8,201,744 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect