מה אתם אומרים? נתפסו על חם?![]()
מה אתם אומרים? נתפסו על חם?![]()
|
|
שיש להם שם בתים ^^
לדעתי זה של ההפקה
2pac R.I.P
9.9.96
אבל כזה קרוב ?!
כבר אמרו שחלק מהדברים צילמו בארץ אבל DAM !
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
זה גם די מוזר שכל תוכנית יש לבנות בגדי ים שונים...
Lol נראה לכם שזה בתים של הארץ או של ההפקה?
דרך אגב:
שמצלמים את נעמה לפעמים יש לה חולצה וורדה... (בקטעים האלה שהם רק מדברים)
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
אני זוכר שלויקה תמיד היה צהוב, פתאום רואים אותה עם אפור והיה לה גם ירוק אם אני לא טועה...
אמרתי את זה כבר ואני יגיד את זה שוב,
יש לי חבר, שלאמא שלו יש חברה שהיא משתתפת/השתתפה שם (אני לא רואה את הסדרה ככה שאני לא יודע אם היא עדיין שם אבל אני יכול לברר לכם את זה ואת שמה, מה שבטוח היא לא אחת מהשוות).
והיא סיפרה לחבר שלי שכל פעם שנכבות המצלמות הם הולכים ויש להם שם ביתנים והם אוכלים ושותים ורק שהמצלמה מצלמת הם "שורדים" בקיצור סתם בולשיט.
בהישרדות האמריקאי הם באמת שורדים, נכון שיש מצלמות וצוות הפקה שלא שורד אבל הצוות הפקה תמיד מוצא אי אחר קרוב אחר משל המשתתפים בסדרה ששם יש את הביתנים ובבוקר הם נוסעים בסירה לאי של המשתתפים ומצלמים או שיש להם ביתנים באותו האי אבל חל עליהם איסור לא להגיד איפה הביתנים נמצאים ככה שהמשתתפים בסדרה לא יודעים...
בקיצור, אנשים, מוכרים לנו זבל בטלוויזיה הזאת עם כל הסדרות ראליטי, זה משעשע וזה כיף להעביר את הזמן אבל אל תאמינו למה שאתם רואים שם!
זה של ההפקה או של הפסיכולוגים תחשבו..אולי גם יש להם שם ציוד..הם הריי לא באיזור של חופי המחנה..הם באיזור של משימה..
הרבה דברים מבויימים ...
פשוט תזרום עם זה .
רב סרן-רועי קליין.
טם שמתם לב לפני כמה ימים צילמו את עידן הזה כולו בוכה והיה לו זקן ואחר כך שהוא הסביר למה הוא בכה הוא היה מגולח!!!!!
הנקודה שלי היא שהכל מבויים אז אל תאמינו! כולם יודעים שנועם יהיה בגמר!