איל ללחמן
איל ללחמן
|
|
מה מוריניו עשה בקריירה תגידו לי ?
אליפות אירופה אחת עם קבוצה כשרונית ומוצלחת ועם הרבה הרבה הרבה מזל
ושוסטר ? מי הוא בכלל :\
אם יובל שפונגין יאמן את ריאל הוא יוכל להביא אותם לאותם הישגים
מאנצלוטי אני גם לא מחזיק יותר מדי הוא מיושן ולא מבריק ומסתמך יותר מדי על החוכמה של השחקנים שלו
קפאלו ונגר ופרגי הם ברמה אחת מעליהם
את הסדר ביניהם אני כבר לא יתיימר לקבוע
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
עם כל הכבוד לאברם נכון הוא עושה דבר ענק הוא מנצח משחקים עם אשכרה סגל שני
דרוגבה שבצנקו קאלו אסיין מיקל גון טרי , אשלי קול היה פצוע , וכמובן לאמפרד שיחזור נגד ליברפול , אבל שלא נשכח שנגד ארסנל הוא לא ניצח את המשחק , נגד יונייטד אני לא מחשיב לו וגם הוא לא היה מאמן רשמי רשום , רק יומים עברו למרות שאני חושב שגם מורייניו היה מפסיד שם , אסיין ודרוגבה לא שחקו ומיקל אדום בלי קשר.
הוא לא ניצח את ארסנל וזה לפחות היה עושה איתם תיקו בקיצור לאבראם יש מה להוכיח בסיבוב השני , נתחיל עם שבוע הבא ליברפול בסמפורד ברידג עם מסדר פצועים וחיסורים ענקים , בעזרת הם כולם יחזרו נגד יונייטד וארסנל גם , בסך הכל צלסי קבלו סיבוב ראשון אחד הקשים ועשו בסדר גמור למרות ה6 נקודות מארסנל , אבל לא נשכח שארסנל יש לה יונייטד וצלסי בחוץ .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 03-02-2008 בשעה 13:42.
Siete
תעזבו אותכם שטויות, סר אלכס פרגסון הוא המאמן הטוב ביותר בעולם, מאמן
פשוט אדיר שברגע שהגיע הביא מעל 10 אליפויות למנצ'סטר, צ'מפיונס, גביעים
אנגליים, אממ לא חסר כלום... הוא אחד המאמנים הגדולים שפשוט מגלים כישרון והופכים
אותו לסופרסטאר, למה נראה לכם בקהאם, קנטונה, ואפילו בימינו רוני, טבז רונאלדו במצב
הזה הכול בגגל פרגי.. עוד שחקן אדיר שהתפתח בזכותו זה רוד ואן ניסטלרוי שפשוט התפתח
למכונת שערים לא שהוא לא היה כזה, אבל לא ברמות האלה.. אני חושב שמאמן כמו פרגי חייב
לקבל את תואר המאמן הטוב בעולם, אגב בשנה שעברה(2007) הוא קיבל תואר המאמן הטוב ביותר.
גם ונגר עושה אנשים לתותחים אותו דוגמא לואן ניסטרלוי שהיום הוא ללא ספק החלוץ הטוב בעולם לדעתי יותר מדרוגבה , סתכל את אדביור מארסנל שנה שעברה לא היה משהו עכשיו גם הוא מכונת שערים , 25 משחקים בליגה 17 - 18 שערים כמה כבר , אני נאלץ להסכים שאלכס פרגוסון המאמן הטוב בעולם , אבל לא יעזור קפאלו הבן אדם שהכי יודע להביא תארים ועוד מוקדם זה מטורף .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 03-02-2008 בשעה 20:41.
Siete
קאפלו
אבל ההבדל הגדול בין ונגר לפרגסון שפשוט לפרגי יש הרבה יותר תארים
ממנו ושניהם מאמנים את אותה קבוצה כמעט באותם זמנים. בגלל זה פרגי
מאמן יותר גדול, אגב גם הסטטסטיקה תראה לך שמנצ'סטר תחת כהונתו
של פרגי ניצחה יותר פעמים את ארסנל כאשר הייתה אצל ונגר. שתיהם
מאמנים גדולים ללא ספק, אבל לטעמי פרגי היה ויישאר הטוב ביותר. לגבי
קאפלו אנחנו נראה את זה בנבחרת אנגליה, וזה יהיה המבחן האמיתי של
קאפלו, קאפלו מאמן גדול בתארים, אבל בוא נראה אותו מתמודד עם אתגר
כזה כמו נבחרת אנגליה, אם הוא יביא אותה לטופ של היורו ללא ספק כולם
יצטרכו להודות שהוא המאמן הטוב ביותר על הפלאנטה.
שמע בוא נגיד את האמת מנצסטר גם סבלה מהרבה חוסר מזל מאז שנת 2000 , היא קבלה פעמים את ריאל מדריד בחצי גמר ( ריאל מדריד בתקופות תקופות שלה ) ,היא קיבלה קבוצות נדירות תמיד על רגע גמר ( בדיוק מה שקרה לליברפול ומילאן , לא יודע מי פיבוריטית בין ארסנל למילאן קשה להחליט) , סבלו מהרבה חוסר מזל אבל חוץ מזה יש משהו במה שאתה אומר , ובוא לא נשכח שה1 הזה היה טריפל אחד הנדירים , גם אני חושב שהוא הכי טוב בעולם אבל כולם יודעים שמישהו למעלה אוהב את קפאלו .
Siete
בואנה יש הרבה מהה...
אאלההה אברהם