קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ידיעה] ניצחון 6:0 לברצלונה במשחק הכנה! woohoooo
    על ידי shachar4490 בפורום כדורגל
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 01-08-2008, 11:47
  2. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 01-05-2008, 23:33
  3. [ידיעה]ניצחון ראשון העונה לשחר פאר.
    על ידי Dor בפורום ספורט כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-12-2007, 22:22
  4. [ידיעה] חשוב בקשר מנהל
    על ידי dank179 בפורום רץ במייל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-10-2007, 14:07
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 37

ידיעה|ניצחון חשוב לבארסה בדקה ה-88!!

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל ידיעה|ניצחון חשוב לבארסה בדקה ה-88!!

ניצחון חשוב לבארסה בדקה ה-88 נגד אוססונה ששיחקה בונקר!!...יש הפער היצתמק!!
    Celsea Is My Love

2. קישורים ממומנים

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

*הצטמק.

וכן, חברה שלי התעוררה כולה פוחדת בגלל שצעקתי "יששש!" בדקה ה 88 חחח
    חטפה התקף לב.

צ'אבי המלך, 5 דק' על המגרש ובומבה לשער.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי Z.nadav צפיה בהודעה
    *הצטמק.

וכן, חברה שלי התעוררה כולה פוחדת בגלל שצעקתי "יששש!" בדקה ה 88 חחח
    חטפה התקף לב.

צ'אבי המלך, 5 דק' על המגרש ובומבה לשער.
    10 חח...
    בכל מקרה, אוסאסונה פשוט שיחקה מגעיל ברמות.
    מהדקה שרונאלדיניו נכנס(68) עד דקה 82 לפחות הם רק נפלו ונפלו
    או שהרחיקו לחוץ ועשו אותו אחרי שעה.. פשוט היה מגעיל.. היה גול
    בפוקוס, אבל העיקר ניצחון.. שמחתי מאוד לראות את רונאלדיניו חוזר לעניינים
    ואני מקווה שרייקארד יבין הבן זונה הזה שכולם רוצים לראות אותו על המגרש.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

מה יש לך לשמוח רונלדיניו משחק כחלוץ וריקארד לא מבין שהוא לא :\
    בקיצור שבוע הבא עוד קרב גדול : סביליה : ברצלונה עוד אחד מהמשחקים הכי טובים בעולם קאנוטה וקייטה חזרו כבר לסגל סביליה ונצחו אתמול נצחון לא פשוט 2-1 על רקרה בחוץ המנייק פאביאנו כבש צמד כבש יש לו 16 שערים בליגה איזה 30 בכל המסגרות ( מטורף שונא אותו ) , ריאל מדריד תארח את ויאדוליד , לענין בוא נראה עם לברצלונה מגיע ליהיות אלופה , בוא נראה עם היא תנצח את משחקי החוץ הקשים שלה : כנל אתלתיקו מדריד סביליה , את ויאריאל , בילבאו אספניול היא לא נצחה, בקיצור מדריד את שלהם עשו בחוץ ובגדול יותר מכל קבוצה בעולם עכשיו תור ברצלונה , DESIRE הימור שלך לשבוע הבא ? לדעתי ברצלונה תנצח שבוע הבא עם הרבה הקרבה .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 04-02-2008 בשעה 08:58.
    Siete

לייקים
    267
    נקודות
    6,593

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    מה יש לך לשמוח רונלדיניו משחק כחלוץ וריקארד לא מבין שהוא לא :\
    בקיצור שבוע הבא עוד קרב גדול : סביליה : ברצלונה עוד אחד מהמשחקים הכי טובים בעולם קאנוטה וקייטה חזרו כבר לסגל סביליה ונצחו אתמול נצחון לא פשוט 2-1 על רקרה בחוץ המנייק פאביאנו כבש צמד כבש יש לו 16 שערים בליגה איזה 30 בכל המסגרות ( מטורף שונא אותו ) , ריאל מדריד תארח את ויאדוליד , לענין בוא נראה עם לברצלונה מגיע ליהיות אלופה , בוא נראה עם היא תנצח את משחקי החוץ הקשים שלה : כנל אתלתיקו מדריד סביליה , את ויאריאל , בילבאו אספניול היא לא נצחה, בקיצור מדריד את שלהם עשו בחוץ ובגדול יותר מכל קבוצה בעולם עכשיו תור ברצלונה , DESIRE הימור שלך לשבוע הבא ? לדעתי ברצלונה תנצח שבוע הבא עם הרבה הקרבה .
    תלוי אם נראה את רונאלדיניו.
    איך שרייקארד הוציא את הנרי בוז'ן ומסי, פתאום המשחק נהיה מהיר יותר והתקפות טכניות יותר.
    לדעתי, רונאלדיניו חייב את הסולואיות שלו, עצם העובדה שמסי/אטו/הנרי הם שחקנים מהדרג הבכיר ביותר, מפריעה לו לשחק במיטבו.
    זה לא כמו פעם, שרונאלדיניו היה "אבא" של מסי, אלו זמנים שונים.

...

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

הוא לא הוציא את בוגאן והמשחק לא ניהיה מהיר יותר ברצלונה גרועה :\ אבל אין מה לעשות לחץ זה לחץ ולכל קבוצה יש תמשחקים האלה .
    Siete

לייקים
    267
    נקודות
    6,593

הוא לא הוציא את בוגאן והמשחק לא ניהיה מהיר יותר ברצלונה גרועה :\ אבל אין מה לעשות לחץ זה לחץ ולכל קבוצה יש תמשחקים האלה .
    ברצלונה גרועה? מקום 2 בליגה הספרדית זה גרוע?
    ברצלונה לא במיטבה, אבל לא גרועה.

תפסיק כבר לדבר כ"כ הרבה שטויות אלוהים אתה פשוט טיפש רציני,
    זה שהם לא בכושר לא אומר שהשחקנים גרועים.

...

FoXRiveR
    אורח

הגיע לברסה לנצח.. גול יפה של צאבי ..

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אח שלו , ברצלונה הייתה גרועה אתמול תפסיק לזין את השכל הם משחקים בבית , עם לא הבנת התכוונתי לאתמול אז שב בשקט ותודה בזה כמו שאני מודה עם ריאל משחקים כמו טמבלים (סארגוסה )
    Siete

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אם מסי יחזור לכושר שלו(והוא יחזור בטוח),והנרי יהיה כמו בארסנל,ואטו יחזור לספרד עם אותו כושר מאליפות אפריקה.....לריאל אין סיכוי!!...הפרש 6 נקודות סה"כ ויש עוד סופר קאסיקו ואני בטוח שריאל תאבד נקודות!!
    נערך לאחרונה על ידי maxim665; 04-02-2008 בשעה 17:04.
    Celsea Is My Love

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

אח שלו , ברצלונה הייתה גרועה אתמול תפסיק לזין את השכל הם משחקים בבית , עם לא הבנת התכוונתי לאתמול אז שב בשקט ותודה בזה כמו שאני מודה עם ריאל משחקים כמו טמבלים (סארגוסה )
    אתמול ברצלונה אחי נתנה בראש לאוסאסונה, אולי לא ראית את המשחק,
    אבל ברצלונה במחצית ראשונה עשו עליהם מכבש. כל המשחק הייתה
    בשליטה מוחלטת של ברצלונה, אוסאסונה הגיעה פה ושם למצב אחד או
    שתיים, לא יותר מזה. ככה שלהגיד שהם שיחקו גרוע אולי מבחינת ניצול
    מצבים, מבחינת משחק לא ממש, ברור שזאת לא ברצלונה כמו שכולם
    רוצים לראות, אבל קבוצה שהיה לי איזה 10-1 בקרנות, 60% ב2 המחציות
    שליטת כדור, וכמות אדירה של בעיטות למסגרת - משחקת גרוע? ממש לא.

לגבי הציטוט הזה:

תלוי אם נראה את רונאלדיניו.
    איך שרייקארד הוציא את הנרי בוז'ן ומסי, פתאום המשחק נהיה מהיר יותר והתקפות טכניות יותר.
    לדעתי, רונאלדיניו חייב את הסולואיות שלו, עצם העובדה שמסי/אטו/הנרי הם שחקנים מהדרג הבכיר ביותר, מפריעה לו לשחק במיטבו.
    זה לא כמו פעם, שרונאלדיניו היה "אבא" של מסי, אלו זמנים שונים.

דעתי:

אוי כמה שאתה צודק. גם לטעמי אם רונאלדיניו לאט לאט יכנס לכושר ויפתח
    הוא זה שיביא את הישועה של ברצלונה, הרי סביליה קבוצה ביתית אדירה,
    קנוטה וקייטה יחזרו(קייטה בכושר אדיר - אתמול הבקיע), הסיכוי של ברצלונה לנצח את סביליה בחוץ הוא קלוש מינוס. רייקארד חייב לפתוח עם כל התותחים שלו, ואני הייתי פותח עם הנרי, אטו, מסי ורונאלדיניו כל הרביעיה המופלאה
    הזאת. בוז'אן אתמול היה על הפנים, ג'ובאני היה תותח על, צ'אבי חייב לפתוח, דקו להעיף מברצלונה(משחק בלי חשק, אתמול הוא פשוט היה גרוע) ואולי לשים במקומו באופן קבוע את יא יא טורה המצויין. בקיצור, לרייקארד
    יש הרבה על מה לחשוב. עוד דבר לגבי מסי - שמעו הבן אדם ממשחק למשחק מרגיז אותי ואני אשקרה מתחיל לשנאות אותו, הוא פשוט אגאויסט ברמות שאי אפשר לתאר בכלל, הוא יכול לתת מסירות ופשוט לא, כל פעם עושה את הסלולים המעצבנים שלו, בסדר תעשה פעם, פעמיים, 4 פעמים, אבל לא כל המשחק, תמסור יא בן כלב אחד, אתמול הנרי עומד לבד, אין
    למסור, רק עובר אותם, דיי מעצבן, וזה ההבדל הגדול בין מסי הדריבלסט
    שמי שמחשיב אותו לשחקן הטוב בעולם, לבין רונאלדיניו שפשוט עושה בית
    ספר לשחקנים(לא השנה) בעזרת הבישולים שלו.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

DESIRE אני לא מאמין שאתה קונה את זה ברצלונה שיחקה טוב על מה אתה מדבר זה משחק טוב במחצית השניה הם לא יגיעו להזמנות בקושי בראשונה איך שהוא הגיעו רק ממצבים ניחיים כמעט , עם הנרי יהיה טוב עם רונלדיניו יהיה טוב יופי הכל עם כבר הנרי לא ילד והוא לא יכול לשחק איפה שריקארד שם אותו :\. בקיצור ריקארד צריך להעיף את דקו לספסל , לפתוח עם רונלדיניו במקום אינייסטה או משהו יאיא טורה גם ככה לא לרמה של בארסה לעשות משהו כמו שנה שעברה רק בלי דקו המיותר . ודרך אגב הילד שפרת לי למשתמש בן זונהה בן אלף זונות אמן ימות הוא וכל המשפחה שלו בני זונות 4500 נקודות אבדתי עכשיו 8500 כולל הפריצה שעברה לא הגיוני אחד מהמנהלים פורץ לי למשתמש ואמן שימות וכל המשפחה שלו תשרף בגהנום .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 04-02-2008 בשעה 18:14.
    Siete

PraiSing The KinG האוואטר של Or8ParKer
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    1
    נקודות
    19

איזה קבוצה חרא היא נהייתה,משחקת גרוע...

לייקים
    267
    נקודות
    6,593

DESIRE אני לא מאמין שאתה קונה את זה ברצלונה שיחקה טוב על מה אתה מדבר זה משחק טוב במחצית השניה הם לא יגיעו להזמנות בקושי בראשונה איך שהוא הגיעו רק ממצבים ניחיים כמעט , עם הנרי יהיה טוב עם רונלדיניו יהיה טוב יופי הכל עם כבר הנרי לא ילד והוא לא יכול לשחק איפה שריקארד שם אותו :\. בקיצור ריקארד צריך להעיף את דקו לספסל , לפתוח עם רונלדיניו במקום אינייסטה או משהו יאיא טורה גם ככה לא לרמה של בארסה לעשות משהו כמו שנה שעברה רק בלי דקו המיותר . ודרך אגב הילד שפרת לי למשתמש בן זונהה בן אלף זונות אמן ימות הוא וכל המשפחה שלו בני זונות 4500 נקודות אבדתי עכשיו 8500 כולל הפריצה שעברה לא הגיוני אחד מהמנהלים פורץ לי למשתמש ואמן שימות וכל המשפחה שלו תשרף בגהנום .
    תגיד לי אתה רציני?!
    דקו לספסל??
    אינייסטה לספסל??
    יאיא טורה לא לרמה??

עזוב אני מציע שתפסיק לעשות לעצמך בושות עם השטויות שאתה מוציא מהמקלדת.

...

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

תשמע דקו גם ככה ירד לספסל בסוף בשביל צאבי , אז אני אומר את מי שווה להוריד את בוגאן הילד לשים במקומו את רונלדיניו , הנרי כחלוץ באמצע ( כמו שהוא אוהב) , רונלדידיניו בצד וכמובן אינייסטה קשר אחורי , אז זה אומר שעם דקו לא ילך לספסל אז יאיא טורה ילך לספסל , ועם בוגאן לא ירד לספסל , יהיה הרבה רוטציות מפגרות על שם ריקארד שזה יוביל לפיטורין שלו , יהיה פה הרבה בפורום שיסכימו איתי שצריכים להביא לבוגאן לשחק , להוריד את טורה לספסל (או דקו או צאבי , אינייסטה כולה בן 24 העתיד של המועדון צריכים להביא לו לפתוח יש לו לפעמים משחקים לא טובים אבל תמיד יש לו תגאוניות שלו) , לשחק עם צאבי שהוא קשר רגיל אינייסטה כקשר אחורי בסך הכל זה יראה ככה

פויול(זמברוטה) מרקז מיליטו אבידאל

אינייסטה צאבי

רונלדיניו מסי

הנרי(אטו) בוגאן(אטו)
    , כמובן שאטו יחזור הוא יכנס על חשבון מישהו , תאמין לי אחי יהיה פה הרבה בפורום שיסכימו איתי שבצלונה צריכה להתחיל לשחק כמו פעם בימים הטובים , זה תלוי הרבה ברונלדיניו , אני בעד להשאיר את בוגאן בהרכב , אתה לא תסכים איתי כי אתה סתם טמבל וכי אתה עדין לא מבין שהנרי אטו רונלדיניו מסי זה לא מצליח ביחד , אז כן צריכים להוריד אחד או 2 מהשחקנים שאמרת לספסל , אני בעד לתת לילד לשחק לא יודע מה איתך וכמובן זה יחזיר את רונלדיניו לכושר אה ודרך אגב כן יהיה טורה לא לרמה , ראינו אותו נגד ריאל מדריד , ראינו את הדברים השטויות שהוא עושה ואתה עוד תראה את זה תעשה לי טובה הוא לא שחקן לרמה של ברצלונה של שנה שעברה , הוא שחקן מצוין לאחד שיושב על הספסל כמובן , לפני שאתה קורה לי עלוב , אחד שלא מבין בכדורגל , הייתה מוצץ לי עכשיו בשביל ליהיות במקומות שאני הייתי ( ריאל - ברצלונה) ולראות את כל השחקנים הכי טובים בעולם על מגרש אחד מקרוב (ראול ואן ניסטרלוי מסי רונלדיניו כמובן היה בכושר מצוין אי שם בתחילת עונת 06 07 , רוביניו ראמוס פויול) אני ראיתי 2 קבוצות שהם היו הכי טובות שאפשר ואני יודע על מה אני מדבר שיאיא טורה או איך שלא כותבים את זה לא לרמה של ברצלונה לפחות לא להרכב הפותח , וזה לא סוד שיש לברסה בעיה בקישור :\ בקיצור מה שאני אמרתי על ההרכב הוא נכון וכל אחד שמבין קצת כדורגל יסכים איתי זה הרכב שיכניס את רונלדיניו להרכב כי מסי לא ירד לספסל , לטעמי הנרי צריך לרדת לספסל ולא בוגאן , עם בוגאן ישחק מעכשיו בעוד 3 שנים ברצלונה תחזור לימיה הגדולים עם מסי ובוגאן כ2 שחקנים הכי טובים בעולם , זה נכון שראינו כימיה בין הנרי לאטו במשחק שהם נצחו 4-0 את מורסיה אז , בגלל זה אני לא חושב שזה יקרה ורונלדיניו ימשיך להתייבש על הספסל , סיימתי לכתוב את מה שרציתי עכשיו תזדין מפה ותלמד קצת מאחרים אוהד ברסה מפגר ותציע הרכב יותר טוב שיוביל את ברצלונה לאליפות שלא מגיעה לה ולליגת האלופות , ברצלונה נראית רע , מתקשה להגיע למצבים ומנצחת בפוקס בבית קבוצה , שלפני המשחק היא יודעת שזה משחק חייה , אז תפסיק להמציא תירוצים ותסכים איתי שיש שם בעיה.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 05-02-2008 בשעה 16:03.
    Siete

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,164 | הודעות: 8,173,751 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect