קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ידיעה] מייקל רד גמר את העונה :(
    על ידי Yaniv Bar Lev בפורום כדורסל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 28-01-2009, 15:31
  2. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 15-11-2008, 10:22
  3. [ידיעה] יאו גמר את העונה וגם יוסטון כנראה
    על ידי hacked87 בפורום כדורסל
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 29-02-2008, 20:06
  4. [ידיעה]פייזר גמר את העונה!=[
    על ידי -Uriel- בפורום כדורסל
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 16-02-2008, 23:18
  5. [ידיעה]גרג אודן גמר את העונה
    על ידי shachar4490 בפורום כדורסל
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 16-09-2007, 15:45
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

[ידיעה] קיימת אפשרות שקאקא גמר את העונה

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ברירת מחדל [ידיעה] קיימת אפשרות שקאקא גמר את העונה

http://one.co.il/Article/109892.html
    לא יאומן , אוהדי מילאן תתחילו להתפלל שהוא יצליח לשחק , תקראו עד הסוף כנראה בגלל זה הוא גם משחק פחות טוב וגם פחות רץ דרך אגב , נקודת האור היחידי ( חוץ מפאטו) של מילאן יכולה עכשיו לאבד , ועם כך גם חלום הדאבל של מילאן ( זכיה 2 ברציפות ) ושל קאקא .

-- > שמעו עם זה נכון אכלתם אותה , עכשיו נתייחס לקאקא זה סוג הפציעות האלה שבמקומו הייתי משחק עם זריקות ועוד 3 חודשים ככה היתי מפסיק לשחק ועד לחזרה מהפגרה הייתי יושב חודש בחוץ וחוזר לשחק , אלא עם כן מה שהעיתונאים טוענים שזה באמת משהו חמור .
    Siete

2. קישורים ממומנים

אם זה באמת נכון אז זאת המכה הכי קשה שמילאן יכלה לקבל עכשיו בידיוק לפני המשחק מול ארסנל
    אבל אני די סקפטי לגבי אמינות הדבר

I LOVE INTER

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

אי אפשר להסביר את מה שקורה למילאן למעט קללה שעברה מאיצטדיון הסאן סירו לשחקנים עצמם, פאטו,גאטוסו,רונאלדו,אינזאגי,קאקה

3 שחקנים מתוכם הם שחקני מפתח מאוד מאוד חשובים במילאן ואני מדבר על פאטו, קאקה וגאטוסו, אם זה ככה אני לא מאמין שמילאן עוברת את ארסנל.

יהיה כיף!

משתמש כבוד האוואטר של AND
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    106
    נקודות
    1,555
    משפט מחץ
    נשבר?, התקלקל? פנו לשאולי :) (הוא יקנה חדש)

לדעתי זה לא משהו חמור מדי, מקווה שזה לא לפחות
    כי אם כן דיי הלך עלינו בכל מסגרת שיש

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי AND צפיה בהודעה
    לדעתי זה לא משהו חמור מדי, מקווה שזה לא לפחות
    כי אם כן דיי הלך עלינו בכל מסגרת שיש
    למילאן ברחה כבר הליגה מהמחזורים הראשונים, המטרה היא רק להגיע מינימום למקום הרביעי כדיי להבטיח שנה הבאה את ליגת אלופות, אחריי כל הפציעות האלה אני ויתרתי כבר על מחשבה שמילאן תגיע רחוק בליגת אלופות.

אין מה לעשות זה קורה ואני רק רוצה שתעבור העונה ומילאן תעשה רכש שיהיה מאוד מאוד הכרחי, לא יהיה אפשר להתחיל את העונה בלי רכש, המקורבים לאנצ'לוטי כבר אמרו לפניי שבועיים שהעונה הבאה תפתח במהפכה של הסגל.

מי שחושב שזה עוד פלופ תקשורתי אז גם אם זה בא מהגאזטה או מהקוריירה תחשבו בהיגיון, סרג'יניו, קאפו ומאלדיני פורשים, אינאזגי אולי יפרוש ואת ג'ילארדינו כנראה ימכרו, תהיה מהפכה במילאן, ואני סומך על אנצ'לוטי שהוא יעשה אותה הכי טוב שאפשר, בדיוק כמו שהוא עשה שהוא הגיע למילאן וזכה בתארים, הוא בנה קבוצה מצויינת שהגיע זמנה להתחלף.

יהיה כיף!

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

בטחלס מה גילא אשם ? שמע את הגולים שלו העונה טחלס הוא מביא אני אומר לך את האמת , רונאלדו פשוט לא יכול בלי מישהו שיביא לו את הכדורים , יש לו את הגאוניות שלו שהוא עובר כמה ושם גולים לא רואים את זה במילאן , אין שם סדר בשנתיים האחרונות , אני לא חושב שעם הייתי אנצלוטי הייתי מעיף את גילא מה שכן הייתי נותן לא הזמנוויות לא היה לוקח ספסל , למה עכשיו בשוק את מי תביאו ? דרוגבה זה או מילאן או ריאל לדעתי שזה באמת רכש טוב , אני מאמין שרונאלדו יעשה את שלו אבל אי אפשר בגלל הפציעות שלו , אינזאגי כבר לא אפשרות לטעמי , חייב לפרוש , עם הוא ישאר אנצלוטי יתן לו לשחק בגביעים , ונניח שדרוגבה יבוא , גם בנזמה יכול ליהיות שיבוא למילאן אבל לא בטוח המארקה פירסם פעם אחת מילאן פעם אחת ריאל , לא יודע לאן הוא ילך אבל אני מאמין שלמילאן כי מה כבר ריאל צריכה אותו לדעתי היגואין יהיה לא פחות טוב ממנו עם לא יותר , אז נחשיב את זה ככה
    אני מאמין בלם ולפחות 2 מגנים חדשים נכון ? לא הגיוני שקלגזה ימשיך כך , אמרסון יהיה על הספסל ( אני יודע שאתה שונא אותו אבל אחי הוא שחקן גדול תאמין לי , למילאן לא הולך כלום השנה בריאל הוא לא הסתדר עם הקהל עם אתה זוכר ) , נסטה יש לכם אותו לעוד כמה שנים טובות שזה נכס 2 מגנים , תתחנן לדניאל אלבס פשוט תתחנן שצלסי לא תחטוף אותו כי גם בלטי ופרירה לא כאלה יציבים , עוד איזה מגן שמאלי , ועוד קשר 2 צעירים , אתה מסכים איתי על זה שפירלו או סידורף חייבים רוטציות נכון ? בקיצור עם נשווה בין ברסה וריאל למילאן , הם עשו דברים כל כך נכונים , לריאל יש את גאגו , באפטיסטה , שניידר ( יכול לשחק בכל עמדה כקשר) , לברסה יש את דוס סנטוס , טורה , גודיונסן יכול לשחק כקשר מתי שיש פציעות והכל , מילאן פשוט לא עשתה את זה השנה למעט אמרסון (יש למילאן בעיה בקישור ובגנה ובכלל בשיטת המשחק) , היא הייתה צריכה למצוא את הצעירים שלה ונקווה שהיא תחזור על הגל ותעשה את זה שנה הבאה .. אני מקוה שאתה מסכים עם מה שכתבתי , כי זה מה שמילאן חייבים לעשות ביוני , בסך הכל מילאן יודעת להשאיר שחקנים אצלה ועם רונאלדו ישאר אני לא מאמין שגילא ישאר אחי עם דרוגבה יבוא , תאר לך ספסל שיש לך שם את רונאלדו , קלדזה אמרסון רוטציות של הקישור גטוסו אמברוסיני ,
    ינקולובסקי יהיה מגן בשמאל נגיד אלבס בימין ( אני יודע שזה פנטזיות אבל זה הגיוני כבר דיברו על כך שאלבס יעבור או מילאן או צלסי , היה גם בחופש שכולם היו בטוחים ריאל מדריד אבל הוא אמר שהוא רוצה לצאת מספרד ואני ראיתי תרעיון) , הם יביאו איזה בלם טוב , פיליפ לאם אולי מי יודע , כל זה הגיוני אין שחקן בעולם שלא רוצה לבוא למילאן ולעזור לה לחזור לימים הגדולים שלה במיוחד שיש שם שחקנים נדירים כמו סידורף קאקא פאטו רונאלדו גטוסו ,
    שנה הבאה עם לא תיהיה מהפכה בסדר גודל כמו שרשמתי אחי אני מאבד תקווה ממילאן !! .

בוא ניקח לדוגמא את ארסנל - אני מתקשה להאמין שהם יקחו השנה אליפות ועם זה עוד תואר , הספסל שלהם לא הכי חזק לטעמי , אבל ההרכב הפותח גדול וונגר עשה שם כל שחקן שחקן , לדעתי אתם יכולים לעקוף את ארסנל אחי יש להם גם מאבקי ליגה קשים מאוד , מילאן תתרכז רק בליגת האלופות וזה נותן לה יתרון , כלפי העונה נשאר רק להתחנן שעיקר הכתבה הזה לא נכון ושגטוסו ואלה יחזרו לאימרויות .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 05-02-2008 בשעה 20:29.
    Siete

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

טוב אז יש חדש במילאן, גאטוזו לא רק נראה קשוח וחזק הוא באמת כזה, בהתחלה דיברו על חודשיים החלמה, לפני יומיים זה היה שלושה שבועות והיום כבר אומרים ששבוע הבא הוא חוזר להתאמן וישחק באמירויות נגד ארסנל.

לגביי פאטו גם הוא לא ייעדר מארסנל כנראה, מאחר שההחלמה שלו תהיה מהירה מהצפוי.

עוד במילאן:

זלייקו קלאץ' השוער המחליף של מילאן שבחודש האחרון מראה יכולת מעולה במקום דידה הליצן נשאר במילאן והמועדון מחפש אחריי שוער מחליף לשנה הבאה.
    ההתעניינות היא בדייגו אלבס, דייגו לופז והוגו לוריס.

קאקה אמר בראיון שהוא לא רוצה לעבור לספרד כמו שהמציאו עליו והוא רוצה להיות הקפטן של מילאן באחד הימים, ולסיים את הקריירה שלו במילאן.

אני מקווה שהמצב עוד ישתפר.

יהיה כיף!

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לא מספיק גם פאטו נפצע היחיד שעושה משהו במיאן גם עכשיו קאקא נפצע.... תקוו שתסיימו במקום שיוביל אותכם לליגת האלופות..
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

אלל תדאגוו הואא לאא יפרושש עכשיוו!

Adir®
    אורח

אמן שיפצע מגיע לו זה למרות שהוא השחקן הכי טוב לדעתי אני אוהד ארסנל ואני מת שהוא יפרוש

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי אדיר השולט צפיה בהודעה
    אמן שיפצע מגיע לו זה למרות שהוא השחקן הכי טוב לדעתי אני אוהד ארסנל ואני מת שהוא יפרוש
    ממש אפשר להבין אותך...
    אחד השחקנים הכי הגונים והכי ספורטיביים בעולם, אתה פשוט מפחד ממנו.

יהיה כיף!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,624 | הודעות: 8,173,211 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect