נכתב במקור על ידי
skYlancer
תשמע דקו גם ככה ירד לספסל בסוף בשביל צאבי , אז אני אומר את מי שווה להוריד את בוגאן הילד לשים במקומו את רונלדיניו , הנרי כחלוץ באמצע ( כמו שהוא אוהב) , רונלדידיניו בצד וכמובן אינייסטה קשר אחורי , אז זה אומר שעם דקו לא ילך לספסל אז יאיא טורה ילך לספסל , ועם בוגאן לא ירד לספסל , יהיה הרבה רוטציות מפגרות על שם ריקארד שזה יוביל לפיטורין שלו , יהיה פה הרבה בפורום שיסכימו איתי שצריכים להביא לבוגאן לשחק , להוריד את טורה לספסל (או דקו או צאבי , אינייסטה כולה בן 24 העתיד של המועדון צריכים להביא לו לפתוח יש לו לפעמים משחקים לא טובים אבל תמיד יש לו תגאוניות שלו) , לשחק עם צאבי שהוא קשר רגיל אינייסטה כקשר אחורי בסך הכל זה יראה ככה
פויול(זמברוטה) מרקז מיליטו אבידאל
אינייסטה צאבי
רונלדיניו מסי
הנרי(אטו) בוגאן(אטו)
, כמובן שאטו יחזור הוא יכנס על חשבון מישהו , תאמין לי אחי יהיה פה הרבה בפורום שיסכימו איתי שבצלונה צריכה להתחיל לשחק כמו פעם בימים הטובים , זה תלוי הרבה ברונלדיניו , אני בעד להשאיר את בוגאן בהרכב , אתה לא תסכים איתי כי אתה סתם טמבל וכי אתה עדין לא מבין שהנרי אטו רונלדיניו מסי זה לא מצליח ביחד , אז כן צריכים להוריד אחד או 2 מהשחקנים שאמרת לספסל , אני בעד לתת לילד לשחק לא יודע מה איתך וכמובן זה יחזיר את רונלדיניו לכושר אה ודרך אגב כן יהיה טורה לא לרמה , ראינו אותו נגד ריאל מדריד , ראינו את הדברים השטויות שהוא עושה ואתה עוד תראה את זה תעשה לי טובה הוא לא שחקן לרמה של ברצלונה של שנה שעברה , הוא שחקן מצוין לאחד שיושב על הספסל כמובן , לפני שאתה קורה לי עלוב , אחד שלא מבין בכדורגל , הייתה מוצץ לי עכשיו בשביל ליהיות במקומות שאני הייתי ( ריאל - ברצלונה) ולראות את כל השחקנים הכי טובים בעולם על מגרש אחד מקרוב (ראול ואן ניסטרלוי מסי רונלדיניו כמובן היה בכושר מצוין אי שם בתחילת עונת 06 07 , רוביניו ראמוס פויול) אני ראיתי 2 קבוצות שהם היו הכי טובות שאפשר ואני יודע על מה אני מדבר שיאיא טורה או איך שלא כותבים את זה לא לרמה של ברצלונה לפחות לא להרכב הפותח , וזה לא סוד שיש לברסה בעיה בקישור :\ בקיצור מה שאני אמרתי על ההרכב הוא נכון וכל אחד שמבין קצת כדורגל יסכים איתי זה הרכב שיכניס את רונלדיניו להרכב כי מסי לא ירד לספסל , לטעמי הנרי צריך לרדת לספסל ולא בוגאן , עם בוגאן ישחק מעכשיו בעוד 3 שנים ברצלונה תחזור לימיה הגדולים עם מסי ובוגאן כ2 שחקנים הכי טובים בעולם , זה נכון שראינו כימיה בין הנרי לאטו במשחק שהם נצחו 4-0 את מורסיה אז , בגלל זה אני לא חושב שזה יקרה ורונלדיניו ימשיך להתייבש על הספסל , סיימתי לכתוב את מה שרציתי עכשיו תזדין מפה ותלמד קצת מאחרים אוהד ברסה מפגר ותציע הרכב יותר טוב שיוביל את ברצלונה לאליפות שלא מגיעה לה ולליגת האלופות , ברצלונה נראית רע , מתקשה להגיע למצבים ומנצחת בפוקס בבית קבוצה , שלפני המשחק היא יודעת שזה משחק חייה , אז תפסיק להמציא תירוצים ותסכים איתי שיש שם בעיה.