קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ידיעה] ניצחון 6:0 לברצלונה במשחק הכנה! woohoooo
    על ידי shachar4490 בפורום כדורגל
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 01-08-2008, 11:47
  2. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 01-05-2008, 23:33
  3. [ידיעה]ניצחון ראשון העונה לשחר פאר.
    על ידי Dor בפורום ספורט כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-12-2007, 22:22
  4. [ידיעה] חשוב בקשר מנהל
    על ידי dank179 בפורום רץ במייל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-10-2007, 14:07
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 37 מתוך 37

ידיעה|ניצחון חשוב לבארסה בדקה ה-88!! - עמוד 3

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אני לא חושב אני בטוח זה הקטע ותפסיק לנסות לזיין תשכל כי שנינו יודעים שזה נכון וכל אוהדי ריאל , אפילו לחלק מהשדרים בארץ יש משהו נגד ריאל וכן אני מדבר על נדב יעקובי המושתן הזה גם ( ריאל מדריד התקשתה נגד ויאריאל , ויאריאל עלתה ליתרון פעמים בלהבהלבה וזה רק הקמצוץ , ריאל מדריד היא זאת שעלתה ליתרון ) , עוד דוגמא השחקנים של אלמריה נפלו בערך 5 פעמים במשחק הזה , הוא אומר שוכב פגוע על אחד מהם , אבל במשחק נגד אוססונה של ברצלונה מבזבזים זמן בלהבהלבהל היה עוד הרבה דברים ששגיא כהן קטל אותו בתוכנית שלפני המפגש ברסה ריאל , אותו ואת המשקפופר המפגר , אבי מלר , כמעט כל ישראל שונאים ריאל מדריד ואוהדים ברצלונה (אוהדי רונלדיניו כמובן ) וכל אוהד ריאל יגיד לך את זה , הבעיה זה שאני בא אומר את האמת ובמיוחד בנושא הזה שכולם יודעים שדיארה לוקח את טורה , חלאס לנסות לזין את השכל אחרת אלק זה הדעה שלי זה כבר מוגזם .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 06-02-2008 בשעה 17:04.
    Siete

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

אתה מזיין תשכל.
    אני שונא גם את ריאל וגם את בארסה וכן,מה לעשות שאני חושב שטורה יותר טוב...אתה חושב שלא,זכותך.

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    אני לא חושב אני בטוח זה הקטע ותפסיק לנסות לזיין תשכל כי שנינו יודעים שזה נכון וכל אוהדי ריאל , אפילו לחלק מהשדרים בארץ יש משהו נגד ריאל וכן אני מדבר על נדב יעקובי המושתן הזה גם ( ריאל מדריד התקשתה נגד ויאריאל , ויאריאל עלתה ליתרון פעמים בלהבהלבה וזה רק הקמצוץ , ריאל מדריד היא זאת שעלתה ליתרון ) , עוד דוגמא השחקנים של אלמריה נפלו בערך 5 פעמים במשחק הזה , הוא אומר שוכב פגוע על אחד מהם , אבל במשחק נגד אוססונה של ברצלונה מבזבזים זמן בלהבהלבהל היה עוד הרבה דברים ששגיא כהן קטל אותו בתוכנית שלפני המפגש ברסה ריאל , אותו ואת המשקפופר המפגר , אבי מלר , כמעט כל ישראל שונאים ריאל מדריד ואוהדים ברצלונה (אוהדי רונלדיניו כמובן ) וכל אוהד ריאל יגיד לך את זה , הבעיה זה שאני בא אומר את האמת ובמיוחד בנושא הזה שכולם יודעים שדיארה לוקח את טורה , חלאס לנסות לזין את השכל אחרת אלק זה הדעה שלי זה כבר מוגזם .
    היחיד שמזיין בשכל זה אתה, קודם אמרת למישו אוהד הצלחות כי הוא אוהד בארסה, והוא בטח אוהד חיפה או בית"ר.
    למה זה שאתה אוהד ריאל וחיפה- אז מה זה נקרא? אפשר גם להגיד לזה אוהד הצלחות.
    חוץ מזה- מה דיארה בדיוק עשה בסופר קלאסיקו??? חוץ מלהיות על המגרש- כלום. כל מי שעשה אצליכם הגנה כמו שצריך זה ראמוס והטמבל השני שהבאתם בינואר תמורת סכום של 10 מליון. בהתקפה שלכם היו מלא איבודי כדור והייתם עקומים אחושילינג. שיחקתם בקצב מהיר שבארסה גרמה לו אבל בסוף זה לא היה טוב לשום קבוצה.. ראו איך שברצלונה הייתה לחוצה במשחק הזהו כמה חשיבות היא ייחסה לו.
    אצליכם היה גול- אומנם יפה- אבל הוא היה בזמן שבארסה כל הזמן נלחמת ולוחצת.
    לכל אחד אתה אומר מי לאהוד ומתייחס אל כל מי שלא אוהד ריאל כמו טמבל שצריך להרוג.
    בקיצור- שב בשקט..

עכשיו הוצאתי קצת עצבים חח.. תענוג

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

כן נכון נגד ברסה עם שחקן 1 לא על המגרש יש לך הפסד או תיקו במיוחד בקאמפ נו תפסיקו לזין בשכל טורה איבד כדוררים כל החיים שלו בקקמפ נו אפילו בתדהמה נדב יעקובי אשכרה הגיב על זה, ותפסיק לזין בשכל לא עשיתם כלום בסופרקלאסיקו חוץ ממצב פה מצב שם , אנחנו היינו יכולים להגדיל את התוצאה עם לרוביניו היה עוד קמצוץ חוכמה , ופנדל שהגיעה לנו אז די , זיינו אותכם ובעזרת השם נזיין אותכם גם בברנבאו .
    Siete

Adir®
    אורח

היה להם גול במזל הם לא שיחקו טוב כל המשחק

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    כן נכון נגד ברסה עם שחקן 1 לא על המגרש יש לך הפסד או תיקו במיוחד בקאמפ נו תפסיקו לזין בשכל טורה איבד כדוררים כל החיים שלו בקקמפ נו אפילו בתדהמה נדב יעקובי אשכרה הגיב על זה, ותפסיק לזין בשכל לא עשיתם כלום בסופרקלאסיקו חוץ ממצב פה מצב שם , אנחנו היינו יכולים להגדיל את התוצאה עם לרוביניו היה עוד קמצוץ חוכמה , ופנדל שהגיעה לנו אז די , זיינו אותכם ובעזרת השם נזיין אותכם גם בברנבאו .
    אם לא קסיאס והפנדל שהיה מגיע לברצלונה לא היית פותח את הפה.
    אבל בכל מקרה, זה סתם לריב לשווא, העובדות מדברות בעד עצמן.
    כיום ריאל מדריד קבוצה טובה יותר מאשר ברצלונה זה הכול... אם יקרה
    משהו בלתי צפוי זה רק בגלל שרייקארד יחליט שרונאלדיניו חייב לשחק
    ושהוא חייב להתחיל לתת תמריץ לשחקני ברצלונה, אחרת המצב של
    ברצלונה יהיה בקנטים.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

לברצלוהב לא היה מגיע שום פנדל ותפסיק לומר סתם נכון קסיאס היה גודל אבל לא היה לו יותר מדי מה לעשות , ההגנה של ברצלונה היתה הרבה יותר עסוקה ולא הצליחה לעצור את היציאות של ריאל מדריד יותר נכון היציאות המדהימות לא ראיתי דבר כזה הרבה זמן , ישר מישהו מקבל כדור מתמסרים , הכל עבר שם דרך באפטיסטה וראול ולדיארה יש חלק גדול פה .
    Siete

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,239 | הודעות: 8,173,826 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect