מצרכים:
3 ביצים
1 כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר לבן
סוכר וניל
200 ג' חמאה
1 חבילת שוקולד מריר
1 חבילת שוקולד חלב
1.5 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
אופן ההכנה:
להקציף ביצים סוכר, סוכר וניל.
להמיס חמאה עם שוקולד מריר+ שוקולד חלב
לערבב, קמח, אבקת אפיה, מלח.
להוסיף למיקסר תוך כדי עירבוב מחצית מתערובת השוקולד,
מחצית מתערובת הקמח, שוקולד ושוב קמח.
להכניס לתנור שחומם בחום בינוני.
בסביבות 40 דקות, לבדוק בעזרת קיסם.
שהקיסם יוצא עם פירורים עליו זה מוכן.
לצנן לחלוטין ולחתוך לריבועים.




ציטוט ההודעה



