קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] הליגה הספרדית מחזור 24
    על ידי Azax Syndrom בפורום כדורגל
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 18-02-2008, 00:10
  2. [דיון] הליגה הספרדית מחזור 23
    על ידי Azax Syndrom בפורום כדורגל
    תגובות: 47
    הודעה אחרונה: 11-02-2008, 23:01
  3. [דיון]הליגה הלאומית - סיכום המחזור ה-15 .
    על ידי Y0har בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-01-2008, 23:12
  4. [דיון] הליגה הספרדית מחזור 2 | הימורים שלנו
    על ידי Caesar Augustus בפורום כדורגל
    תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 04-09-2007, 21:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

[דיון]הליגה הלאומית - מחזור 19 .

ברירת מחדל [דיון]הליגה הלאומית - מחזור 19 .

עירוני רמת השרון - הפועל עכו - יום שישי - 14:30 - רמת השרון .

משחק מאוד מעניין בין הקבוצה המשתפרת של הליגה שהיא רמת השרון בין הקבוצה המתדרדרת ביותר שהיא הפועל עכו,אחרי האופוריה הגדולה שהגיעה עקב מינויו של חיים לוי כמאמן הפועל עכו והיכולת הטובה שהציגה הפועל עכו של חיים לוי מגיע הרגיעה,היה נראה שהפועל עכו הולכת ונחלצת ממאבקי התחתית אל אמצע טבלה ומעלה,עם רכש מצויין ויכולת מצויינת זה היה נראה אבל זה לא התממש,אחרי תקופה קצרה של יכולת טובה חוזרת הפועל עכו להציג כדורגל אפור וחזרה למאבקי התחתית כשהיא מדורגת מתחת לקו האדום במרחק 5 נקודות מבני לוד שממקומת מעל הקו האדום ומקום אחד מעליה,כבר 5 משחקים שהפועל עכו לא מנצחת,4 מהם תוצאות תיקו,מנגד מגיעה הקבוצה המשתפרת לא שהיא מבריקה אבל עם סגל כמו של רמת השרון אנחנו מצפים ממנה להיות שק החבטות של כל קבוצות הליגה.רמת השרון כבר עם 4 משחקים ללא הפסד,שבהם שתי תוצאות תיקו נגד הכח עמיד רמת גן בוינטר ונגד הפועל באר שבע בסך הכל רמת השרון קבוצה סימפטית שתבוא להילחם עד לרגע האחרון אני הייתי מהמר על תוצאת תיקו,הפועל עכו תנסה להתאושש מול המתאוששת,נראה כמו תוצאת תיקו מבטיחה מה גם שהפועל עכו עם 4 תוצאות תיקו בחמשת המשחקים האחרונים .

הפועל חיפה - בני לוד - יום שישי - 14:30 - קריית אליעזר(חיפה).

בואו נתחיל את הסיקור עם שתי ההפתעות מהמחזור שעבר,הראשונה שבהם היא בני לוד מגיעה למשחק בית נגד הפועל רמת גן שעד המחזור שעבר היתה עם 4 ניצחונות רצופים ובני לוד שהיתה שק החבטות של הליגה הלאומית,בני לוד מפתיעה ומנצחת 2-0,וההפתעה השנייה הפועל חיפה מגיעה לאיצטדיון גרין של נצרת עילית,הקבוצה הגרועה בליגה,ומסיימת בתיקו מאכזב,ניצחון וחיפה במקום השני.אז זה בעצם הסיפור של המשחק,משחק שבו הכל פתוח,כמובן שהפועל חיפה קבוצה הרבה יותר טובה אבל בני לוד קבוצה לוחמת שתעשה הרבה בעיות לחיפה.למרות חוסר היציבות של הפועל חיפה היא מדורגת במקום השלישי כשהיא אחת המעומדות המשמעותיות לעלייה מה שמראה עד כמה הליגה הלאומית לא טובה השנה,עוד הוכחה לעונה החלשה של הליגה הלאומית היא בני לוד,קבוצה שהית מדורגת במקום הראשון(ולא במחזורי הפתיחה)מדורגת כעת במקום העשירי כשהיא מועמדת לירידה.חיפה קבוצה יותר טובה מבני לוד באופן משמעותי,לדעתי חיפה תשאיר של שלושת הנקודות בקרית אליעזר,לצערי הרב .

עירוני ראשל"צ - מכבי אחי נצרת - יום שישי - 14:30 - איצטדיון הסופרלנד(ראשל"צ)

המשחק השלישי ליום שישי הוא מפגש בין שתי קבוצות שבסיבוב הקודם היה בין שתי הקבוצות האלה משחק עונה כשאחי נצרת שדורגה אז ראשונה פגשה בעילוט את השנייה עירוני ראשל"צ זה הסתיים במשחק טוב מאוד שהסתיים בתיקו 2-2 היום שתי הקבוצות מגיעות לעוד משחק בליגה הלאומית,אז נכון שראשל"צ קבוצה שמועמדות לעלייה בליגה הלאומית,כמו יותר מחצי מהליגה,אז נכון באחי נצרת מועמדת לעלייה,כמו יותר מחצי ליגה.ראשל"צ הרביעית פוגשת את אחי נצרת השביעית,אם אתם שואלים אותי הדירוג משקר,אם אתם שואלים אותי גם אחי נצרת וגם עירוני ראשל"צ מגיע להם להתמקם במקום יותר גבוה,שתי הקבוצות המועדפות עליי השנה.ראשל"צ מציגה חוד קטלני עם מור גולן,רוני אוחנה(אחד החלוצים הטובים בלאומית) ושלומי אדרי מציגים את הקבוצה השנייה ההתקפית בליגה הלאומית.עירוני ראל"צ היה בכושר פנטסטי ונעצרו בגבעת נפוליאן של עכו כשסיימו בתיקו 2.ניצחון שם היה מקפיץ אותם קדימה,אחי נצרת שהתדרדרה עד המקום השביעי הפסידו במחזור שעבר 1-0 ברעננה,למהמרי הווינר אני ימליץ על תוצאות תיקו מהעובדה הפשוטה מדובר בשתי הקבוצות שעשו הכי הרבה תיקואים העונה,מה גם ששתי הקבוצות הם קבוצות עם התקפות טובות,תיקו רב שערים נראה לי מאוד הגיוני .

הפועל נצרת עילית - הפועל רעננה - יום שבת - 14:30 - איצטדיון גרין(נצרת עילית).

דבר אחד אני יכול להגיד בפה מלא על המפגש הזה,הפועל רעננה תפגוש את הקבוצה הגרועה בליגה ומאכזבת הליגה,אני אישית לא ציפיתי מנצרת עילית להיות מדורגת אחרונה בטבלה עם מרחק 8 נקודות מהקו האדום,הפועל נצרת עילית עשתה שבוע שעבר את השינוי שאולי יציל לה את העונה,שלוש משחקני מכבי חיפה עברו לנצרת עילית במטרה להציל אותו מירידה,מדובר בשוער טום אלמדון,שלומי חנוכה ושאבייר אנדרסון מה שלא עזר להם שבוע שעבר לניצחון אבל עזר להם לתוצאת תיקו מכובדת מול הפועל חיפה,הפועל רעננה לעומת זאת קבוצה שהתחילה מצויין את העונה ומדורגת כרגע במקום החמישי עם סיכוי לא רע לעלות ליגה בסופה של העונה,מצפה לנו משחק מעניין שלדעתי נצרת עילית תצא עם ידה על העליונה ותשאיר את שלוש הנקודות בביתה .

הפועל רמת גן - הפועל באר שבע - יום שבת - 14:30 - איצטדיון המכתש(רמת גן)

אואה איזה משחק מצפה לנו פה,המשחק המעניין במחזור הזה ולא בגלל שאני אוהד הקבוצה,אז נכון הפועל פתח תקווה נגד הכח מדובר במשחק עונה אבל כשמדובר בעניין זה המשחק המעניין ביותר.עונת 2002\2003 באר שבע מגיעה עם עוד 25 אלף בארשבעים שצמאים לתואר,זה נגמר רע מבחינת האדומים מבאר שבע,הפועל רמת גן ניצחו אז בפנדלים ועשו את הבלתי יאומן הקבוצה הראשונה שזכתה מהליגה השנייה שזכתה בגביע המדינה,הרבה דברים השתנו מאז,באר שבע הספיקה לרדת ליגה ללאומית,רמת גן הספיקה לרדת לארצית ולעלות שוב.בסיבוב הקודם זה נגמר במפח נפש גדול של הרמת גנים,באר שבע מנצחיים 4-0 ו6000 האוהדים של באר שבע השתיקו את 50 האוהדים מרמת גן,נעבור להווה,באר שבע התחזרו משמעותית בינואר עם החלוץ סעיד מקאסי,עם המגן תומר חליבה ועם הקשר שי בירוק,חיזור שלא עזר לקבוצה לצאת מהובץ ולרוץ לעבר העלייה,שבוע שעבר זה גרם להפסד מביך בוסרמיל 1-0 להפועל פתח תקווה,הפועל רמת גן קבוצה שמשתפרת ומראה יכולת טובה,שתי נתונים מאפיינים את המשחק הזה,הראשונה מהם היא שהפועל רמת גן לא ניצחה את הפועל באר שבע במסגרת הליגה בשנת 1969 והנתון השני והמעניין יותר הוא שהפועל באר שבע מעולם לא ניצחה במכתש,אני כאוהד הפועל באר שבע יש לי דבר אחד להגיד הגיע הזמן לנצח במכתש .

אני מת לישון את הסיקור של הכח-פ"ת אני יעלה מחר .

אז מה מצפה לנו במחזור ה19?פתח תקווה ממשיכה להציג יכולת טובה או שהכח תמשיך לשמור על המקום הראשון?באר שבע סוף סוף תנצח במכתש או שסוף סוף הפועל רמת גן ינצחו את באר שבע במסגרת הליגה?עירוני ראשל"צ-תמשיך להוות פקטור בצמרת?השינויים של נצרת עילית יעזרו לה להישאר בליגה?כל זה ועוד במחזור ה19 בליגה הלאומית .

יאללה תגובות אנשים,כתיבה שלי כמובן,ולא לשכוח יאללה הפועללללללל.

2. קישורים ממומנים

תודה על התגובות הרבות ..
    ד"א הפועל חיפה הפסידו 1-0 ללוד,עכו ניצחה 1-0 ברמה"ש ואחי נצרת וראשל"צ נפרדו בתיקו 1.

הפועל חיפה זה משהו נדיר
    אין קבוצה יותר כלומניקית ממנה , כולם מצפים שהיא תנצח בשביל ליהיות חזק בקרב העליה והיא מפסידה
    זה פשוט מצחיק.

I LOVE INTER

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אחי גם אנחנו לא כזה שונים כולם מצפים מאיתנו להדבק לביתר ואנחנו לא עושים את זה תאמין לי יותר גרוע רוני לוי תתפטר .
    Siete

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,770 | הודעות: 8,150,352 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect