במחזור שעבר ראינו דברים שלא קורים כל מחזור, ריאל כובש שבעה שערים מול ויאדוליד, ולנסיה חוזרת לנצח מול בטיס וברצלונה במשחק המחזור מוציאה 1-1 מול סביליה, התחרות על האליפות שוב נראית גמורה, אלא אם כן ריאל תאבד נקודות אז מה יהיה המחזור?
היום:
בטיס - ריאל מדריד (21:00)
בטיס מארחת את ריאל מדריד, במשחק שינסה להכשיל את הריאל בהמשך המרוץ לאליפות, ריאל מדריד נראית כרגע בכושר אולי הכי טוב בעולם, בטיס שהפסידה שבוע שעבר לולנסיה תנסה לעשות בעיות לריאל בבית, מה שבטוח ריאל באה בטוחה בעצמה וצריכה להזהר שלא באופוריה.
סראגוסה - ברצלונה (23:00)
ברצלונה שנמצאת בתקופה רעה, הוציאה תיקו בבית של סביליה ובאותו מחזור ריאל הגדילה עליה את הפער, מתארחת אצל סראגוסה, קבוצה שיכולה לעשות בעיות רבות ולעקב את ברצלונה במסע ההיצמדות לריאל מדריד במקום הראשון, כאמור סראגוסה מחזיקה בצמד ההתקפה הפורה ביותר בליגה ובהם ריקרדו אוליבירה הברזילאי שמושאל ממילאן, ודייגו מיליטו החלוץ הארגנטינאי.
אספניול - סביליה (21:00)
אספניול שמנסה להיות גם היא בצמרת ביחד עם ויאריאל ולפחות מתחת לברצלונה, תצטרך להביא נקודות בבית בהר היהודים מול סביליה שבליגה לא תמיד הולך לה אבל היא קבוצה מסוכנת מאוד, אם אספניול תנצח הוא יכולה לעלות למקום ה3 עם בשוויון נקודות עם ויאריאל.
בראשון:
ויאדוליד - מאיורקה (18:00)
רקראטיבו הואלבה - לה קורוניה (18:00)
אלמריה - מורסיה (18:00)
לבאנטה - אוסאסונה (18:00)
ויאריאל - סנטאנדר (18:00)
משחק שהיה יכול להראות כמשחק משעמם, גרוע, אבל העונה זה לא ככה, ויאריאל חזק בצמרת במקום ה3! ואילו סנטאנדר שגם לה עונה טובה במקום ה6 יחסית טוב בשביל קבוצה כמוהה, שתיי הקבוצות מציגות כדורגל טוב.
אני לא רואה סיבה שבמשחקים המשעממים המחזור שיהיו ביום ראשון לא ישדרו את המשחק הזה.
חטאפה - ולנסיה (20:00)
חטאפה השנה לא מזהירה, ולמעשה נמצאת במקום ה12, עונה לא טובה של חטאפה, ואילו ולנסיה זהו משחק בשבילה, היא צריכה להוציא את 3 הנקודות כדיי להגיע למעלה ולטפס עד למקום השישי, כמובן רק אם כל הקבוצות שבין המקום התשיעי לשישי יפסידו.
אני מקווה שולנסיה ינצחו, אני אוהב את הקבוצה ואני מאמין שהם יכולים לחזור ולקטוף בסוף העונה את הכרטיס לגביע אופ"א.
אתלטיקו מדריד - אתלטיק בילבאו (22:00)
אתלטיקו מדריד מארחת את בילבאו ותנסה לקחת את ה3 נקודות במטרה לטפס בצמרת, לכעורה משחק קל למדרידאים באדום לבן כאשר המשחק הזה לא צריך להקרא כקל על הנייר, אלא צריך להביא את הנקודות כי הן מאוד חשובות.
את המשחקים שלא רשמתי עליהם כלום כפי שאתם רואים אין סיבה ממש לתת להם פריוויו כי הם פשוט משחקים לא מעניינים, וגם אין לי הרבה זמן אני צריך ללכת אז יישאר ככה.

ציטוט ההודעה