אני בן 15 וחצי.
יום רביעי הצעתי לחברה שלי חברות והיא הסכימה , ואני רוצה למשוך את זה קדימה ולגרום לה ממש לאהוב אותי, מה לעשות איתה ? [אל תגידו : סרט, תזמין לבית,וכל זה]
אני בן 15 וחצי.
יום רביעי הצעתי לחברה שלי חברות והיא הסכימה , ואני רוצה למשוך את זה קדימה ולגרום לה ממש לאהוב אותי, מה לעשות איתה ? [אל תגידו : סרט, תזמין לבית,וכל זה]
|
|
http://iatraf.co.il/showthread.php?t=323433
כמובן שאתה יכול סתם ללכת לשבת איתה ועם חברים או סתם להתמזמז איתה..
איך אתה רוצה להרשים אותה? =\
אתה צריך לתת לזה זמן וזה יבוא לה לבד כניראה
קרא חוקי חתימות
ת'אמת אני מעדיף בהתחלה לפחות לשבת עם חברה שלי לבד.. להכיר אותה ושהיא תכיר אותי.. אחרי זה מתלווה לזה כל החמולה.. כי רק כשאתם לבד אתם באמת יכולים להכיר אחד את השני.
אממ אתה לא רוצה סרט , לא לבית.. אמממ שבו בבית קפה , דברו וכו'. אחרי זה אם אתה רוצה קח אותה לאיזה מקום נחמד.. אפשר במקום קפה פיצה או גלידה למרות שזה לא ממש מתאים עכשיו..
אחרי זה תלווה אותה הביתה וזרמו משם כבר.
דבר שני , אל תנסה להרשים אותה יותר מידי כי לא יילך לך. תיהיה טבעי אתה תראה זה יבוא לך ולה לבד. חבל על המאמץ של ההרשמה - בסופו של דבר אתה תראה שהיא תבין מה הולך ולא יהיה נחמד.
שב איתה על ספסל, דבר איתה, צחק איתה, תתמזמזו אפילו, שתלמד להרגיש בנוח בקרבתך, אתה לא אמור להרשים אותה, אתם כבר ביחד. היא כבר תתרשם מדברים אחרים במהלך הזוגיות שלך.
תהנה גבר
King
תדברו תיתקרבו ואלי תשכבו
תיתקרב אליה יותר
אתה רוצה להרשים אותה
תחבר לצד הנשי שבך
המלך חזר
מה לשכב הם רק נהיו חברים :X
שמע,תדבר איתה,על הכול.
תיהיה איתה הרבה,לא יותר מידי אבל עדיין תזכור שהיא גם רוצה אותך ורוצה חלק ממך כמו שאתה רוצה אותה.
תתנשקו ואל תפחד להציג אותה בפני החברים ,תדברו על הכול אני ממש ממליץ לך שתוכל לדבר איתה על דברים יותר אישיים ככה בעתיד =]
לכו למשחק של מכבי!
כל נקודה תתקבל בברכה
תודה לתומר על החתימה!!!!!!!
חוק מספר 3 בבחורות , אל תרשים אותה , תתן לה להרשים אותך![]()
משה לומד אומנות הפיתוי אני חושב כדאי למנות אותו למנהל.
חחחח זה גדול רק שתדע מה שהולך שם זה טלנבולה מי שיצר תספר חי בסרטים
חחח משה אתה רציני בקורס הזה של אומנות הפיתוי?
קרא חוקי חתימות
כן הוא מעביר שיעורים ב Icq.