אוהדים...למה אתם אומרים שזה אוהדים?
בעיתונות כתוב שזה אוהד אחד זרק את האבן ולא זרקו עליו שום חזיזים הדילקו שני רימוני עשן.
זה רק אוהד אחד תפסיקו לבוא בהכללות
אוהדים...למה אתם אומרים שזה אוהדים?
בעיתונות כתוב שזה אוהד אחד זרק את האבן ולא זרקו עליו שום חזיזים הדילקו שני רימוני עשן.
זה רק אוהד אחד תפסיקו לבוא בהכללות
I LOVE INTER
|
|
לצערי ... חיפה הולכת לקרוע את ביתר :/
בית"ר תבוא עם המון המון כוח ורצון לנצח
זה משחק מאוד גורלי!
יכול לקבוע הרבה דברים
גם מכי חיפה טובה!
לדעתי אני הולך עם בית"ר, הרגשה שלי שהקהל הבית"רי ידחוף קדימה את השחקנים!
יהיה משחק טווב!!
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
טעות שלי זה אוהד אחד
, אבל את האמת זה מביע את מה שהקופים חשבו אליו , בקיצור בוא נגיד ככה אני קודם כל יראה יותר את המשחק של מדריד מאשר המשחק הזה , ביתר תיתן לנו בראש ואני לא ירצה לראות את זה.
וPSYSEX
AND צודק זה כבר מוגזם גם שזרקו על רוני לוי אבוקה ופגעו בדרוויץ , אני לא ממש אוהב את הקהל הזה אני הול למשחקים והכל שנה שעברה היה כיף חגיגות אבוקות ביציע שגעונות והכל אבל זה כבר ניהיה מוגזם , חזיזם ואבנים לזרוק על בן אדם ? מה אנחנו באיטליה ? .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 10-02-2008 בשעה 13:07.
Siete
תשמע אין מה לעשות עם זה לפעמים יש דברים חריגים
חוץ מזה גם שידוע כבר הרבה שנים שהקהל שלנו הוא קהל מאוד מאוד קשה
וטובעני , אין בקבוצה הזאת הנחות לאף אחד לפחות לא מבחינת האוהדים.
בכל קבוצה יש את הגרעין הקיצוני של האוהדים אין מה לעשות עם זה.
ובקשר למשחק למה לבוא עם הגישה התבוסתנית הזאת?
קצת אופטימיות לא תזיק לך.
I LOVE INTER
תשמע יש אנשים שלא מוותרים על העונה עד שהיא נגמרת, אפילו במצב של הליגה היום, והוא כנראה כן יתאכזב אם הוא יחשוב אופטימי.
רוני לוי לדעתי ינסה לסגור את הקישור חזק מאוד, הוא יודע שבלי דקל קינן ומול בית"ר הם יכולים ליפול בחלק הזה של ההגנה והוא ינסה לסגור את המשחק בקישור.
הבנתי שאלון חרזי וקרוסה פותחים כבלמים, זה נכון? אני מקווה לפחות שכן כי היום חרזי בלם פחות טוב משי מימון.
יהיה כיף!
אני רק רוצה לחדד משהו קטן.
תראו אוהדי חיפה, גם אם במקרה ותנצחו היום, ובאמת אם כל הטוב וזה, אני לא מאמין,
אבל נאמר וכן, ההפרש יהיה 7 נקודות מה שמוביל לזה שבית"ר תשחק הרבה הרבה יותר
חזק מול כל קבוצה עם יותר מוטיבציה להתרחק מחיפה בכל שבוע ככה שלבנות על אליפות אני
חושב שזה דיי טימטום, אבל אולי על הכבוד שלהראות יש תקווה בשנה הבאה זה כן.
לדעתי ביתר תנצח,היא לא יכולה שלא לנצח ובמיוחד בבית.
פאנטיני הזה של חיפה ישחק?
לצערי בתור אוהד מכבי חיפה יש לי הרגשה שאתם הולכים להתפוצץ עלינו כדי לסגור עניין שיהיה חד וחלק מקווה שאני טועה