וואי איזה באסה, הייתי מת לראות תמשחק, הייתה אווירה טובה, חבל.
וואי איזה באסה, הייתי מת לראות תמשחק, הייתה אווירה טובה, חבל.
|
|
חחחחחח זה טוב
חחחחחחח אחד המקרים המצחיקים בתולדות הכדורגל ההישראלי...
הייתה אווירה חייתית חבל..
הדבר שהכי מצחיק אותי זה שחברים שלי שנסעו למשחק לא ראו משחק, חברים שלי גם אוהדים של מכבי וגם של בית"ר נסעו ודיברו כל היום על המשחק ובסוף כלום.
הצגה יפה של אוהדי ביתר , הכי טובה שלהם בהיסטוריה ואני לא מגזים , חבר שלי התקשר אלי שאל אותי מה אומרים בטלויזיה לא הבנתי מה הוא אמר , חבל רציתי לראות משחק , עכשיו זה ידחה לפחות חודש חודשים באסה , אבל לפחות דקל קינן יחזור .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 10-02-2008 בשעה 21:43.
Siete
אוהדי ביטר יכולים לצחוק עד מחר
יש סיכוי לא קטן שהם יקבלו על זה הפסד.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
גם עם הם יקבלו אני לא יהיה שמח בכלל אבל בכלל :\ ואת האמת שגם להם לא יהיה הכי אכפת שמעת מה יורם ארבל אמר אף אחד לא מאמין שחיפה תחזור ( לא עם לוי כמובן שאלק אמר אנחנו מוכנים לנצח בלבהבלהבהל) , הם פשוט רצו לנצח אותנו , ואני פשוט רציתי לראות את חיפה עומדת טוב ומנסה לנצח את ביתר בטדי , ה-3 נקודות האלה לא יתנו כלום לאוהדי חיפה אתם יכולים לשאול עכשיו 1 , 1 , גם ככה לדעתי נסיים מקום שני עם קצת מזל .
Siete
איזה באסה רציתי ליראות מזל שלא הלכתי
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
חזרתי מטדי לפני רבע שעה ונסעתי שעתיים וחצי כל כיוון, יצאתי מאוכזב, אם כי זרקתי את הכרטיס שלי אבל הרמתי מהריצפה אחד אחר שלם!
בית"ר פתחה טוב ובתנופה את המשחק, היה אווירה יוצאת דופן כל פעם שאוהדי חיפה ניסו לעודד השתיקו אותם בבוז מדהים, השלטים שבית"ר שמו היום היו יפים, הכל היה מצוין, אפשר להגיד ביזיון אבל דברים כאלה קורים זה לא חדש בכדורגל, ואם מישהו חושב שזה יהיה הוגן לתת לחיפה על זה ניצחון טכני אני חושב שהוא פשוט פחדן ומפחד להתמודד מול בית"ר.
האיצטדיון הוא איצטדיון עירוני גם על פי התקנון אני לא מוצא סיבה למה לגרום לבית"ר להפסיד בכוח אפילו לא במשחק.
אני מקווה שיהיה דחיית משחק ואני יהיה שמח על כך.
חבל מאוד שזה קרה...
יהיה כיף!
לא שאני רוצה ניצחון טכני אני מעדיף לדבר על המגרש אבל...
ואבל גדול, בתקנון כתוב שצריך ליהיות גנרטור חלופי או מערכת גיבוי ומי שאחראית לזה היא הקבוצה המארחת,לפי מה שכתוב התקלה באה מהשלטי פירסום ששמו בהם איזה לוחות חשמל חדשים או משהו כזה ובמקרה הזה בית"ר היא האחראית.
אני לא יודע מה התקנון זמן הפסקת המשחק של ההתאחדות אבל בגביע אופ"א זה 18 דקות ואז הקבוצה מקבלת הפסד טכני.
במקרה רוזנבורג היו רק 12 דקות ולכן מכבי חיפה לא נענשה בהפסד טכני.
חוץ מזה מזה השתקתם אותנו? אנחנו היינו 2200 אוהדים ואתם 17 אלף
אי אפשר להתגבר על 17 אלף אוהדים.
I LOVE INTER
יאללהה איזה חולה זה היהה
בחושך ששרו שבחי ירושליםם היה לי צמרמורתת
והמערביי יאללההההה איזה גלילים איזה בלאגניםם
והצפוני אשששש איזה תצוגה היה עם המי רוצה להיות מליונר והגלילים (אני חילקתי חלק מהגלילים ולי עצמי היו 5 חח)
אין מה לעשות באסה אחו****** אבל מה לעשות..
אולה אולה אולה אולה אולה אולה
גם החושך לא יעזור..
הלב שלי צהובב שחורר..
:-]