בורסת אטרף!
אני יציע כאן הצעה שיכולה להביא לאנשים כאן הרבה.. אבל הרבה נק'... כיצד כל זה קורה.. פשוט מאוד כמו בבורסה האמיתית של החיים עם קצת שינויים.
אני אנהל את הבורסה ויצטרפו אליה 5 מהמרים. מה שצריך לעשות הוא לשלם סכום התחלתי של 100 נק' עד 300 נק'. על כל 100 נק' שתשלמו בסכום ההתחלתי תקבלו שני אחוזים מכל רווח שאני אקבל בין אם זה בהימורים (ומי שמכיר אותי יודע טוב מאוד שאני מרוויח ממש טוב ואני מהמר ממש טוב בפורום הזה) ובין אם זה בעשינו עסק.
למה דווקא לבחור אותי?- אם תסתכלו בפורום הימורים תראו שאני מרוויח די טוב שם. אני פותח שם כמעט באופן קבוע אשכולות הימורים ותמיד אבל תמיד יוצא מורווח.
כל הנק' שיאספו מאותם 5 מהמרים יהיו ב"קופה" שם הנק' יאספו ואחרי כל זכייה או מכירה שלי תתווסף לקופה ומשם אנחנו נחלק את הסכום לכל המהמרים.
כיצד תוכלו לברר אם אני לא מרמה..?
1- המהמרים רשאים תמיד לבקש צילום מסך של היסטוריית הנק' שלי. כל תוכלו לראות האם קיבלתי נק' ממישהו והאם שלחתי את האחוזים למהמרים.
2- כל פעם שאני מבצע עסקה (לא בפורום הימורים- בפורום הימורים אני אשלם עד סכום מוגבל שיקבע בהמשך כדי שהנק' לא יתבזבזו) אז אתם תקבעו אם אני יכול לבצע את העסקה משום שלא יהיה חשש שאני יבזבז את הנק' שלכם על דברים אחרים.
3- אם אתם עדיין חוששים שאני יקח ממכם את הנק' אז אני אומר לכם שלא! כי בעצם הבורסה נועדה כדי שאני ירוויח נק' וזה נכון אך באותו זמן גם אנשים אחרים יכולים להרוויח נק'.
אתם מוזמנים לשאול שאלות. ולהצטרף לבורסה של אטרף!
אז מה אתם אומרים מנהלים אתם מאשרים לי לפתוח אשכול בדיבורים?
ד"א עשיתי את זה עם מישהו מוכר בפורום הוא שילם לי 300 נק' וקיבל בערך פי 2 יותר אחרי קצת פחות מחודש..