אני כיתה ט' והיום חבר שלי שיש לו גב רב אם כמה ילדים עכשיו גם להם יש גב בקיצור בסוף היסתדר לו ויצא שלי רוצים לתת מכות ועכשיו לא בעדינות אני מדבר איתכם רציני ולי אין גב מה אני יכול לעשות לספר להורים? למשטרה? מה לעשות אני צריך את זה דחוף
אני כיתה ט' והיום חבר שלי שיש לו גב רב אם כמה ילדים עכשיו גם להם יש גב בקיצור בסוף היסתדר לו ויצא שלי רוצים לתת מכות ועכשיו לא בעדינות אני מדבר איתכם רציני ולי אין גב מה אני יכול לעשות לספר להורים? למשטרה? מה לעשות אני צריך את זה דחוף
|
|
דבר עם חבר שלך .. אם הוא באמת חבר הוא לא יפקיר אותך...
תשדל להתרחק מהם כמה שיותר , אולי הם ישכחו את זה ..
ב' כמו שזה שמעלי אמר , אם אתה רוצה שעדיין הם מחפשים אותך , תדבר עם חבר שלך ..
נערך לאחרונה על ידי בני =\; 11-02-2008 בשעה 17:27.
חבר שלי לא מפקיר אותי הוא מנסה לעזור לי ופעם קודמת שהם באו זה היה ישר איך שהתחילה ההפסקה לא הספקתי לצאת ולהיתרחק מהם והם תפסו אותי אולי מחר אני ישאר בבית אבל אני לא חושב זשזה יעזור
מה אתה טמבל , תפוס את חבר שלך , דבר איתו ברצינות . אם הוא באמת חבר הוא לא יפקיר . מחר על הבוקר תבוא אתם ראשונים אליהם ולא הם אליכם . ופשוט תלכו מכות כמו ילדים קטנים ...
תדבר עם החבר שיש לו גב אחי
או שתצטייד באיזה כלי חביב שיגרום לאלה שרוצים לבוא אליך לחרבן קוביות
תדבר עם חבר שלך זה שיש לו גב וסגרו את העניין...
וואי איזה אהבלים יש פה.
בחייאת, אם לא אתה גרמת לזה, אל תתערב ואל תדבר
יכול להיות שלא יקרה כלום ואלו סתם דיבורים
אם יקרה משהו, דבר עם חבר שלך.
אם הוא באמת חבר, הוא לא יפקיר.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אתגר מה זה משחק???
עם יבואו עלייך 5 ילדים ואתה תיהיה לבד אתה תקבל תמכות של החיים...אבל עם תחשוב פעמים לא צרייך יותר אם יש לך חברים אמיתים אתה לא תיהיה לבד ... אלה אם כה נניח שירדת מהאוטובוס והגעתי לבית לבד ואז הם באו עלייך 5 ילדים מה אז פשוט ....
1. אם הם נכנסים למכות אתה תתן למי שאתה יכול רק לא לפול על הריצפה!!
2. תתפוס אחד מה5 ורק תשחרר לו פצצות לפנים ככה שאחד לפחות ישלך לאיפוז או פחות גרוע..
3. תברר תשמות של ה4 הנותרים תעקוב אחריהם ושהם היו לבד כל אחד תפתח לו תחת..
ברור אחי הוא ישים מצלמות בבית ובכיתה בשביל לעקוב אחריהם