המשחק הבא של ריאל - בארסה הוא ב 7.5 וביום הזה זה גם התאריך לחללי צהל ולא ישדרו את המשחק!
אני לא מאמין שאני לא יראה את המשחק הזה![]()
המשחק הבא של ריאל - בארסה הוא ב 7.5 וביום הזה זה גם התאריך לחללי צהל ולא ישדרו את המשחק!
אני לא מאמין שאני לא יראה את המשחק הזה![]()
Real Madrid ♥
|
|
אל תכנס לפניקה עדין
רק ב7.5 אין טלויזיה אח ?
אוקי עכשיו בדקתע תא זהו תתחיל להלחת ולהתפלל שזה יהיה ביום שבת :\ 7.5 זה יום ראשון לאאאאאאאאאאאאאאאאאא קוס אמאמאמאאממאאק מה עכשיו כאילו 7.5 זה כאילו יום הזכרון אחי ? עם כן נדפקנו ונדפקנו קשות לא מה פתאום אין מצב יום הזכרון יום הזכרון זה לפני אין מצב אחי WTF מה נעשה ? 7.5 מזה התאריך הזה ? אתה בטוח יום הזכרון לחללי צהל ? שמע צריכים לכבד והכל אבל להפסיד משחק כזבה ויוו באסת אותי עכשיו אחי תבדוק את זה עכשיו יום יומים בוא נתפלל שהמשחק יהיה ביום שבת(והסיכוים של זה קלושים כמעט אפסים אפילו) .
עריכה : אחי עכשיו בדקתי את זההההה ויום שלישי זה ערב יום הזכרון יום שני זה יום חודש משהו כזה ויום ראשון לא רשום כלום אחי , אני חושב שיש לך טעות והלחצת את כולנו , זה אמור ליהיות אחד המשחקים , עם ריאל תיקח כבר את האליפות ברסה ילחמו על זה ולריאל לא יהיה מה להפסיד זה אומר : כמעט כמו כל סופר קלאסיקו יותר מ2 שערים ומשחק גדול , עם ברסה תחזור בענק זה יהיה משחק העשור , ועם מה שאמרת נכון אני מתחיל מעכשיו לעבוד משיג כסף כדי לסוע למשחק בתקוה שאיך שהוא אני ישיג כרטיס ( ואני לא , רק עם ישיגו לי עסקה באיסטה ) .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 12-02-2008 בשעה 15:50.
Siete
רשום ביומן של אחותי בשזה ב 7.5!!
אני לא מאמין שאני לא יראה את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Real Madrid ♥
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאא שיטטטט.. כוס אמקק
לא נכוןאני מקווה שיהיה שידור באינטרנט או משהו אי אפשר להפסיד את הסופר קלאסיקו
מה ביומן אחי אני הסתכלתי בלוח שנה 2008 אין מצב סתכל יום ראשון דקה .. לא כתוב שם כלום , בעצם יש מצב גדול ערב יום הזכרון ביום שלישי ביום י' יכו לליהיות שלא יהיה שידורם כמו תמיד קיצור 99 אחוז שנדפקנו , אני לא מאמין יווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווווווווווווווו ריאל ברצלונה בברנבאו המשחק הכי יפה שקיים על העולם פעמים בשנה ואנחנו לא נראה אותו בשידור ישיר נווווווווווווווווווווווווווווווווווווו , מקוה שלאחד הברים בעיר או משהו יש לווין , עם זה מעל גיל 18 אני יפרוץ אליו לא מעני אותי
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 12-02-2008 בשעה 16:49.
Siete
אתם מדברים כאילו אם לא תראו את זה אתם תמות כוס אמקק באותו יום של המשחק זה יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל אנשים שנהרגו בשביל שתחיו פה במדינה המזדיינת הזאת ובמקום לכבד את היום הזה ולהפסיד פעם אחת משחק של בארסה נגד ריאל אתם לא מוכנים מי ישמע שאתם האוהדים הכי שרופים שכל משחק שלהם אתם נוסעים יאללה אני כבר רואה את התגובות ואת כל הילדים פה מה זה בארסה את לא מבין אתה לזה ...
תשמע בכל מקרה זה מתסכל , תאר לך גמר ליגת האלופות הקבוהצ שאתה אוהד ( בטח ביתר ) נגד הקבוצה שאתה הכי שונא בגמר ליגת האולופת בשבילנו זה אותו דבר , אני מכבד את כל האנשים שאלה כמובן אבל באסה שזה נופל ככה , בכל מקרה אני יעשה הכל כדי לראות את המשחק .
Siete
חברייה תמיד יש שידור חוזר :/
אני מבין אותך והכל אבל אני מאמין שאם זה היה קורה עם בית"ר בערב יום הזיכרון!! לא ביום הזיכרון שאחריו בערב יש את יום העצמאות הייתי מעדיף שבית"ר לא תעלה לשחק ולהפסיד את הגביע ואני הכי רציני בעולם...
אבל אם בכול זאת בא לך לראות אני מאמין שבאינטרנט יהיה בטוח שידורים יש מלא אתרים שאפשר לראות משחקים בשידור ישיר ואני מאמין שאתה מכיר...
אחי יש מלא אתרים וזה הקטעע שכל הסינים המניקים האלה יהיו על האתרים האללהה לכל אלא בעוךם שאין שידור ישר על זה .. + מלא ישראלים , אין מצב לראות את המשחק חלקק , משחק העונה אני יפסיד סאמקק
Siete
ה 7.5 הוא יום הזיכרון= ערב יום העצמאות. אם המשחק בערב, אחרי 8, לא רואה סיבה שהוא לא יהיה משודר...
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.