תפסיק לעשן
עוד אחד שחושב
שלעשן זה "מדליק"
תפסיק לעשן
עוד אחד שחושב
שלעשן זה "מדליק"
Keep the blue side up.i
|
|
אחי זה בחירה שלך אם לעשן או לא...
אהה כן אם אתה ממשיך. אחרי שאתה מת תזמין אותי ללוויה..
הנרגילה היא עיניין של שיגרה אצלנו (החברים), אף פעם לא קרה שמישהו הקיא או היה במצב כזה, זה לא בא לך בטוב, תשתדל לא לעשן הרבה בפעם הבאה, כמה שאחטות וזהו.
אני לא מדבר בכוונה של להטיף נגד עישון אבל תכלס טבק וגחל זה אוסף של עשרות רעלים שונים.
אם הייתה מנסח את השאלה בצורה הזו: "אתמול ישבתי עם חברים שלי והזרקנו לגוף חומרים שגנבנו מהמעבדה של בצפר והרגשתי סחרחורת" הייתה מתפלא?
ד"א מה שקרה לך זה כלום... היה לי פעם חבר שמעשן מלא, יום אחד היא עישן 12 ראשים לבד, בערב הוא נפל על הרצפה התחיל לרעוד כמו מטורף והתעלף. מיד הזמנו אמבולנס ובסוף הוא היה בסדר אבל מה שאני רוצה להגיד זה שאל תחשבו שאתם יכולים להכניס רעל לגוף שלכם והוא לא יפגע.
אני גם עישנתי פעם נרגילה ואהבתי את זה אבל הפסקתי כי זה חרא. הדבר היחידי שאני מעשן עכשיו זה סיגרים, יש שם רק עלים והרבה פחות רעל
כי אתה צ'ונג(צעיר) בטח תלא מעשן ים נרגילה אז אתה חוטף מזה כף כי עישנת הרבה..אותו דבר יהיה לך בסיגריות הראשונות שלך תתחטוף כף ותרגיש סטלה כל פעם שאתה מעשן..ואותו דבר יהיה לך בהתחלה עם דברים חזקים יותר כמו חשיש וכל השטויות האלה ואז אתה תתרגל לזה ותלך לדברים עוד יותר חזקים ככה זה אחי..אני לא אומר שזה מה שקורה פשוט כל פעם כשאתה עושה משו' כזה פעם ב מלא זמן אתה תחטוף כף ואם תהפוך את זה להרגל זה כבר יפסיק להשפיע עלייך..
חחחחחחח
חחחחחחחחח
בידור תאמינו לי
מעניין מה יקרה שהוא ישתה
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
שבוו בשקטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט כולםםםםםםםםםםםם !
זה קרה לי זה לא פתחתם טוב ראש או משוו מהנרגילה הייתה מגעילה בטח
בטח היא הייתה מחניקה ואתה המשכת קיצר קרה לי אתזה אותו דבר
בראש של אמא שליי !