אתה לא היחידי שחושב ככה ברור שאני לא חושב ככה כי לדעתי גם הקישור האחורי שלנו וההתקפה יותר טובה משלהם ,אבל מלא ילדים שאני מכיר חושבים ככה או מתים שזה יהיה ככה אחד מהם לפחות , לא יודע , מבחינת ריאל עם היא תעבור את רומא אלוהים גדול .
אתה לא היחידי שחושב ככה ברור שאני לא חושב ככה כי לדעתי גם הקישור האחורי שלנו וההתקפה יותר טובה משלהם ,אבל מלא ילדים שאני מכיר חושבים ככה או מתים שזה יהיה ככה אחד מהם לפחות , לא יודע , מבחינת ריאל עם היא תעבור את רומא אלוהים גדול .
Siete
|
|
לא מבין למה ברסה צריכה את דרוגבה.. עוד כוכב ? ראיתם מה קרה עם הנרי רק הוא בא ברסה ירדה ברמה.. אם מביאים את דרוגבה צריך לשחרר את אחד מהשלושה אטו רונלדיניו ומסי
חרטה , עם דרוגבה יבוא מה ישתנה , כלום ברצלונה צריכים קשר אחורי ועוד קשר עושה משחק , ואולי איזה מגן שיודע לעשות התקפה לשם שינוי . פיול יודע אתהעבודה אבל הוא לא בגיל .. אוהדי ברסה יסכימו איתי שהם חייבים מגן התקפי שיודע את העבודה טוב , כי רונלדיניו לא נראה לי שהוא יחזור אפילו לחצי ממה שהוא ידע להראות .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 15-02-2008 בשעה 13:30.
Siete
תשמע כבר חפרנו על זה אבל אני יכול להגיד ככה.. גם אם בטיס תקנה הרבה שחקנים טובים הם יוכלו להתחרות על האליפות שנה הבאה, אבל שחקנים ומאמן זה לא הכל, שנה הבאה ברצלונה באמת תביא רכש ותביא אולי מאמן אבל זה לא משנה את זה שריאל תתחזק אפילו אם היא לא תעשה רכש בכלל, היא תצבור את הניסיון שבין השחקנים ובינם לבין המאמן, ככה שבתקופה הזאת ועד הודעה חדשה המצב תלוי בריאל.
תשמע מה שאתה אומר זה לפי הרצון שלך, אתה כמו שאמרת "בדמיון"
יהיה כיף!
א. יש הבדל עצום בין רצון לדמיון תבדיל ביניהם. אני ממש לא אכפת לי מספרד,
אכפת לי רק מרונאלדיניו, כי הוא השחקן שאני הכי מתעניין בו בכל העולם.
ב. לטעמי הכול בברצלונה בגלל שכיום אני רואה שהכישרון נמצא בברצלונה
בלי לזלזל בריאל, לריאל יש שחקנים טובים, אבל לא באיכות של ברצלונה, זאת
הדעה שלי - כל אחד יכול לחשוב מה בא לו.
ג. Skiper גם אם רונאלדיניו יבוא, מסי לעולם לא יקח את המפתחות לטעמי
בגלל סיבה פשוטה - הוא לא מנהיג והוא לא יהיה מנהיג. למסי יש בעיה גדולה
והיא פשוט שהוא דרבילסט. הבן אדם מבחינת חוכמת משחק ומנהיגות לא לוקח,
כל המשחק שלו בנוי על עצמו ומסביבו, כבר 3 שבועות הוא מנסה לעבור שחקנים, אבל לאט לאט העולם מתחיל להכיר את מסי, שמים עליו שמירה כפולה וזהו מסי מבוטל. בכל מקרה אם דרוגבה ומאמן חדש יבואו זה יהיה שינוי עצום מבחינת ברצלונה ואני חושב שהם יתנו בראש לכל קבוצה אם זה באמת יקרה.
ד. אני הייתי מביא את מוריניו כי הוא היחיד שבאמת יכול להראות שינוי משמעותי.
אוקיי ונגיד לברצלונה יש שחקנים יותר מוכשרים ויותר איכותיים מריאל ( לא מסכים עם זה ) וריאל עכשיו למיטב ידיעתי בפער של 8 נקודות?
ריאל משחקת יותר טוב יותר שוטף מברצלונה, ברצלונה מתקשה בליגה מאוד בזמן האחרון אז במצב הנוכחי הליגה תלויה בברצלונה?
את שנה הבאה נשפוט בשנה הבאה.
יהיה כיף!
אחי אתה צריך להשלים , שחקנים היו יותר מוכשרים דור עבר בברצלונה , ועם כל הכבוד לאינייסטה עם כמה שהוא מוכשר הוא לא מספיק טוב בשביל להחזיק קישור לבד , צאבי שחקן גדול אבל הקטע שקשר עושה את העבודה השחורה והוא כבר מבוגר וזה קשה , את דקו אני לא מזכיר בכלל שנה הבאה הוא עף משם על טיל , מבחינת איזה כשרון ברצלונה יוצתר טובה מריאל ? אפילו המסירות של השחקנים של ריאל יותר טובות ואני לא צוחק :\ הם מניעים את הכדור שוטף והכל , כולם כבר למדו את ברצלונה .
Siete
LOL מי מדבר על השנה בכלל..
השנה אין ספק בכלל שריאל עדיפה.. אמרתי בשנה הבאה אם וכאשר יבוא
מאמן טוב וחדש ורכש חדש שלטעמי הם צריכים רק מגן ימני מצויין וזה הכול.
כל השאר מספיק לחלוטין... סקיילנסר אם הם זקנים אז מה זה זקנים..
חוץ מזה אני לא מבין על מה הויכוח פה? הרי לא תצליחו לשנות את דעתי שברצלונה לטעמי קבוצה עדיפה, אז למה להתווכח על זה חח..
מצד אחד אתה אומר שריאל עדיפה מצד שני אתה אומר שהם עדיפים :\
גם שנה שעברה ריאל היתה עדיפה על ברצלונה , ראו את זה בסופרקלאסיקו וכמובן שראו את זה בברנבאו , נכון ש2 משחקים לא אומרים כלום אבל עכשיו אחרי ה1-0 בקמפ נו :\
Siete
מוכשרים?
אולי בוז'אן ודוס סאנטוס ורונאלדיניו מוכשרים, אבל זה אומר משהו? שחקן לא פורץ במשחק אחד.
רונאלדיניו לדעתי סיים את הקריירה שלו בבארסה כי הוא לא מביא לה תועלת בכלל.
עוד פעם לדעתי, ריאל מדריד יותר טובה מברצלונה בכל העמדות למעט עמדת הבלם של קנאברו... ששם אני מתעצבן כל משחק על הטעויות שלו, ואני לא אוהד ריאל ולא מחבב אותם, או שכן אבל באותה מידה כמו ברצלונה, אז אני מחשיב את עצמי כאובייקטיבי, ובאמת לבארסה יש אחלה הגנה, יותר טובה משל ריאל זה בטוח, קנאברו הוא פשוט בדיחה.
יהיה כיף!
אחי בדיחה בדיחה שצריכים אותו הוא שם , יש לו קטעים שהוא עושה דברים שאתה לא מאמין שהוא עושה אותם , מחלץ כדורים משום מקום , השנה הוא פשוט שחצן מדי עם שמתם לב פשוט שחצן , מנסה כל כדור להשיג בדרך הכי טובה שאפשר , אבל ראינו אותו נגד אטו , אטו לא עשה כלום , לפי מה שראיתי מפפה , הוא יהיה אחד הבלמים הטובים בעולם , עדין בסימן שאלה , אני גם לא חושב שההגנה שלהם יותר טוב המשלנו , לא היה לנו רגע אחד חוץ מהמשחק נגד ברסה שכולם היו בעמדות שלהם .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 15-02-2008 בשעה 21:20.
Siete
רונאלדיניו לא מביא תועלת? מעניין בזכותו ברצלונה ניצחה שבועיים ברצף..
מסי עדיף על רוביניו.. אטו והנרי חלוצים ברמה ואפילו יותר טובה מראול ו - ואן ניסטלרוי.. הנרי יותר דומה לראול.. ואטו לואן ניסטלרוי.. הגנה אמרת לבד..
קישור דיארה, סניידר, רובן, בטיסטה, גוטי.. במקביל צ'אבי, דקו, מסי, רונאלדיניו, יא יא טורה.. בקיצור תחשוב מה שבא לך, אני חושב ברצלונה.
כמה אתם כותבים יא אללה.
תומר תשאיר פעילות לשאר הפורום לא לאשכול הספציפי הזה חח..
גוטי יישאר בריאל עד שהם יזרקו אותו ד"א. החתמות טובות מאוד, איקר יהיה כמו אוליבר קאן בבאיירן. רק פחות איינץ שווינץ ויותר מוצ'ה גראסיאס אמיגו.