קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-12-2008, 13:59
  2. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 01-06-2008, 13:25
  3. אתם נותנים טיפים לשליחים?
    על ידי guy555 בפורום סקרים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 28-02-2006, 15:51
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 30-01-2006, 17:15
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

ככה אתם נותנים למשתמשי כבוד לדבר על אנשים?!

משתמש מכור האוואטר של DMAN
    לייקים
    1
    נקודות
    30
    משפט מחץ
    הבגדים מספרים לאחרים מי אנחנו, אל תצאו בחוץ ערומים!!

ברירת מחדל ככה אתם נותנים למשתמשי כבוד לדבר על אנשים?!

http://iatraf.co.il/showthread.php?t=325675
    אני אוהד בית"ר ואני לא מסכים שהוא יקרא לי בשמות האלה..
    אני יודע שהטיפול יהיה עריכה וזהו.. אבל אני בטוח שאם זה היה משתמש רגיל הוא היה מקבל באן לשבועיים.. אבל מה לעשות שאני לא מנהל את הפורום..=\
    לשיקולכם..

2. קישורים ממומנים

לייקים
    1
    נקודות
    30
    משפט מחץ

למה מחקתם את התגובות שהיו פה??!?!
    אני מבקש לא לנעול כי אני רוצה להראות לכם משו שישתיק אתכם.

מורחקים
    שם פרטי
    ירין
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי DMAN צפיה בהודעה
    למה מחקתם את התגובות שהיו פה??!?!
    אני מבקש לא לנעול כי אני רוצה להראות לכם משו שישתיק אתכם.

אני מחקתי את ההודעות, תבינו משתמשים רגילים אל תגיבו סתם אם הנושא לא קשור אליכם,
    בקשר לנושא מחכה שרביד/אחד הראשיים יגיב פה,
    בינתיים נעול.
    נערך לאחרונה על ידי Yarin; 16-02-2008 בשעה 20:19.

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

פתוח.
    בכל מקרה הוא לא דיבר על מישהו ספיציפי כמו כל השאר שהתחילו לקלל אחד את השני. הוא קילל את כל אלה שהפרו את השקט במקום שבו אין שקט אמיתי אפילו לרגע.
    והוא לא קילל אותך אישית.

שאלות?

לייקים
    1
    נקודות
    30
    משפט מחץ

1. השימוש בפורומים בכל דרך שהיא בשפה המובאת באופי גס, מעליב, מאיים, בוטה, מטריד, מבזה, מסית, מתגרה, וכיו"ב, ו/או שימוש בה לצורך העלבה, פגיעה, הסתה והטרדה כלפי משתמשי הפורום בפרט, וכלפי כל אדם באשר הוא ככלל, הינם אסורים בהחלט.

2. אסור כל שימוש או פרסום בלתי חוקי (לרבות פרסום המפר צו איסור פרסום) או בלתי מוסרי, או העשוי לפגוע בתקנת הציבור או ברגשותיו, או העשוי להזיק או לפגוע בצורה כלשהי בציבור או בפרט כלשהו, בפרטיותו, בשמו הטוב או במורת רוחו.
    זה מתוך התקנון של פורום אטרף.. כפי שאתה ההעלבה לא חייבת להיות אישית.. ובנוסף כפי שאתה רואה באשכול של רביד כמעט כל מי שהגיב באשכול שלו האמין שהוא התכוון לכל אוהדי ביתר.. והוא עוד הסכים לזה.. אני לא ראיתי תגובה שלו שאומרת שהוא התכוון לאותם אוהדים שהיו בקריית שמונה. אם לפחות הוא היה כותב את התגובה הזאת הייתי עוזב אתכם לנפשכם.
    כשאני קיבלתי את הבאן ממנו למי שמכיר את הסיפור שלי הוא הראה לי חלק מן התקנון של אטרף (למרות שלא היסתתי לרצח שהיה) הוא נתן לי באן לשבועיים מבלי לשאול אותי ומבלי לתת לי הזדמנות לערוך.. אתם רוצים שמשתמשים רגילים בפורום יראו את פורום אטרף שהוא פורום הכי טוב שאני מכיר! ואני לא צוחק כפורום רע שמנוהל ע"י מנהלים שיש להם אינטרסים אישיים?
    חוץ מזה אם אני יגיד לדוגמא סתם אני זורק נושא על יהודים ששרפו כנסייה.. ואני אכתוב ככה:
    "היהודים האלה השרמוטות בני אלף...."
    מה היית חושב בתור יהודי..?
    מצפה לתשובה..
    ד"א זה לא פעם ראשונה שאני רואה מנהלים עוברים על החוקים והם לא קיבלו את מה שמגיע להם.. ובמיוחד את רביד שעבר כמה פעמים על החוקים.. אני מבקש שתטפלו בעניין ברצינות!
    תודה על היחס..

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

אוקי אני אדבר עם רביד.
    ושוב אני מדגיש יש הבדל בין מה שהוא קילל לבין הקללות שרצו שם.
    הוא קילל את אלה שעשו בלאגן את אותם חולגנים ולא את כלל אוהדי ביתר.

לייקים
    1
    נקודות
    30
    משפט מחץ

סבבה אבל בתור משתמש כבוד.. בנאדם אמור לדבר ככה?
    ולמה אתה חושב שאנשים קיללו שם? כי הם נעלבו מהדברים שרביד אמר!
    וכמו שאמרתי במקרה של היהודים.. תגיד את כל האמת.. מה היית עושה לבנאדם שהיה מדבר ככה.. אני בטח שהיית משעה אותו..
    והדיבורים לא יעזרו כי דיברו איתו הרבה פעמים..
    טוב אני לא יחפור..

משתמש כבוד האוואטר של Toxicity
    שם פרטי
    נבו
    לייקים
    38
    נקודות
    220
    משפט מחץ
    I know nothing except the fact of my ignorance.

לא הבנתי.
    DMAN, הוא קילל את האוהדים שהיו שם באותו רגע וזרקו נפצים, עם כל הכבוד לכך שאתה אוהד את בית"ר.

הבנאדם קיבל עצבים מההתנהגות של האוהדים וכך יצא לו לדבר.
    ואני חותך לעצמי את הידיים עכשיו אם לא קרה לך מקרה שהתעצבנת על מקרה מסויים ויצא לך להעליב או לקלל, גם אם זה לא בכוונה.

הבעיה שפעם הזאת הוא קיבל באן לשבועיים..

משתמש כבוד
    שם פרטי
    רביד
    לייקים
    0
    נקודות
    1,059
    משפט מחץ
    "אל תאמין למראה עיניך - כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד"

הו.. הנה חזרנו לשטויות שלך...

לפי הסדר. משתמש רגיל לא היה מקבל על קללה באן לשבועיים. אחד המשתמשים קילל, קיבל באן ל 4 יום והורידו לו אחרי שעתיים ויש על זה ויכוח כבר שבוע. אני לא מצאתי שום קללה באשכול שלי (אלא אם כן תחשיב "טמבל" כקללה). אם אתה אומר שהיית נותן על דבר כזה באן לשבועיים - אל תתפלא שאתה לא מוצא את עצמך בהנהלה :/

בוא נחזור אחורה לתקנון (שאגב, אני כתבתי, אז אני מכיר אותו קצת יותר טוב).

1. השימוש בפורומים בכל דרך שהיא בשפה המובאת באופי גס, מעליב, מאיים, בוטה, מטריד, מבזה, מסית, מתגרה, וכיו"ב, ו/או שימוש בה לצורך העלבה, פגיעה, הסתה והטרדה כלפי משתמשי הפורום בפרט, וכלפי כל אדם באשר הוא ככלל, הינם אסורים בהחלט.
    ולא, זה לא לצורך העלבה, וכתבתי גם באשכול. כל מה שהיה כתוב באשכול זה שכמה אוהדים טמבלים של בית"ר באו ועשו פה בלאגן והפרו את השלווה כביכול. ההכללה היחידה שהייתה היא שאני רוצה שיפסידו כדי שאותם אוהדים יחזרו הביתה עם הפנים באדמה.

הלאה, לדבר השני שהבאת, ולתגובה שלך על מה שיניב אמר:
    http://www.iatraf.co.il/showpost.php...9&postcount=27
    אני חושב שזה אומר הכל.

אני אישית ספרתי שם 14 תגובות עם קללות אמיתיות (כוסאמאמאמא שלך, בני זונות, אוטיסיט, וכל מיני חארטות כאלה) ו DMAN בא לרביד. שים לב שאתה היחיד שעוסק בזה. די, צא מזדה, תמצא דברים אחרים לעסוק בהם במקום בשטויות. אתה כל הזמן מתלונן ואומר "אם הייתי בהנהלה" - אתה כבר תומך טכני, תשקיע, תהיה מנהל, משם מפקח, ראשי (אתה לא הראשון ולא האחרון שעושה מסלול כזה) ומשם תוכל להשפיע. אם אתה כל סופשבוע בא ובודק את ההודעות של רביד לראות "מה אני אגיד היום כדי "להתנקם" ברביד על הבאן שהוא הביא לי לפני כמה חודשים" אז באמת תמצא חיים.

ועכשיו אחרי שהבהרנו את זה, יניב- זו תגובה בשבילך, תקרא תבין מה הלך שם.

....

גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!

לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
    לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.

מורחקים
    שם פרטי
    ירין
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אוקיי, אחרי שהסבירו לך,
    יש עוד שאלות?
    או שאפשר לנעול
    |
    |
    V

אל תנעל - יש לו... בטוח יש לו...
    (אבל למה מחקתם תגובות של משתמשים.. תנו להם להביע את דעתם גם..התגובה של קובי חזקה..)

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

תאחלס התלונה עכשיו זה כי התלוננת עליו כשהיה את הקטע "אח זה לא חבר" ומאז אתה מחפש את רביד ...
    אין פה שום קטע של אוהדי בית"ר

לייקים
    1
    נקודות
    30
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Ravid צפיה בהודעה
    הו.. הנה חזרנו לשטויות שלך...

לפי הסדר. משתמש רגיל לא היה מקבל על קללה באן לשבועיים. אחד המשתמשים קילל, קיבל באן ל 4 יום והורידו לו אחרי שעתיים ויש על זה ויכוח כבר שבוע. אני לא מצאתי שום קללה באשכול שלי (אלא אם כן תחשיב "טמבל" כקללה). אם אתה אומר שהיית נותן על דבר כזה באן לשבועיים - אל תתפלא שאתה לא מוצא את עצמך בהנהלה :/

בוא נחזור אחורה לתקנון (שאגב, אני כתבתי, אז אני מכיר אותו קצת יותר טוב).

ולא, זה לא לצורך העלבה, וכתבתי גם באשכול. כל מה שהיה כתוב באשכול זה שכמה אוהדים טמבלים של בית"ר באו ועשו פה בלאגן והפרו את השלווה כביכול. ההכללה היחידה שהייתה היא שאני רוצה שיפסידו כדי שאותם אוהדים יחזרו הביתה עם הפנים באדמה.

הלאה, לדבר השני שהבאת, ולתגובה שלך על מה שיניב אמר:
    http://www.iatraf.co.il/showpost.php...9&postcount=27
    אני חושב שזה אומר הכל.

אני אישית ספרתי שם 14 תגובות עם קללות אמיתיות (כוסאמאמאמא שלך, בני זונות, אוטיסיט, וכל מיני חארטות כאלה) ו DMAN בא לרביד. שים לב שאתה היחיד שעוסק בזה. די, צא מזדה, תמצא דברים אחרים לעסוק בהם במקום בשטויות. אתה כל הזמן מתלונן ואומר "אם הייתי בהנהלה" - אתה כבר תומך טכני, תשקיע, תהיה מנהל, משם מפקח, ראשי (אתה לא הראשון ולא האחרון שעושה מסלול כזה) ומשם תוכל להשפיע. אם אתה כל סופשבוע בא ובודק את ההודעות של רביד לראות "מה אני אגיד היום כדי "להתנקם" ברביד על הבאן שהוא הביא לי לפני כמה חודשים" אז באמת תמצא חיים.

ועכשיו אחרי שהבהרנו את זה, יניב- זו תגובה בשבילך, תקרא תבין מה הלך שם.
    אתה בהחלט צודק בזה שטמבל זה לא קללה.. ואיפה לעזאזל הבאת את הרעיון הזה שהחשבתי את הטמבל לקללה..
    זה מה שכתבתי באשכול שלך..
    במקור פורסם על ידי Ravid
    מי שלא יודע היום יש משחק בקרית שמונה מול בית"ר.
    המשחק מתחיל עוד איזה שעתיים-שלוש, והאוהדים של בית"ר הגיעו מעכשיו כדי להתמקם וכל החרטא הזה.

הטמבלים האלה זרקו שני נפצים, באמת כאילו, כל צעיר יידע שזה נפץ, אבל לא זורקים נפצים סתם ככה באמצע יום שבת בקרית שמונה, זה מלחיץ אנשים - כולם יודעים את זה. אם זה זקנים שנבהלים, או תינוקות וילדים קטנים שמתחילים לבכות כי חושבים שיש פה קטיושות.
    אבל לא, לא מספיק להם להיות שרמוטות. הם רוצים להיות שרמוטות-בני-שרמוטות, אז הם נוסעים בכל השכונות (גם בשכונות דתיות) ומתחילים לצפצף, אפילו ליד בתי-כנסת והשיא- ליד ישיבת ההסדר.
    אני לא בנאדם דתי (כמו שאפשר לראות) אבל אותי זה הרתיח.
    באים למקום שקט באמצע אף-פעם ומצפצפים כאילו לקחו את אליפות אירופה.

לא רק בגלל שאני אוהד חיפה, לא רק בגלל שקרית שמונה היא העיר שלי - אני מתפלל לאלוהים שבית"ר יפסידו, ורק כדי לראות את הבני אלף האלה הולכים הביתה מאוכזבים.

הדגשתי את מה שחשבתי שהם קללות..
    וקודם כל לא אכפת לי אם אחרים קיללו אתה בתור אחד שאמור להוות דוגמא למשתמשים רגילים אחרים.. אתה זה שצריך לשמור על החוקים.. לא מעניין אותי מה אחרים אמרו!
    עכשיו תקרא את ההודעה שפתחת אם ההדגשות שלי ותעבור על החוקים.. אני בטוח שעברת על כמה מהם..
    ואל תגיד לי במה לעסוק אתה סתם בנאדם מגעיל ודוחה שצריכים להעיף ובדחיפות והרבה יסכימו איתי.. רק בגלל מה שכתוב לך מתחת לניק והצבע גורמים לזה שלא יקרה!..
    מצפה לתשובה!
    ד"א שאני פרסמתי פה הודעה על שני אנשים שקיללו וקיללו באופן שהיו צריכים לקבל באן לצמיתות! ורביד יודע את זה טוב מאוד.. אז השאלה שלי.. למה נתת באן למשתמש שהוא לא עם ותק ועם מונה הודעות לא ממש גבוה והמשתמש השני שקילל רק ערכת לו את ההודעה ולא עשית לו כלום אההה כמעט שכחתי למשתמש הזה שהוא לא נתן לו באן היה ותק מלא עם הודעות מפה עד השמיים נדמה לי 9000+..?
    ועוד משו! בית"ר ניצחו היא אלופה ותישאר אלופה!
    נערך לאחרונה על ידי DMAN; 16-02-2008 בשעה 22:48.

מורחקים
    שם פרטי
    ירין
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי DMAN צפיה בהודעה
    אתה בהחלט צודק בזה שטמבל זה לא קללה.. ואיפה לעזאזל הבאת את הרעיון הזה שהחשבתי את הטמבל לקללה..
    זה מה שכתבתי באשכול שלך..
    במקור פורסם על ידי Ravid
    מי שלא יודע היום יש משחק בקרית שמונה מול בית"ר.
    המשחק מתחיל עוד איזה שעתיים-שלוש, והאוהדים של בית"ר הגיעו מעכשיו כדי להתמקם וכל החרטא הזה.

הטמבלים האלה זרקו שני נפצים, באמת כאילו, כל צעיר יידע שזה נפץ, אבל לא זורקים נפצים סתם ככה באמצע יום שבת בקרית שמונה, זה מלחיץ אנשים - כולם יודעים את זה. אם זה זקנים שנבהלים, או תינוקות וילדים קטנים שמתחילים לבכות כי חושבים שיש פה קטיושות.
    אבל לא, לא מספיק להם להיות שרמוטות. הם רוצים להיות שרמוטות-בני-שרמוטות, אז הם נוסעים בכל השכונות (גם בשכונות דתיות) ומתחילים לצפצף, אפילו ליד בתי-כנסת והשיא- ליד ישיבת ההסדר.
    אני לא בנאדם דתי (כמו שאפשר לראות) אבל אותי זה הרתיח.
    באים למקום שקט באמצע אף-פעם ומצפצפים כאילו לקחו את אליפות אירופה.

לא רק בגלל שאני אוהד חיפה, לא רק בגלל שקרית שמונה היא העיר שלי - אני מתפלל לאלוהים שבית"ר יפסידו, ורק כדי לראות את הבני אלף האלה הולכים הביתה מאוכזבים.

הדגשתי את מה שחשבתי שהם קללות..
    וקודם כל לא אכפת לי אם אחרים קיללו אתה בתור אחד שאמור להוות דוגמא למשתמשים רגילים אחרים.. אתה זה שצריך לשמור על החוקים.. לא מעניין אותי מה אחרים נתנו!
    עכשיו תקרא את ההודעה שפתחת אם ההדגשות שלי ותעבור על החוקים.. אני בטוח שעברת על כמה מהם..
    ואל תגיד לי במה לעסוק אתה סתם בנאדם מגעיל ודוחה שצריכים להעיף ובדחיפות והרבה יסכימו איתי.. רק בגלל מה שכתוב לך מתחת לניק והצבע גורמים לזה שלא יקרה!..
    מצפה לתשובה!

אתה חופר ברמות, אני מנסה שלא להתעצבן מהתגובה הזאת אבל אי אפשר,
    תפסיק לחפש אותו בקטנות, ולנסות "להתנקם" ברביד,
    כולה קיבלת באן לכמה ימים,
    וכמו שאמרו פה חכמים ממני:
    אתה כבר תומך טכני, תשקיע, תהיה מנהל, משם מפקח, ראשי (אתה לא הראשון ולא האחרון שעושה מסלול כזה)

משתמש כבוד
    שם פרטי
    רביד
    לייקים
    0
    נקודות
    1,059
    משפט מחץ
    "אל תאמין למראה עיניך - כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד"

חחח... רק סתם לצחוקים, בוא תביא לי עוד 5 משתמשים (שהם לא חברים שלך) נייטרליים, שאומרים שצריך להעיף אותי, ואני כבר אדע מה לעשות אם זה.
    לפני שאתה מדבר תבין מה אתה אומר.

ובקשר למה שאמרת, אם אתה היית בקבוצה הזו שעברה פה עם הרכבים, הייתי מקבל גם שנה באן רק בשביל להטיח להם את זה בפנים. ואני עדיין בדעתי שהם מניאקים, ואני מבואס שהם לא הפסידו, רק בשביל לראות אותם ככה.
    אבל אתה לא. ואין אחד בפורום הזה (כולל קובי שמחקו לו את התוגבה) שלא רואה את מה שאני רואה. אז בחייאת רבאק, יש לי דברים לעשות.

....

גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!

לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
    לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,767 | הודעות: 8,173,354 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect