http://news.walla.co.il/?w=//1235116
לטענת עיתון גרמני, ישראל שוקלת להכריז שהם מתים.
לצערי אני חושב שזה נכון לאור חיסול ה"רמטכ"ל" מחיזבאללה..
נקווה לטוב!! אני מאוד מקווה שכל הפרשיה הזאת לא תגרור בלגן.
מה דעתכם?
http://news.walla.co.il/?w=//1235116
לטענת עיתון גרמני, ישראל שוקלת להכריז שהם מתים.
לצערי אני חושב שזה נכון לאור חיסול ה"רמטכ"ל" מחיזבאללה..
נקווה לטוב!! אני מאוד מקווה שכל הפרשיה הזאת לא תגרור בלגן.
מה דעתכם?
|
|
עם כל הצער שבדבר, הם היו מתים כל הזמן לדעתי
בדיוק קראתי על זה...
לדעתי הם מתו מזמן ולא מפרסמים מידע [חיזבאללה] רק כי הם מנסים להשיג משהו מזה [שיחרור אסירים?] .
דאבל פוסט בטעות -
נתקע המחשב....
נערך לאחרונה על ידי BARPINTO; 16-02-2008 בשעה 18:18.
לפי כל הממצאים בשטח החטופים היו פצועים
השירות הרפואי בלבנון לא מי יודע מה ככה שיש סיכוי שהמצב שלהם לא הכי טוב אם הם חיים בכלל
אני מקווה לטוב כי ליהודים אסור למות !!!
ככה זה שהמדינה מפקירה את גורל בניה...
שנה ושמונה חודשים בלי שמץ מושג מה קורה איתם.
לשלוח אותם למשימות זה בסדר .. שיקחו קצת אחריות הממשלה הזאת
מה אתה רוצה שהממשלה בידיוק תעשה ?
שתשלח מישהו לברר מה קורה ?
שתשחרר אסירים עם דם על היידים ?
יש כזה בלאגן גדול שאתה לא מצפה מאף אחד לכלום כבר ...
אני רק מקווה לטוב ביותר בשביל החטופים אבל אסור לעשות זאת בכל מחיר וכמה שזה לא נשמע לעניין לא נתן מחבלים שהרגו עשרות אנשים .
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
הם מתים בדיוק כמו שרון ארד מת , עד שאין את ההוכחה המוצקה ביותר שהיא גופות מתות של חיילים,אל
"תהרגו" אותם.
עם חיזבאללה הבנו שאי אפשר להאמין לאף מילה שיוצאת להם מהפה, הכל נובע מתוך רצון שלהם ללחוץ
פסיכולוגית על משפחות החטופים והחברה הישראלית ומדינת ישראל צריכה להתנהג בהתאם מול החיזבאללה
במישור שהוא הכי אוהב וזה המישור הפסיכולוגי.
ולאותו אחד שאמר שאין מושג מה עם החיילים ואיפה הם, תאמין לי שגורמי הביון של ישראל יודעים גם "מה
החטופים מקבלים לארוחת בוקר" רק שמה לעשות, אנחנו כבר לא בעולם שאפשר לפתור הכל בעזרת אופציה
צבאית.
רובכם פה זורקים דברים חסרי ביסוס באוויר.
מישהו פה באמת יודע בוודאות מה המודיעין הישראלי יודע? 99.9% שלא וגם אם יש אחד כזה כאן, הוא לא אמור לדעת מה שהוא יודע.
משפחות החטופים לא נוהגות להאמין לדברים חסרי ביסוס שבאים מעיתונים זרים וטוב שככה.
ליאור, אתה צודק שהממשלה רקובה אבל שוב יש המון דברים שלא אני ולא אתה יודעים או מבינים בהם מספיק כדי שנוכל לשפוט.
ישי התותח
אל תדאג, יש לי תמקורות שלי, ואני אומר לך בדוק שישראל יודעת איפה שליט מוחזק..לגבי ה2 האחרים לא יודע אבל רוב הסיכויים שגם כן..
אבל יש סיכון בחילוצו (ראה ערך נחשון וקסמן)
תאמינו או לא, איך שבא לכם
נערך לאחרונה על ידי AnthRax; 17-02-2008 בשעה 16:05.
תהיו אופטימיים
אני מקווה וחושב שהם חיים!
אם יש אלוהים הם חיים
אני חושב שיש פה תכסיס.
במידה והם חיים החיזבאללה יאלץ לשחרר מידע לגביהם כדי לשמור על העניין הישראלי