|
|
שב בשקט שלא תקבל אחת תגיד אתה משוגע ?
איך לעזאזל הגעת לזה ?
אני אוהד חיפה יותר ממך , שנה שעבהרה כל שמחק הלכתי קיוויתי שלוי יתפטר לא קרה לא הולך יותצר הלכתי אולי ל5 משחקים השנה לא יותר , אני שואל מי זה יניב קטן כי הוא לא שחקן כדורגל הוא מוכר נעליים בשוק זה למה , האפס המסריח הזה הורס לנו את הקבוצה אלק קפטן .
Siete
לדעתי אם חיפה ימשיכו ביכולת הזאת הם יכולים לשכוח מאליפות.... נראה אם הם יחזרו לעצמם במשחק ביום שלישי מול ביתר
יכול להיות שכי הוא לא ייצא לעצמו את המצב מסירה אלא לוקמן עשה את זה...
מסירה טובה אבל החלק הגדול בגול הזה הוא של לוקמן.
יהיה כיף!
חמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אמיתי ? צעשה לי טובה ותישב בשקט, יניב קטן הבלוף הכי גדול של הכדורגל ישראלי ותשאל פה כל אוהד שפוי והוא יגיד לך עם אני צודק , שחקן חרא שיורק על האוהדים שהסרט קפטן נמצא לו על היד , כל טיפש היה מביא את המסירה הזאת , הוא כל כך טיפש שהייתי מעדיף לראות את אלי "השמן" אברבנל שם במקומו (איפה הלכת מיכאל זנדברג) , קטן הוא אחד הסיבות לכשלון העונה של חיפה ומקום שלישי ושני הפסדים לנתניה זה כשלון , חח ממש אלק אני אמיתי , עם אתה כל כך רוצה לראות את חיפה חוזרת לימים הגדולים צריכים לשלוח את קטן לספסל ולרכוש מישהו חדש דחוף , נקודות האור היחידות במשחק הזה זה ניר דוידוביץ שממשיך ביכולת הנפלאה שלו העונה , מסיללה , פאנטני שיראה שיש לו הרבה מה לתרום לחיפה עם קצת התאקלמות ומי שיביא לו כדורים(רנאטו חייב לחזור לכושר דחוף , ושנה הבאה מקוה שמישהו יחליף את קטן בהרכב הפותח ) וכמובן גוסטבו בוקולי שמראה שיש לו הרבה כדורגל גם עם המבקרים , יש לנו סגל שיכול להתמודד על ביתר ירושלים יש כמה שחקנים שתוקעים את זה וחבל , רפאלוב צריך להכנס במקום יניב קטן כל משחק , רוני לוי תתפטר (שנה הבאה בוזגלו במקום קטן תעשה רעש כמה שאתה רוצה שנה הבאה או בוזגלו או רפאלוב בהרכב במקום קטן ושנינו נדבר שנה הבאה בסוף אוגוסט ונראה מי צדק פה אלק קטן) .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 17-02-2008 בשעה 19:43.
Siete
אל תתיחחס לזה תסתכל את כל ההודעה שכתבתי לך , בוא נדבר על יניב קטן ככדדורגלן לא כקפטן וגם עם מה שאמרת אני לא מסכים קפטן זה קפטן , לא טוב לך תוציא אותו מהיד , ניר דוידוביץ חייב לקבל אותו .
Siete
עזוב סקיילנסר אתה לא רציני..
יניב קטן שחקן והיה שחקן.. הוא היה בין הטובים במדינה, אבל מה לעשות שהבחירה שלו לעבור
לאנגליה דיי הרסה אותו וגם עצם העובדה שזנדברג וטל עזבו.. הבן אדם היה בנבחרת והבקיע,
הבן אדם היה באירופה ובאלופות והפקיע ואפילו מול היונייטד בחוץ.. הבן אדם היה בווסטהאם ולא
משנה אם הוא הצליח או לא, עצם העובדה שהתעניינו בו והוא הגיע לשמה, זה אומר שהוא היה
שחקן מצויין. כיום קטן אני מסכים איתך דיי בינוני, אבל הוא גם זה שמבשל את רוב הגולים יחד עם
רוסו, קפטן אם מגיע לו או לא אני לא יגע בסוגייה הזאת כי זה לא מעניין.. אבל להגיד שהוא לא שחקן,
זה פשוט אמירה דפוקה.
קטן הראה לפני שהוא יצא לאנגליה איזה שחקן מצויין הוא.
החצי שנה שהוא לא שיחק בווסטהם פגעו מאוד ואז שהוא חזר רוני לוי החליט
שהוא שם אותו מאחורי החלוץ ולא בהגפים שזה פגע ביכולת המשחק שלו עוד יותר.
לגבי הקפטן אני מסכים איתך שניר צריך ליהיות הקפטן כי יש לו מנהיגות מה שלקטן אין בשנתיים האחרונות.
I LOVE INTER
DESIRE איפה הבן אדם שאומר : אתה חי בעבר ? די זה מוגזם הוא פחות מבינוני כבר .
עם PSYSEX אני לא יתווכח , כל אחד ודעתו .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 17-02-2008 בשעה 22:43.
Siete
חח יבריץ' משחק כדורגל עם שוערים עולים
עזוב אתה לא אוהד בכלל..
גם יהיה לנו הרכב של הפועל כפר-קנא , אני לא יקלל את השחקן שהוא הסמל של הקבוצה!! , גם עם הוא ירק לי יריקה בפרצוף!!!!!!!11
ישש!! ריאל הפסדיה אתמול!!!
ומזה היה התגובה הזאת ? :
מזה השב בשקט הזה אה!!!?..שב בשקט שלא תקבל אחת תגיד אתה משוגע ?
איך לעזאזל הגעת לזה ?
אני אוהד חיפה יותר ממך
אתה אוהד חיפה יותר ממני ?.. [תמשיך להאמין.]
יניב קטן היה שחקן טוב הוא לא מראה בשנתיים האחרונות משהו שאפשר להגיד עליו שיש לו מקום בהרכב של קבוצה כמו מכבי חיפה.
מכבי חיפה חייבת להכניס את יניב קטן למשחק כשחקן הרכב כי הוא הקפטן והסמל וכל זה, ועוד תוסיפו על זה את הרצון העז של רוני לוי לשתף צעירים... מי ימנע מקטן להיות בהרכב?
בכל מקרה הפועל ניצחה היום את מכבי תל אביב 3-1, קיוויתי שיהיה תיקו או שמכבי תנצח אבל זה היה מפגן לוזריות מוזר, לא ראיתי את כל המשחק ( מה לעשות ארץ נהדרת יותר מעניין ) אבל לפי הטוקבקים והפרשנויות מכבי שיחקה יותר טובה ושלטה לפרקים ארוכים במשחק ואפילו כבשה מטעות של אניימה שאני לא זוכר מתי קאלה עשה טעות כזאת מטופשת, השוער יוצא מהשער אל מחוץ לרחבה אין לו את השליטה כבר באזור והוא בועט תחת לחץ של מסודי את הכדור שטוח לרגליים של שחקן מכבי ופוף גול מ40 מטר, שלדעתי לא היה ממש יפה אלא מצחיק...
פאביו ג'וניור כבש את שער היתרון בדקות הסיום 2-1 ואת השער שהגדיל את היתרון בדקה ה92, מכבי החמיצה פה הזדמנות לא רק להוציא 3 נקודות מול היריבה הכי גדולה שלה ( בהתחשב בכך שהם גם ביחד בתחתית ) אל גם לא הוציאה תיקו והפסידה...
יהיה כיף!
הנה תגובה לעניין , לקטן אין מקוטם בהרכב של חיפה שיתן הזמנות לרפאלוב אפילו היה נותן איזה הזדמנות שנים לבן בסט שחקן מצוין , הוא פשוט תוקע לנו את ההתקפה .
Siete