קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-02-2009, 19:32
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 30-04-2008, 14:56
  3. [דיון] ליגת אלופות שלב שמינית הגמר - גומלין
    על ידי Azax Syndrom בפורום כדורגל
    תגובות: 53
    הודעה אחרונה: 07-03-2008, 09:38
  4. שלב שמינית הגמר - טורניר הסנוקר
    על ידי Haim בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 05-08-2007, 01:57
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 63

[דיון] ליגת אלופות - שלב שמינית הגמר

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ברירת מחדל [דיון] ליגת אלופות - שלב שמינית הגמר

אחריי תקופה ארוכה שכולם מחכים שתעבור, תקופה נטולת ליגת אלופות, חג הליגה המוערכת, נחשבת ונחשקת בעולם חוזר ואיתו קבוצות מצוינות לשלב שמינית הגמר, מובטחים משחקים מרתקים.

אתם עושים מחר משהו? נכון שלא... ליגת אלופות שלב הנוקאווט נפתח מחר עם משחקים מעניינים:

ליברפול - אינטר

אין ספק משחק מרתק, ענק, קרב גדולות המשחק המרכזי.
    ליברפול באה בתקופה עלובה ותנסה להפתיע את אינטר שהולכת במטרה להעיף את ליברפול ולנסות לכבוש כמה שיותר שערי חוץ באנפילד, מגרשה הביתי של ליברפול.
    אינטר בתקופה מצויינת כבר יותר משנה וחצי, דורסת את הליגה, אבל את החסר יש להשלים ומה החסר? ליגת אלופות, שום גביע ליגת אלופות לא נכנס לארון של אינטר מאז תחילת - אמצע שנות השישים.
    אינטר צריכה להוכיח את הכוח שלה נגד הליגה של הגדולות בה קבוצות עם אופי שמגמגמות בליגה נותנות פייט, ומסתדרות עם כל קבוצה שתבוא נגדה והנה היא קיבלה את ליברפול, על הנייר הרבע נראה נראזורי אבל אולי בניטז מכין משהו שמנצ'יני לא יוכל עליו? אולי... ואולי לא, נחכה ונראה...

אני לא יכתוב הרכבים צפויים כי גם ראפא בניטז לא ממש מעלה את אותו הרכב בכל משחק ודגש על כך שזה משחק מול אינטר בליגת אלופות...
    את מנצ'יני אני פחות מכיר מבחינת ההרכב שלו במדויק מה שאפשר להגיד בטוח - טורס VS איברהימוביץ', וכמובן ההגנות שינסו לעצור את השחקן היריב, אינטר את טורס וליברפול את זלאטן.
    אי אפשר לחשב את הניצחון של אחת הקבוצות ומה הסיכוי שכל קבוצה תיקח פה את השמינית, מה שבטוח אינטר באה פייבוריטית וכמובן מובטח משחק של שתיי גדולות.

רומא - ריאל מדריד

רומא פגשה כבר כמה פעמים את ריאל מדריד בליגת האלופות בעבר אבל ניצחה אותה רק פעם אחת, השנה ריאל באה בכושר טוב, יציבה, מפציצה.
    רומא בליגה שלה תופסת את המקום השני במרחק 11 נקודות מאינטר אם אני לא טועה, המשחק הזה הוא מטעה, אמנם ריאל יותר חזקה ונראית יותר מועשרת בשחקנים טובים אבל באולימפיקו זה סיפור אחר לגמריי, רומא קבוצה מצוינת, טוטי האל קפיטאנו שלה מוביל אותה להצלחות במשך שנים והשחקנים שסובבים אותו הם מהטופ באיטליה ובכלל בעולם ג'ולי ישחק בכנף ימין, מנסיני המעולה בשמאל, וטוטי באמצע מקדימה. אין ספק התקפה טובה, כמובן שגם מרכז המגרש שבו לרומא אין מה לדאוג, דה רוסי שולט במרכז.
    באולימפיקו כאשר ריאל חסרה שחקני הגנה, כמו מצלדר ופפה שמאוד חסרים לה בשלב זה, מי שעוד חסר הוא רוביניו, שחקן בכושר מצוין, כובש, מבשל, רץ הרבה, שחקן מצוין.
    חבל שהוא שהוא לא ישחק מחר.
    משחק מעניין, מאוד כמו רוב המשחקים במחזור הזה.

אולימפיאקוס - צ'לסי

אני אישית שמתי את צ'לסי ברבע הגמר איך שראיתי את ההגרלה, חישבתי את זה שהפצועים שיש לצ'לסי יחזרו, האפריקאים חזרו לאחר התחרות, כאשר לאף אחד מהם לא ייצא לגעת בגביע, צ'לסי צריכה לקנות מצרים בשביל זה.
    את המשחק הראשון יארחו היוונים באתונה בבית, צ'לסי יוצאת למשחק קשה, אולימפיאקוס תעזר ביתרון הביתיות ובקהל המדהים שלה.
    האוירה תהיה מדהימה זה בטוח השאלה אם גם המשחק, מה שבטוח - לאמפרד חזר וכבש הספיק לכבוש צמד במשחק גביע, דרוגבה ג'ו קול וסלומון קאלו כבר עומדים לרשותו של גרנט בהתקפה וג'ון טרי נמצא בתקופת החלמה עדיין מה שעוד משאיר סיכוי לטל בן חיים אולי לשחק קצת ולצבור זמן בליגה הכי טובה בעולם.
    כאן מגיע המבחן של גרנט התמודדות בשלב נוקאווט, חלק יגידו שזה מבחן של מאמן גדול ולא מנוסה וחלק יגידו שזה צבירת ניסיון, בכל מקרה אם צ'לסי לא יעלו על חשבון אולימפיאקוס זה ייחשב לכישלון בלא להתחשב בנסיבות עם איזה מאמן הם הגיעו קבוצה כמו צ'לסי צריכה לנצח, לא מחייב לנצח ביוון אבל מחייב לעבור.
    משחק שלא הרבה יראו ביום שלישי כי כמו שראיתם יש משחקים יותר מרתקים שנכתבו הנ"ל.

שאלקה - פורטו

משחק שלא משנה מה יגידו עליו ואיזה סטטיסטיקה יביאו לגביו, לא שווה לראות אותו שיש משחקים כמו שיש ביום הזה.
    פורטו חמושה בטאריק, פוסטיגה וקוארסמה הכישרון המבריק בהתקפה, ושאלקה בגרמניה עם הקהל הענק והאיצטדיון הביתי ועם קווין קוראני ינסו לעבור את המסוכה הראשונה ששאלקה לא ממש מכירה בשלום.
    פורטו לדעתי פה עוברת אין הרבה מה להגיד על המשחק כי הוא פשוט לא יצפה על ידי יותר מדיי אנשים ולא יעניין יותר מדיי אנשים, כולם יקראו עיתון אחריי בוקר אחריי.

ברביעי:

ברצלונה - סלטיק

ברצלונה מתארחת אצל סלטיק בסלטיק פארק, משחק קשה מאוד לסלטיק, וכן גם לברצלונה שכזכור הוציאה תיקו לא מזמן בליגה מול קבוצה לא גדולה שאותה אני לא זוכר אם אני לא טועה זאת בילבאו, ברצלונה מנצחת בליגה, אבל היא צריכה מזל והיא צריכה את השופט כדיי לעשות את זה, סלטיק קבוצה שתילחם כדיי להוציא תוצאה טובה בקאמפ נואו במטרה שאולי היא יכולה לעלות לרבע מה שנראה כבלתי אפשרי בתור קבוצה שהרבה זמן לא עברה את השמינית גמר, ועוד מול ברצלונה, הנחמה היחידה עליה סלטיק יכולה להשען היא שברצלונה בשונה מקבוצות כמו מילאן וליברפול, משחק אותו דבר גם בליגה וגם במפעלים אירופיים, אם ברצלונה תציג את הכדורגל שהציגה בחודש האחרון, סלטיק יכולה להשתחל ל8 האחרונות.
    בברצלונה ראינו כבר את רונאלדיניו נרקב על הספסל, מסי שחוזר מפציעה והשתלבותם של בוז'אן ודוס סאנטוס ההבטחות הצעירות כמחליפים ולפעמים כפותחים בהרכב.
    איך זה יילך בליגת אלופות? בשביל זה יש את מחר.

ליון - מנצ'סטר יונייטד
    השדים האדומים מתכננים להראות לליון שזה לא חוכמה להיות גיבורה על קטנות בליגה הצרפתית המאכזבת, מנצ'סטר נמצאים בכושר מצויין, לאחר תיקו והפסד בדרבי, מנצ'סטר מפרקת את ארסנל 4-0, לא יאומן, קבוצה כל כך חזקה כמו ארסנל סופגת רביעיה מקבוצה שמשתווה לה פחות או יותר בכוחה.
    הקלף הגלוי של מנצ'סטר יונייטד הוא כמובן כריסטיאנו רונאלדו שמחזיק בתואר מלך השערים של ליגת אלופות ביחד עם זלאטן איברהימוביץ' כאשר שניהם נמצאים עם 5 שערים אחריי שלב הבתים.
    בחוד אין לשכוח את ווין רוני וקרלוס טבז, צמד חלוצים כמו חזירי בר, חזקים, מהירים ומסוכנים.
    בצד של ליון לעומת זאת, ינסו כנראה למצוא את המצבים הנייחים במשחק, כאשר ליון מחזיקה בז'וניניו הברזילאי והקפטן של הקבוצה שלקח איתה את ששת האליפויות הרצופות שלה, השחקן נחשב כאחד הבועטים היותר טובים שנבראו וינסה להפיל את מנצ'סטר מהמצבים הנייחים.
    זה לא נגמר, גם גרגורי קופה שוערה של נבחרת צרפת, בן 35 אם אתם שואלים אותי אחד השוערים הטובים בעולם, חוזר לשער לאחר פציעה של חצי שנה.
    גם כאן מחכה משחק מרהיב, כמובן כדורגל יפה של שתיי קבוצות מעולות.

ארסנל - מילאן

המשחק המרכזי של יום רביעי, ישודר בערוץ 2 אחריי שחברת רשת קנתה אותו מערוצי הספורט ואני מעריך שהאולפן ישודר גם לערוץ 2 לפניי המשחק, אם לא יהיה אפשר לראות את הפריוויואים וההקדמות לפניי המשחק בערוצי הספורט למינהם.
    ארסנל באה בכושר טוב, כן גם אחריי שהובסה באולד טראפורד.
    היא מובילה את הליגה בפער של 5 נקודות מהשנייה, זאתי שהביסה אותה מנצ'סטר יונייטד.
    ארסנל בלי תיירי הנרי, היא ארסנל מהזן החדש, ארסנל בה פאברגאס מחזיק את המפתחות, והצעירים משתתפים והטקטיקה היא לא למסור להנרי ולחכות למשהו יפה שיקרה.
    מילאן נראתה כגמורה לפניי שבועיים כאשר גאטוזו ופאטו נפצעו ואחריהם גם קאקה, זוכה פרס שחקן השנה בעולם, קאקה, וגאטוזו ישחקו מחר, אנצ'לוטי יפתח עם הרכב חג המולד, כאשר חלוץ מרכזי אחד ומאחורי שניי קשרים התקפיים שיהיו סיידורף וקאקה, ההתלבטות של אנצ'לוטי היא אם לפתוח עם פאטו או עם אינזאגי.
    פאטו מהיר וטכני ויכול לעשות צרות אבל אינזאגי מנוסה ומכיר כבר את העניין.
    לא יודע מה איתכם אני דבוק למסך שהמשחק יתקיים.
    כמובן ארסנל היא הפייבוריטית, אבל מילאן של הליגה היא לא מילאן של ליגת אלופות ואני מאמין בה ובאנצ'לוטי.

פנרבחצ'ה - סביליה

השמות לא גדולים, היכולת כן, פנרבחצ'ה בבית שלה באיסטנבול אחת הקבוצות הקשות, היא הוכיחה זאת מול אינטר בשלב הבתים שניצחה אותה ניצחון 1-0 שהיה נראה כי נס בא על אינטר שלא נגמר ביותר.
    סביליה - קבוצה מצוינת, חוד מעולה עם פאביאנו וקאנוטה, דייגו קאפל בכנף, ודני אלבס שייתן פוש מאגף ימין.
    אני הולך פה על תיקו, בגלל הביתיות החזקה של פנר' אבל אם סביליה תנצח אני לא יתפלא הם פשוט מצוינים ומגיע להם להגיע יותר רחוק משמינית גמר ליגת אלופות.

כמובן שתמצטתי הכל בקצרה, כי מה לעשות אני לא מכונה, אם מישהו רוצה להוסיף משהו על קבוצה שלו או סתם קבוצה, הוא יכול לרשום, רק שיהיה מסודר ולא בלאגן זה מטריף.

שיהיה חג ליגת אלופות שמח

יהיה כיף!

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אחי מיטצל סלגדו צפוי לפתוח בהרכב אני פשוט לא מאמין .
    שכחת לכתוב ששניידר פצוע ויעדר משני המשחקים ,
    4 שחקני הרכב לא ישחקו היום וזה יפגע בנו
    היינצה (ספסל) , פפה , שניידר , רוביניו .
    דיארה וגאגו מסתמן שהם יפתחו ביחד , גוטי ורובן כנל וכמובן ראול ורוד .

אצל רומא : דוני , כריסטיאן פנוצי (לשעבר ריאל מדריד) , סילברה דוס סנטוס חואן , פיליפ מקסס , מקס טונטו (סיסיניו ) , דניאל דה רוסי ,דוד פיזרו , רודריגו טדיי , סימונה פרוטה , אלשנדרו מנסיני , פרנצ'סקו טוטי .

ספסל : זוטי , סיסיניו , אספוסיטו , לודוויק גולי , פררי, אקוילני .

ריאל מדריד :
    איקר קסיאס , מיטצ'ל סלגד(גבריאל היינצה)ו , פאביו קנאבארו , מיגל טורס , סרחיו ראמוס , מאמנדו דיארה , פרננדו גאגו , גוזה מרייה גוטיירז , ארחן רובן , ראול גונזאלס , רוד ואן ניסטרלוי .

ספסל בריאל (אפילו פה כל כך הרבה חסרים : גונזלו היגואין , דודק , חבייאר בלבואה , גבריאל היינצה , גוליו סאזאר באפטיסטה , רוברטו סולדדו , רויסטון דרנטה (אין סביולה אין מלצלדר, וכן אין מרסלו מתח שריר באימון מסכם) .
    אני מקוה מאוד ששוסטר יתן להייצנה לשחק נגד שהוא לא שיחק איזה 40 יום אבל עדין זה יותר טוב מסלגדו , הוא פשוט אחד המגנים הטובים בעולם , שיחק 6 שנים במנצסטר ויודע מה זה לשחק חזק ולא לתת למגן שלך לזוז אין זה אי אפשר לשכוח .

פאנדל ישפוט את המשחק אני די מרוצה .

עברנו ארץ ללונדון אי שם בליברפול .

אלונסו יורד לספסל , בניון בתמונת ההרכב .

אצל אינטר - ויירה ומטרצי יפתחו
    אני לא רואה את אינטר מנצחת בליברפול .
    קרוז יפתח בחוד , אצל ליברפול קראוץ וטורס . יפתחו (טורס חוזר )
    דרך אגב סטנקוביץ גם ישחק היום .

לרומא יש צאנס ענק לעלות פה , רומא תנצח היום ועם היא לא תנצח יותר מ1-0 היא לא תעלה זה ההזמנות שלה היום , זה או היום או אף פעם , עוד שבועים פפה , היינצה , רוביניו חוזרים , ואני מצליח לראות את רומא מובסת בברנבאו .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 19-02-2008 בשעה 08:18.
    Siete

משתמש באטרף האוואטר של Bar
    לייקים
    0
    נקודות
    100

אני לא מאמין שליברפול תנצח את אינטר , אינטר במצב מעולה העונה כרגע עומדת במקום
    הראשון של הליגה האיטלקית , לעומת זאת שליברפול העונה לא במיטבה ... אני חושב שאינטר
    תנצח את המשחק באנפילד . אני מקווה גם שראפה בניטז יעלה הרכב חזק , ולא כמו נגד צ'לסי
    שקראוצ שיחק בתפקיד חלוץ מטרה .

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

א. סיקור ענק, כל הכבוד אחי, אין מילים :]
    ב. נתחיל בסוגיית המשחקים:

- ליברפול מול אינטר: ליברפול פה ביתרון הביתיות, ליברפול בכושר לא טוב, ואילו זלטן וחבורותו בכושר
    ענק, אני מאמין שהמשחק יגמר פה בתיקו או בניצחון לקבוצה של מנצ'יני. ליברפול קבוצה חזקה מאוד בבית,
    ואני לא מזלזל בה, אבל אינטר השנה רמה אחת מעליה, בכל מקרה בוא נחכה ונראה מה יקרה, לא נמהר
    להספיד את ליברפול שהוכיחה כבר כשהיא אנדרדוג היא פשוטה עושה בית ספר.
    - רומא מול ריאל מדריד: משחק באנקר לטעמי. ריאל מדריד פייבוריטית ותיקח את המשחק באולימפיקו,
    אם לא תמיד יש את הברנבאו כדי לתת בראש לרומא. רומא קבוצה טובה, לא יותר מזה, אין לה את הכלים
    שיש לאינטר, רומא תמיד נשברת במצבי לחץ, ראינו מול יובנטוס איך היא הפסידה, לטעמי ריאל עולה ובגדול.
    - אולימפיאקוס מול צ'לסי: אברהם והתחת שלו יעלו ללא ספק בכלל. אסיין, דרוגבה, וקאלו חזרו. באלאק
    ולאמפרד בקישור איתם. ג'ון אובי מיקל חוזר, חבל על הזמן, צ'לסי תיתן להם בראש אולי לא בבית של היוונים,
    אבל באנגליה זה יגמר. בכל מקרה, 2-0 לצ'לסי לטעמי.
    - ברצלונה מול סלטיק: רייקארד ינצח את המשחק בלי בעיה, סלטיק הקבוצה הכי חלשה כיום באירופה בחוץ,
    פשוט קבוצה שכל פעם שהיא הולכת לשחק בחוץ מפסידה ולפעמים גם חוטפת בראש. מה שכן, בנתיים כל
    פעם שרונאלדיניו נכנס ומסי יוצא, ברצלונה מנצחת או לפחות לא מפסידה. ככה שקצת יהיה מוזר לראות גם
    עכשיו את מסי מתנהג כמו שחקן בינוני.
    - ליון מול מנצ'סטר יונייטד: גם פה משחק באנקר, גם אם מנצ'סטר תפסיד בצרפת, היא תיתן בראש באולד
    טראפורד, מנצ'סטר מגיעה בכושר מצויין לצרפת. רונאלדו נח מול ארסנל, כנ"ל טבז, מה שאומר שליון הולכת
    לחטוף.
    - ארסנל - מילאן: כמה שלמילאן יש ניסיון ויכולת ושחקנים טובים, הפעם היא תפסיד ובגדול. ארסנל קבוצה
    יותר צעירה, מהירה, טכנית ומוכשרת. ראינו בשנה שעברה את מילאן כמעט מנצחת את מנצ'סטר באנגליה
    רק בזכות קאקא לא יותר מזה, אבל הפעם קאקא מגיע במצב מחפיר, כושר ירוד, ולכן ארסנל תאכל את מילאן
    בלי מלח. בסן סירו הכול פתוח, ארסנל קבוצה לא הכי טובה באירופה בחוץ, ראינו אותה מול סביליה נשברת,
    ככה שהמשחק עצמו יהיה פתוח, אבל באנגליה אני ב99.9 מהמר שמילאן מפסידה.
    - פנרבחצ'ה מול סביליה: פנר הייתה טובה, והכול טוב ויפה, אבל עד פה. סביליה קבוצה אחת הטובות באירופה
    והיא תיקח את המשחק בוודאות ואם לא תמיד יש את ספרד כדי לתקן, הרי בבטיס(הבית של סביליה) עד היום
    הקבוצה לא הפסידה ככה שאין הרבה על מה לחשוב.

* פורטו מול שאלקה - למה בכוכבית? כי זה המשחק הכי לא מעניין בעולם.. שאלקה בכושר מצויין, ועוד
    ביתרון הביתיות יקחו את פורטו ללא ספק.

משתמש באטרף האוואטר של Orel Abergel
    שם פרטי
    ביתר
    לייקים
    0
    נקודות
    3,763
    משפט מחץ
    טדיייי עד המוותתתתתתת

אריאל טעות פורטו תיקח רק בזכות קווארסמה המלך שמתבזבז בפורטוגל =]
    בכל זאת צ'לסי מנצחת 2-0
    ריאל אינטר מנצחות
    יונייטד ובארסה גם מילאן תפתיע את ארסנל ולמרות שמילאן במצב הכי גרוע מאז שאני זוכר אותה באירופה היא מתעלה על עצמה וכמובן שמחר היא תעשה את זה שוב 1-0 קטן או 2-1 למילאן

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    א. סיקור ענק, כל הכבוד אחי, אין מילים :]
    ב. נתחיל בסוגיית המשחקים:

- ליברפול מול אינטר: ליברפול פה ביתרון הביתיות, ליברפול בכושר לא טוב, ואילו זלטן וחבורותו בכושר
    ענק, אני מאמין שהמשחק יגמר פה בתיקו או בניצחון לקבוצה של מנצ'יני. ליברפול קבוצה חזקה מאוד בבית,
    ואני לא מזלזל בה, אבל אינטר השנה רמה אחת מעליה, בכל מקרה בוא נחכה ונראה מה יקרה, לא נמהר
    להספיד את ליברפול שהוכיחה כבר כשהיא אנדרדוג היא פשוטה עושה בית ספר.
    - רומא מול ריאל מדריד: משחק באנקר לטעמי. ריאל מדריד פייבוריטית ותיקח את המשחק באולימפיקו,
    אם לא תמיד יש את הברנבאו כדי לתת בראש לרומא. רומא קבוצה טובה, לא יותר מזה, אין לה את הכלים
    שיש לאינטר, רומא תמיד נשברת במצבי לחץ, ראינו מול יובנטוס איך היא הפסידה, לטעמי ריאל עולה ובגדול.
    - אולימפיאקוס מול צ'לסי: אברהם והתחת שלו יעלו ללא ספק בכלל. אסיין, דרוגבה, וקאלו חזרו. באלאק
    ולאמפרד בקישור איתם. ג'ון אובי מיקל חוזר, חבל על הזמן, צ'לסי תיתן להם בראש אולי לא בבית של היוונים,
    אבל באנגליה זה יגמר. בכל מקרה, 2-0 לצ'לסי לטעמי.
    - ברצלונה מול סלטיק: רייקארד ינצח את המשחק בלי בעיה, סלטיק הקבוצה הכי חלשה כיום באירופה בחוץ,
    פשוט קבוצה שכל פעם שהיא הולכת לשחק בחוץ מפסידה ולפעמים גם חוטפת בראש. מה שכן, בנתיים כל
    פעם שרונאלדיניו נכנס ומסי יוצא, ברצלונה מנצחת או לפחות לא מפסידה. ככה שקצת יהיה מוזר לראות גם
    עכשיו את מסי מתנהג כמו שחקן בינוני.
    - ליון מול מנצ'סטר יונייטד: גם פה משחק באנקר, גם אם מנצ'סטר תפסיד בצרפת, היא תיתן בראש באולד
    טראפורד, מנצ'סטר מגיעה בכושר מצויין לצרפת. רונאלדו נח מול ארסנל, כנ"ל טבז, מה שאומר שליון הולכת
    לחטוף.
    - ארסנל - מילאן: כמה שלמילאן יש ניסיון ויכולת ושחקנים טובים, הפעם היא תפסיד ובגדול. ארסנל קבוצה
    יותר צעירה, מהירה, טכנית ומוכשרת. ראינו בשנה שעברה את מילאן כמעט מנצחת את מנצ'סטר באנגליה
    רק בזכות קאקא לא יותר מזה, אבל הפעם קאקא מגיע במצב מחפיר, כושר ירוד, ולכן ארסנל תאכל את מילאן
    בלי מלח. בסן סירו הכול פתוח, ארסנל קבוצה לא הכי טובה באירופה בחוץ, ראינו אותה מול סביליה נשברת,
    ככה שהמשחק עצמו יהיה פתוח, אבל באנגליה אני ב99.9 מהמר שמילאן מפסידה.
    - פנרבחצ'ה מול סביליה: פנר הייתה טובה, והכול טוב ויפה, אבל עד פה. סביליה קבוצה אחת הטובות באירופה
    והיא תיקח את המשחק בוודאות ואם לא תמיד יש את ספרד כדי לתקן, הרי בבטיס(הבית של סביליה) עד היום
    הקבוצה לא הפסידה ככה שאין הרבה על מה לחשוב.

* פורטו מול שאלקה - למה בכוכבית? כי זה המשחק הכי לא מעניין בעולם.. שאלקה בכושר מצויין, ועוד
    ביתרון הביתיות יקחו את פורטו ללא ספק.
    תודה קודם כל, אני חושב שאינטר באמת רמה מעל ליברפול אבל פה השאלה אם הם יכולים גם לעמוד במבחן ליגת אלופות שכולם מצפים לו, כי אם לא אז הקבוצה היא שוב קבוצה טובה של ליגה גרועה ולא יכולה להתמודד בליגת אלופות, בלי להתחשב בסיבות אם הן קבוצתית בשחקנים או במנטליות, אם אינטר תרד בשמינית מול ליברפול מליגת אלופות זה יהיה כישלון.

מילאן גם עומדת במבחן אבל מסוג אחר, מילאן הולכת לנסות להוכיח שהשחקנים המבוגרים שלה עדיין לא נגמרו ועוד יכולים להשאיר חותמת בליגת אלופות עם הסגל שברשותה, קאקה לדעתי לא בכושר גרוע, אין ספק שהוא לא במיטבו אבל אני לא חושב שזה הסיבה שהוא לא מתבלט במשחקי הליגה של מילאן, קאקה כבר אמר בראיון שהוא יודע שהיכולת שלו היא לא כמו של שנה שעברה וזה בגלל שאנצ'לוטי חזר להרכב 2 חלוצי המטרה וככה קאקה הולך יותר אחורה, מסתבר שקאקה מעדיף לשחק יותר מקדימה כחלוץ נסוג לפעמים,וקשה לו להתרגל לתפקיד שונה טיפה.

אני תומך בהרכב של אנצ'לוטי בליגת אלופות הרכב "עץ חג מולד" 4-3-2-1
    שאינזאגי או פאטו חלוצי מטרה בודדים, סיידורף קשר התקפי וקאקה חלוץ סוג של חלוץ נסוג שבא מאחורי פאטו או אינזאגי.
    בקישור המאסטרו פירלו ולידו גאטוסו ואמבורסיני שיעזרו להניע כדור ולשגע את השחקנים של ארסנל, כאשר גאטוסו ינסה לחסל את אדבאיור בשמירה ההדוקה שלו ואמרוסיני לדעתי יקבל הוראה ללחוץ את פאברגאס כדיי לשבש את הנעת הכדור של ארסנל.

יהיה כיף!

ברצלונה לא בכושר טוב, אני מקווה שתיצא תוצאה טובה שגם בבית של סלטיק נוכל לנצח.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אני מפחד ממיטצל סלגדו .
    אני מפחד מהשילוב של דיארה וגאגו , יש שני קבוצות שאני אוהד באירופה
    ריאל מדריד כמובן בנשמה שלי , וצלסי אני סבבה איתה , צלסי עם הרכב פשוט מלא , כמה זמן לא ראיתם מחזה כזה כבר? אני פשוט לא זוכר העונה שזה קרה , תראו את הספסל שלהם .
    אני מקוה שהיא תוציא משהו מאתונה כי זה לא פשוט.
    סטטיסטיקה על רומא - לא ספגה בבית כבר 7 משחקים .

דרך אגב יוסי יהיה היום עם ישחק הישראלי הראשון בשמינית גמר לא
    ? עם כן כבוד גדול .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 19-02-2008 בשעה 17:59.
    Siete

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

המערך של דיארה גאגו יכול להיות טוב אם גם גוטי משחק, ואני מתאר לעצמי שראול יהיה סוג של קשר - חלוץ או חלוץ/נסוג כדיי לעבות את הקישור ולהעביר כדורים עומק כי גאגו - דיארה זה נטו מרכז מגרש שבא לבלום כנראה את מנסיני וג'ולי ולמנוע מרומא לייצר התקפה.

יהיה כיף!

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ראול גם יהיה שוער עם צריך , לפעמים זה קצת יותר מדי אבל אי אפשר להתעצבן מדבר כזה , אחי יוסי יהיה השחקן הראשון הישראלי שמגיע למעמד כזה נכון ? עם הוא ישחק ?
    Siete

ליברפול ישחקו הגנתי בונקר מקווה שאינטר תנצח הם יותר טובים

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אני יגיד לך לבדיוק למה אני רוצה שאינטר ינצחו , נמאס לי שליברפול עולה , נמאס לי לראות את הכדורגל הלא מהנה שלה , פשוט נמאס לי , אני מאמין שיש פה הרבה אנשים איתי פה בפורום בדעה אחת , בלי לפגוע בSKIPER ואלא אוהדי ליברפול אתם פשוט חיבים להודות במה שרשמתי עכשיו!!!
    Siete

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    ראול גם יהיה שוער עם צריך , לפעמים זה קצת יותר מדי אבל אי אפשר להתעצבן מדבר כזה , אחי יוסי יהיה השחקן הראשון הישראלי שמגיע למעמד כזה נכון ? עם הוא ישחק ?
    צריך לבדוק מה עם אבי כהן ורוני רוזנטל לאן הם הגיעו בליברפול שאז היה את "גביע האלופות" כמובן לפני 1989.

יהיה כיף!

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

ליברפול - אינטר: הרבה פה הולכים על אינטר שנמצאת בכושר מעולה לעומת ליברפול שכבר לא תיקח את האליפות וביום שבת הודחה מהגביע...אני דווקא אלך על ליברפול במקרה הזה,אני לא חושב שהיא תפסיד באנפילד.
    רומא - ריאל מדריד : רומא בכושר לא כ"כ טוב בליגה,ריאל בכושר מעולה,לדעתי יגמר בתיקו.
    אולימפיאקוס-צ'לסי: לאולימפיאקוס קהל אדיר ונחמד לראות את הקבוצה בשמינית הגמר,מעניין איך בלוצ'י מסתגל לכדורגל הארופאי,לצ'לסי חוזרים כל השחקנים שלה אבל העיתונים באנגליה כותבים שאברהם שומר את טרי ולאמפרד לגביע הליגה,בכל מקרה אני אלך על ניצחון של צ'לסי.
    שאלקה 04 - פורטו-פורטו קבוצה יותר טובה אבל בגלל שזה בגרמניה אני אלך על ניצחון של שאלקה/תיקו

משתמש כבוד
    אני צהוב בנשמה

לייקים
    6
    נקודות
    1,600

ההורים שלי במשחק של ליברפול (אנחנו שרופים על ליברפול D=)
    הם יושבים בדיוק על קו האמצע שורה 9 בתא כבוד כזה... הם אומרים שהם 5 מטר מהדשא...
    הם אומרים שזה אחד הדברים החזקים
    האוהדים האיטלקים כבר הגיעו והם שרים חח
    הם ממש ממש מתרגשים

אבא שלי ממש רצה להיות שוב באנפילד לפני שהורסים אותו אז הם כבר טסו לאנגליה ללונדון ועברו בליברפול בשביל המשחק

שיהיה אחלה של ערב
    חברים שלי באים לפה רואים את המשחק בHD!!! כזה חזק לא ראיתם בחיים שלכם
    רואים את הכל יותר טוב מבמציאות
    אני יכול לראות אם אוהד בקצה השני של המגרש מחטט באף

קיצר שיהיה היום סבבה D=
    נערך לאחרונה על ידי ItayTheMan; 19-02-2008 בשעה 21:39.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,519 | הודעות: 8,151,101 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect