קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 12-03-2009, 22:32
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-02-2009, 19:32
  3. [דיון] ליגת אלופות - שלב שמינית הגמר
    על ידי Azax Syndrom בפורום כדורגל
    תגובות: 62
    הודעה אחרונה: 23-02-2008, 18:38
  4. [ליגת אלופות] יום שני של גומלין
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 12-04-2007, 14:22
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 54

[דיון] ליגת אלופות שלב שמינית הגמר - גומלין

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ברירת מחדל [דיון] ליגת אלופות שלב שמינית הגמר - גומלין

החגיגה חוזרת ובאה לסגור את ה8 האחרונות לשלב הבא, שום דבר לא סגור הכל יכול לקרות זה הפירוש של ליגת אלופות.

מחר:

ברצלונה - סלטיק

המשחק הקודם הסתיים ב3-2 לברצלונה בבית של סלטיק וברצלונה עם יתרון גדול מאוד מלבד התוצאה, ברצלונה תשחק בקאמפ נו שם היא הפסידה העונה רק פעם אחת וזה היה לריאל מדריד, ברצלונה הפסידה בליגה ביום שבת 4-2 לאתלטיקו מדריד אבל היא פייבוריטית לעלות לרבע, יותר מכל קבוצה אחרת ביבשת.

מנצ'סטר יונייטד - ליון

אצל ליון לא ברור אף פעם אם היא מוכנה לליגת אלופות או לא, וזה בגלל החולשה של הליגה בה היא שולטת מה שכן אפשר להגיד על ליון זה בנזמה ובן ערפה, שניהם ינסו להוביל את ליון לעליה לרבע הגמר על חשבון מנצ'סטר החזקה, מנצ'סטר מצידה אחריי תוצאה טובה יחסית בצרפת ( 1-1 ) וזיכוי של שער חוץ אחד תהיה פייבוריטית באולד טראפורד שם היא תנסה לעלות את עצמה שלב, כריסטיאנו רונאלדו, טבז ורוני יפתחו בטוח.

מילאן - ארסנל

בשורות שתיי הקבוצות יש פצועים, במילאן: רונאלדו שגמר את העונה כבר, אמרסון ששום עוד מילאן לא עצוב על כך, וסיידורף שבספק, אני מאמין שהוא יעלה לשחק.
    בארסנל דה סילבה שגם הוא גמר את העונה אחריי עבירה מכוערת שטיילור סידר לו, רוזיצקי לא ישחק בגלל פציעה ובלי טורה המגן המשמעותי מאוד של ארסנל.
    מילאן באה אחריי תוצאות לא טובות בליגה אבל בשורותיה יעמדו קאקה שלא היה באותם משחקי ליגה מבזים ופאטו שכבש 5 שערים מ6 משחקים בהם שיחק והוא נמצא בכושר מצוין, ראו זאת במשחק האחרון מול לאציו.
    אין פייבוריטית ברורה במשחק הזה רק ניתן להגיד שמילאן בסאן סירו ובמיוחד בליגת אלופות חזקה מאוד אולי יותר באופי מאשר ביכולת וזה מה שיכול להביא אותה לרבע גמר.

סביליה - פנרבחצ'ה

סביליה שיחקה במחזור האחרון מול לה קורוניה והפסידה אבל המשחק היה פחות חשוב מההכנות לליגת האלופות, כאמור הרבה נעדרו מהמשחק בגלל מנוחה ופציעות, סביליה צפויה לעלות עם הרכב מלא למשחק, פנרבחצ'ה ניצחה בבית את סביליה 3-2 ואם המשחק ייגמר ב0-0 היא תעלה, כמובן גם 1-0 לסביליה בבית יהיה מספיק לאחרונה לעלות.

ביום רביעי:

פורטו - שאלקה

כמו בפעם שעברה, משחק שיקבע מי תעלה לרבע כמובן אבל שתיהן לא קבוצות שיפתיעו יותר מכך, מלבד זה שאלקה ניצחה בביתה 1-0 והפסידה במחזור האחרון לבאיירן מינכן, לדעתי: פורטו עוברת.

ריאל מדריד - רומא

רומא בליגה האיטלקית לא נראתה כל כך קרוב למקום הראשון בזמן האחרון אחריי ניצחון על פארמה 4-0 והפסד של אינטר לנאפולי ההפרש הוא 6 נקודות בלבד, רומא בכושר טוב והיא יכולה לסיים את המשחק בעלייה לשלב הרבע גמר.
    ריאל מדריד מצדה מחזיקה בקבוצה עם פציעות משמעותיות של רוד ואניסטלרוי ואריאן רובן, שניי ההולנדים יעדרו מהמשחק הזה אבל מי שחוזר לשורות של הבלאנקוס הוא רוביניו שאיך שנכנס בחילוף מול הואלבה בליגה כבר הספיק לכבוש 2 שערים מצדו הוא מוכן למשחק מול רומא.

צ'לסי - אולימפיאקוס

המשחק הקודם היה משעמם מאוד ונגמר ב0-0 ביוון, מצדה של צ'לסי ההתעסקות היא קודם כל במרידות נגד גרנט מצד השחקנים שגם זה לא ברור אם קרה או לא, ואיומים על חייו, צ'לסי ניצחה 4-0 ב10 שחקנים את ווסטהאם בדרבי קצוות לונדון ונראה שמוכנה למשחק ותעבור אותו בסטמפורד ברידג' אם לא תהיה הפתעה ממש גדולה.

*אינטר - ליברפול ישוחק בשבוע הבא בנפרד לשאר המשחקים של היום ומחר

אם מישהו רוצה להוסיף על משחק כלשהו רק שיכתוב זה יוסיף הרבה לדיון, אין לי הרבה זמן לכתוב כי אני לא יהיה פה עוד מעט אז תהנו ושיהיה חג ליגת אלופות שמח.

יהיה כיף!

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

גם חשוב פפה חוזר , שכחת לומר שסרחיו ראמוס לא ישחק , לדעתי רומא עולה פה זה לא הימור כל כך קשה , מתאים לטוטי לתת איזה שער מוקדם . רומא עולה לדעתי , הם יעשו את הבונקר של החיים אבל הם יעלו לא קשור איך . רוד ואן נסלרוי , ראמוס , שניידר , רובן . 3 שחקני הרכב אפשר לומר 4 אחרי השמועוןת על הצבת רובן ביחד עם רוביניו , כמו שאמרתי רומא עולה לדעתי ללא ספק בכלל .
    Siete

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברצלונה לוקחת!
    ליון לוקחת!
    מילאן - ארסנל - לא יודע !
    סביליה לוקחת!
    שאלקה לוקחת!
    ריאל מדריד לוקחת!
    צלסי לוקחת!
    אינטר לוקחת!

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ארסנל עולים 2-0 ינצחו .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 25-04-2008 בשעה 00:05.
    Siete

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    דרך אגב מילאן אחי יש לי הרגשהשיהיה פנדלים
    כן ,זה מה שגם אני חושב!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    4
    נקודות
    156
    משפט מחץ
    אין יש לך בעיות? אידיוט

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    דרך אגב מילאן אחי יש לי הרגשהשיהיה פנדלים
    אותי לא מעניינת ההרגשה אותי מעניין הווינר צוחק זה הולך להיות משחק משעמם ככה אני חושב

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

רוב המשחקים = באנקר.
    ברצלונה כמובן, מנצ'סטר, סביליה, צ'לסי.
    מילאן מול ארסנל בסימן שאלה, כנ"ל פורטו ושאלקה שזה דיי מזערי...
    אם תהיה הפתעה לטעמי נראה את זה אצל סביליה ופנר..

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    4
    נקודות
    156
    משפט מחץ
    אין יש לך בעיות? אידיוט

אני חושב שפנר יכולה להפתיע את סביליה יש להם קבוצה התקפית מצוינת ואני דווקא שמח שפנר הגיע לשלב הזה כי השנה באמת הגיע לה למרות שאני גם אוהב את הכדורגל של סביליה הם משחקים חופשי ונותנים שואו וזה הכיף לראות את סביליה

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

תשמע אני מאמין שסביליה תבוא למשחק הזה כמו למשחקים שלה נגד ריאל ובארסה , היא תושיב אותם על השער במשך 70 דקות , ופנר זה לא בארסה .
    אני בטוח שסביליה תעבור אותם .
    פורטו - שאלקה שאלקה תעלה לא יודע איך היא תעלה.
    מנצסטר - ליון , מנצסטר .
    ברצלונה - סלטיק , ברסה תעלה אחרי נצחון משעמם של 1-0 .
    ריאל מדריד - רומא לטעמי רומא עולה , 4 שחקני הרכב בחוץ הרבה מונח פה על הכתפיים של קנאברו ופפה.
    מילאן - ארסנל לא יודע מה יקרה היום אני חושב שאני ילך על ארסנל לא יודעעם זה יהיה פנדלים או משהו אחר אבל יש לי הרגשה שהם יפתיעו היום .
    צלסי- אולימפיאקוס - צלסי.
    סביליה - פנר - יש לי הרגשה שפנר עולה לא יודע למה יהיה שם איזה משחק מטורף כמו שרק סביליה יודעת.
    סימן שאלה ענק בשביל זה אינטר - ליברפול , נראה עם ההרכב של אינטר יחזור ואז אולי יהיה להם סיכוי , גול מוקדם של אינטר יכול לשנות הכל , אבל לדעתי הבונקר הליברפולי יעשה את העבודה .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 25-04-2008 בשעה 00:06.
    Siete

ברצלונה -סלטיק
    אחרי ה3-2 שבארסה עשו בחוץ אין אפילו ספק מי תעלה לרבע,
    סלטיק בעצמם יודעים שסיכוי אין להם בגומלין

מאנצ'סטר - ליון
    משחק מאוד קשה לשתי הקבוצות , לליון יהיה קשה באולד טראפורד
    אבל בעזרת שער חוץ אחד הכל יכול להפתח
    אני אלך על מנצ'סטר למרות שיש סיכוי גדול שליון תעלה

סביליה -פנרבחצ'ה
    למרות שסביליה הפסידה במשחק הראשון הם עדין עם שני שערי
    חוץ שבזכותם לדעתי הם יעלו עם ניצחון של 2-1

מילאן - ארסנל
    ארסנל אם תבקיע שער אחד יכולה להוציא את התיקו 1-1 שהיא צריכה
    אבל לדעתי המשחק זה יכול ליהיות יגיע להארכה ושם הוא יוכרע
    מילאן תעלה.
    נערך לאחרונה על ידי ~psysex~; 04-03-2008 בשעה 16:37.

I LOVE INTER

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

בוא נעשה נאחס שכולם ירשמו שתיהיה ההערכה ובסוף לא תיהיה ויהיה משחק עם 4 שערים! ( 4 שערים , מילאן ? נשמע מוזר קצת חח)
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 04-03-2008 בשעה 17:00.
    Siete

הערכה שלי לגבי המשחקים:
    ברצלונה - סלטיק
    לסלטיק אין מה להפסיד במשחק הזה אני מאמין שהיא תנסה להכות את בארסה בחמת זעם, אבל (ולא סקיילנסר, אני לא אומר את זה בגלל שאני אוהד ברצלונה) אני מאמין שהפרשי הרמות ברורים לטובת ברצלונה וגם בארסה היא היחידה שנצחה את משחק החוץ שלה בשמינית הגמר עד עכשיו לכן היא מגיעה במצב מצויין נגד סלטיק. בארסה בדרך לרבע הגמר.
    מנצ'סטר יונייטד - ליון
    גם כאן הבדלי הרמות נוטים בפער קטן יותר מהמשחק הטובים (לא כי בארסה יותר טובה ממנצ'סטר כי ליון טובה יותר מסלטיק) לטובת מנצ'סטר, לליון יש התקפה מצויינת עם פרד בנזמה בן ארפה וזה שעוד בכלל לא דיברתי על ז'וניניהו. מנצ'סטר בדרך לרבע הגמר (אבל תצפו לסנסציה של ליון שיכולה להגיע מי כמו אוהדי רעל יודעים איך זה להפסיד לליון)
    מילאן - ארסנל
    מילאן מאכזבת בליגה, לארסנל הייתה הזדמנות לבוא ביתרון למפגש הזה אך היא שמטה אותו. הימור שלי מילאן (ארסנל בכושרה הנוכחי משחקת הרבה יותר טוב מכל קבוצה אבל מילאן היא קבוצת צ'מפיונס קלאסית ואחרי מה שהיא עשתה שנה שעברה למנצ'סטר בסן סירו אני מאמין שהיא עוברת)
    סביליה - פנרבחצ'ה
    פנרבחצ'ה נצחה אבל זה היה בתוצה שנחשבת לגרועה כי סבליה הצליחה להבקיע שני שערי חוץ יקרים, סבליה משחקת מתחת למה שציפו ממנה אחרי שבשנתיים האחרונות היא הציגה יכולת מדהימה לפנרבחצ'ה יש קבוצה של ברזילאים שמציגים כדורגל יפה והתקפי. אני מהמהר על פנרבחצ'ה (כי צריך סינדרלה ברבע הגמר)

פורטו - שאלקה
    פורטו דורסת את הליגה הפורטוגזית ומשאירה את בנפיקה מאחוריה עם פער ניכר, שאלקה מדדה מאחור בבונדס ליגה ולא מצליחה לשחזר את היכולת מהעונה שעברה למרות הנצחון של שאלקה אני מאמין שאם פורטו לא תספוג (כי יש לה יכולת לכבוש יותר משער אחד) אני מאמין שהיא תעבור. פורטו ברבע הגמר
    ריאל מדריד - רומא
    רעל פתחה שוב פער של 5 נק' על בארסה וקבלה קצת אוויר לנשימה, רומא יצאה בתיקו עם אינטר ואבדה סופית עניין בליגה שייתן לה מוטיבציה גבוהה להתרכז באירופה, הרבה משווים את הנצחון הביתי של רומא שנה שעברה על מנצ'סטר ואת התבוסה בגומלין אני לא מאמין שדבר כזה יכול לקרות שוב לקבוצה ברמתה של רומא וזהו המשחק היחיד שלא אקח סיכון ואהמר כי כל קבוצה צריכה להיות במיטבה כדי להמשיך לשלב הבא.
    צ'לסי - אולימפיאקוס
    אולימפיאקוס היא קבוצת בית מצויינת שאם אני לא טועה מעולם לא הפסידה בביתה בליגת האלופות(אני יודע שהמשחק בכלל בסטנפורד ברידג' הזכרתי את זה כדי להסביר למי שהתיקו של צ'לסי נראה תמוהה בעיניו או מעיד על היכולת של צ'לסי), צ'לסי ברמה גבוהה בהרבה באולימפיאקוס אבל היוונים הולכים להלחם ותיהיהו בטוחים שלא תראו רביעייה או חמישיה של צ'לסי. ההימור שלי אברהם ברבע הגמר

נ.ב
    אהבתי שהוספת חג ליגת האלופות שמח זה הזכיר לי את מודי
    נערך לאחרונה על ידי BaRaKa1898; 04-03-2008 בשעה 19:22.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

AZAX עכשיו אתה רואה מי מתגרה ?
    ודרך אגב ברק , אינטר הפסידה לנאפולי בחוץ והקרב שוב "פתוח" 6 נקודות זה חזר.

ועוד משהו ברק אני לוקח פה הימור בגלל זה ההודעה ה6500 שלי ,
    צלסי - ואליפמיאקוס , לשחקנים של צלסי יש מספיק מה להוכיח אז תיהיה בטוח שתראה יותר מ2 שערים .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 04-03-2008 בשעה 19:23.
    Siete

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

ברצלונה אמורה לנצח פה בלי בעיה את סלטיק שפשוט גרועה מאוד במשחקי חוץ.
    מנצ'סטר יונייטד צריכה לנצח את ליון שלא מרשימה העונה,אבל ליון יכולה להפתיע פה,בכל מקרה אני אלך על מנצ'סטר.
    מילאן מאוד מנוסה בזירה האירופאית והיא עושה את העבודה בסן סירו,לארסנל חבר אבואה בהגנה,אבל לדעתי ארסנל תגנוב פה שער ותעלה לשלב הבא.
    סביליה אמורה לעלות בזכות הביתיות המעולה שלה והניסיון שלה באירופה,פנרבחצ'ה קבוצה מאוד חביבה שיכולה להבקיע ברמון סנצ'אז פיחואן,אני אלך פה על הפתעה שפנרבחצ'ה תעלה.

זהו נגמר
    2-0 ענק! לארסנל באמת הגיע לה לעלות
    שיחקה מצויין בשני המשחקים!

I LOVE INTER

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,584 | הודעות: 8,173,171 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect