החגיגה חוזרת ובאה לסגור את ה8 האחרונות לשלב הבא, שום דבר לא סגור הכל יכול לקרות זה הפירוש של ליגת אלופות.
מחר:
ברצלונה - סלטיק
המשחק הקודם הסתיים ב3-2 לברצלונה בבית של סלטיק וברצלונה עם יתרון גדול מאוד מלבד התוצאה, ברצלונה תשחק בקאמפ נו שם היא הפסידה העונה רק פעם אחת וזה היה לריאל מדריד, ברצלונה הפסידה בליגה ביום שבת 4-2 לאתלטיקו מדריד אבל היא פייבוריטית לעלות לרבע, יותר מכל קבוצה אחרת ביבשת.
מנצ'סטר יונייטד - ליון
אצל ליון לא ברור אף פעם אם היא מוכנה לליגת אלופות או לא, וזה בגלל החולשה של הליגה בה היא שולטת מה שכן אפשר להגיד על ליון זה בנזמה ובן ערפה, שניהם ינסו להוביל את ליון לעליה לרבע הגמר על חשבון מנצ'סטר החזקה, מנצ'סטר מצידה אחריי תוצאה טובה יחסית בצרפת ( 1-1 ) וזיכוי של שער חוץ אחד תהיה פייבוריטית באולד טראפורד שם היא תנסה לעלות את עצמה שלב, כריסטיאנו רונאלדו, טבז ורוני יפתחו בטוח.
מילאן - ארסנל
בשורות שתיי הקבוצות יש פצועים, במילאן: רונאלדו שגמר את העונה כבר, אמרסון ששום עוד מילאן לא עצוב על כך, וסיידורף שבספק, אני מאמין שהוא יעלה לשחק.
בארסנל דה סילבה שגם הוא גמר את העונה אחריי עבירה מכוערת שטיילור סידר לו, רוזיצקי לא ישחק בגלל פציעה ובלי טורה המגן המשמעותי מאוד של ארסנל.
מילאן באה אחריי תוצאות לא טובות בליגה אבל בשורותיה יעמדו קאקה שלא היה באותם משחקי ליגה מבזים ופאטו שכבש 5 שערים מ6 משחקים בהם שיחק והוא נמצא בכושר מצוין, ראו זאת במשחק האחרון מול לאציו.
אין פייבוריטית ברורה במשחק הזה רק ניתן להגיד שמילאן בסאן סירו ובמיוחד בליגת אלופות חזקה מאוד אולי יותר באופי מאשר ביכולת וזה מה שיכול להביא אותה לרבע גמר.
סביליה - פנרבחצ'ה
סביליה שיחקה במחזור האחרון מול לה קורוניה והפסידה אבל המשחק היה פחות חשוב מההכנות לליגת האלופות, כאמור הרבה נעדרו מהמשחק בגלל מנוחה ופציעות, סביליה צפויה לעלות עם הרכב מלא למשחק, פנרבחצ'ה ניצחה בבית את סביליה 3-2 ואם המשחק ייגמר ב0-0 היא תעלה, כמובן גם 1-0 לסביליה בבית יהיה מספיק לאחרונה לעלות.
ביום רביעי:
פורטו - שאלקה
כמו בפעם שעברה, משחק שיקבע מי תעלה לרבע כמובן אבל שתיהן לא קבוצות שיפתיעו יותר מכך, מלבד זה שאלקה ניצחה בביתה 1-0 והפסידה במחזור האחרון לבאיירן מינכן, לדעתי: פורטו עוברת.
ריאל מדריד - רומא
רומא בליגה האיטלקית לא נראתה כל כך קרוב למקום הראשון בזמן האחרון אחריי ניצחון על פארמה 4-0 והפסד של אינטר לנאפולי ההפרש הוא 6 נקודות בלבד, רומא בכושר טוב והיא יכולה לסיים את המשחק בעלייה לשלב הרבע גמר.
ריאל מדריד מצדה מחזיקה בקבוצה עם פציעות משמעותיות של רוד ואניסטלרוי ואריאן רובן, שניי ההולנדים יעדרו מהמשחק הזה אבל מי שחוזר לשורות של הבלאנקוס הוא רוביניו שאיך שנכנס בחילוף מול הואלבה בליגה כבר הספיק לכבוש 2 שערים מצדו הוא מוכן למשחק מול רומא.
צ'לסי - אולימפיאקוס
המשחק הקודם היה משעמם מאוד ונגמר ב0-0 ביוון, מצדה של צ'לסי ההתעסקות היא קודם כל במרידות נגד גרנט מצד השחקנים שגם זה לא ברור אם קרה או לא, ואיומים על חייו, צ'לסי ניצחה 4-0 ב10 שחקנים את ווסטהאם בדרבי קצוות לונדון ונראה שמוכנה למשחק ותעבור אותו בסטמפורד ברידג' אם לא תהיה הפתעה ממש גדולה.
*אינטר - ליברפול ישוחק בשבוע הבא בנפרד לשאר המשחקים של היום ומחר
אם מישהו רוצה להוסיף על משחק כלשהו רק שיכתוב זה יוסיף הרבה לדיון, אין לי הרבה זמן לכתוב כי אני לא יהיה פה עוד מעט אז תהנו ושיהיה חג ליגת אלופות שמח.

ציטוט ההודעה

צוחק זה הולך להיות משחק משעמם ככה אני חושב