Salem
Orphaned Land
Betzefer
|
|
מפקח אידיוט... יפה.
תראו. אני יודע שקוראים להם ת'יי סוורם אבל זה שם אידיוטי לעומת הורקור.
אני לא בא לזלזל או משהו אבל הידע שלכם ממש מצומצם ואני דיי בטוח שאני נמצא בסצנה קצת יותר זמן. אני לא אומר את זה בקטע של התנשאות אלא באמת. אתם באתם תוקפני.
ואז מה אם אתה לא מתחבר להורקור או ווינטרהוררד או שווערצחייה או בישופ אוף הקסן או וואטאוור, זה סקר. אתה צריך לתת מבחר.
ובפורום "רוק ומטאל" יש מטאליסטים
נערך לאחרונה על ידי Necrophobic; 20-02-2008 בשעה 18:24.
ערב טוב,
קודם כל נעים להכיר אנשים חדשים נשמח אם קצת תספר עליך בן כמה ומה אוהב לשמוע אם בא לך.
להכיר להקות זה יופי, אטרף הוא לא פורום מטאל ואנחנו לא מתיימרים להיות פורום שמבין הכל מהכל במטאל.
אבל במקום לבוא ביהירות ו"לצאת" על בחורינו תוכל לבוא בגישה יותר רצינית כלפי כולם, כך שנוכל ללמוד ולהחכים כולם.
הרי אתה בעצמך אומר שאתה קצת יותר זמן בסצינה, אז למה לבוא בצורה כזו? הפורום מנסה להיעזר בכל אדם ואדם על מנת להעלות את רמת הכתיבה במיוחד פה במטאל.
חוץ מזה יש פה כמה בחורים מביני עניין כמו iron maiden למרות גילו הצעיר ואלון.
תומר.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
תראה אני כרגע מפקח בפורום אחר. פורום בו הקהילה קצת יותר גדולה מבינה ופתוחה.
אני לא מנסה לצאת פה על אנשים אלא באמת. היה נראה לי מוזר מאוד שכך דברים מתנהלים בפורום שמכבד את עצמו.
מפקח שמאספים ולא מסוגל לטפל באנשים. מנהל שפותח סקר למשתמשים על פי העדפתו האישית למוזיקה. לא כך זה צריך להתנהל.
בן.
נערך לאחרונה על ידי Necrophobic; 20-02-2008 בשעה 22:37.
תגיד מה שתגיד, אני גדלתי במשפחה עם אהבה גדולה למוזיקה. אמא ששומעת סלייר וטסטמנט ואבא ד'יג'יי שמת על האבי (ופיר פקטורי ><).
אני שומע מטאל מאז שאני תינוק. אל תבוא בקטע מתנשא כזה.
נערך לאחרונה על ידי Necrophobic; 21-02-2008 בשעה 13:43.
אחי לדעתי אתה ממש צודק בעניין שצריך לגוון בסוגי המטאל פה
אבל לצערי הרוב פה באמת לא מטאליסטים וזה הוכח באתגר שהשתמשתי בלהקה צ'ילדרן אוף בודום וכמעט אף אחד לא הצביע לי למרות שהמוזיקה שלהם יותר איכותית מכמה דברים שהתמודדו מולי.
אז אם לא שומעים פה צ'ילדרן אתה מצפה שאנשים יכירו להקות בלאק?
חובש קרבי
תשמע AsiG זה עניין של טעם. לא כל המטאליסטים אוהבים צ'ילדרן וגם סופט רוק זה סגנון מוזיקה.
אתה מדבר על להיפתע לסגנונות יותר "כבדים", תפתח אתה למה שאחרים אוהבים לשמוע.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי