בית"ר, אותה קבוצה שאומרת שכל קבוצה שמגיעה לטדי מסתגרת, דפקה בונקר מאז אחרי הגול, העיפה כדורים, ובזבזה זמן..
אז מה זה משנה ניצחנו או הפסדנו? עכשיו אני הרבה פחות תופס מבית"ר והרבה יותר מחיפה, לא חשבתי שעוד יצא לי להנות ממשחקים שלה שעונה הזאת..
|
|
לפני שבוע אני אמרתי בבירור שרוני לוי קיבל קבוצה מוכנה בחיפה שכולה הייתה מלאה בכסף כי הייתה הקבוצה העשירה בארץ, אולי לא בסדר הגודל של בית"ר, אבל הכסף שלה ניצח. עכשיו, בפירוש רשמת באותו נושא שאני צודק לחלוטין ושפעם ראשונה שאתה מסכים איתי, אז תעשה לי טובה... זה שאתה חושב
שחיפה הייתה קבוצה ללא "כסף" אתה חי בסרט, הם היו הקבוצה הכי עשירה
בארץ כאשר בית"ר נלחמה על החיים שלה כאשר זאבי זרק אותה לעזאזל, אח"כ נלחמנו על הישארות בליגה, פניג'ל בא ולקח את הקבוצה ולקחנו מקום 4 שנתיים ברצף עד שגאידמק בא. בקיצור, כסף או לא כסף זה לא מעניין, כיום כל הקבוצות העשירות בעולם והגדולות בעולם בנויות מכסף, אני לא שם קמצוץ על מה שתגידו על התקציב, העובדות הם כך: 13 הפרש מחיפה, לא ניצחתם אותנו במשך שנתיים, למרות שיש לך הזדמנות בסיבוב ה3, אנחנו מקום 1, עומדים לקחת אליפות שנייה ברציפות, החיים יפים זה הכול, זה שאתם חיים באשליות שאתם קבוצה טובה יותר, תספרו את זה ביניכם בין חברים, אבל כל העולם יודע שבית"ר כיום הקבוצה הטובה ביותר בארץ ללא עוררין.
מסכים איתך לגמריי, אנשים רגילים שבארץ הקבוצות היו קרובות אחת לשנייה בתקציבים,
חיפה עם 50 מיליון, הפועל עם 40 מיליון, מכבי תל אביב עם 35 מיליון ובית"ר עם 30 בערך ואפילו פחות.
גאידמק הגיע הביא ירוקים והופ בית"ר לוקחת אליפות ולוקחת אותה בצדק.
אפשר להתבכיין עד מחר שבית"ר בנויה על כסף, אבל כל קבוצה בחו"ל שמכבדת את עצמה ורוצה להגיע לתארים בנויה על כסף והרבה מאוד כסף, יותר ממה שבית"ר תחלום שיהיה לה בתקציב.
אז תבינו שהליגה מנסה להתקדם, התקציבים חייבים לגדול ועד שלא יבואו אוליגרכים כמו גאידמק ושניידר לא יהיה פה רמה, הן מבחינת תנאים והן מבחינת סגל שחקנים ורמה של קבוצה.
יהיה כיף!
גם ככה אין פה רמה גם עכשיו אין פה רמה , אני בספק עם גם שנה הבאה יהיה פה רמה מקוה שמכבי יעשו משהו כמו ביתר ואז הליגה תיהיה יפה יחסית , אבל זה לא מספיק לאירופה .
Siete
עם אין אלופות השנה זה כשלון , שלא נדבר על ואפה .
Siete
שמעו אני לא מבין מה כולכם מתקסחים פה!
בית"ר היא קבוצה הרבה יותר טובה מחיפה.
ואפחד לא יכול להגיד לא.
ובית"ר בלי גידאמק לא הייתה היום במקום השישי.
זה שאתה לא מבין את הכוונה לא אומר שאני עובד אל עצמי , הוא אמר תארים, נכון ? אז חשבתי כבר מה לקחתם בשנתיים.. 2 אליפיות זהו לא יותר!!!
בית"ר לא נציגה ראויה לליגת האלופות , אני לא אומר שחיפה כן [למרות שהיא יותר טובה באירופה] . אתם אפסים באלופות [כולל אופ"א], בגביע הטוטו וגביע המדינה. אני לא אאתפלא אם תפסידו לסכנין עוד פעם.
שחר איפה אתה חי לא היינו הרבכה יותר טובים ולא כלום זה ששלטנו במרכז השדה לא אומר כלום , הפנדל צודק שזה חוסר מזל , והיה עוד מצב אחד בודד לאפק של שער בטוח לא יותר מזה, זה ששלטנו במרכז לא אומר כלום , איאפשר להגיד שביתר התאמצה לעצור אותנו .
Siete