קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-02-2009, 19:32
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 30-04-2008, 14:56
  3. [דיון] ליגת אלופות שלב שמינית הגמר - גומלין
    על ידי Azax Syndrom בפורום כדורגל
    תגובות: 53
    הודעה אחרונה: 07-03-2008, 09:38
  4. שלב שמינית הגמר - טורניר הסנוקר
    על ידי Haim בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 05-08-2007, 01:57
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 63

[דיון] ליגת אלופות - שלב שמינית הגמר - עמוד 3

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ליברפול שיחקה יפה אתמול אבל אני שוב אומר לא רוצה שליברפול יעלו עם הם ישחקו כמו בשנים האחרונות כל כך פחדני ומגעיל כל אוהד כדורגל לא ירצה לראות כזה דבר .

מקוה שהמשחק של יונייטד יהיה יפה , אני מאוד נהנתי מהמשחק של מדריד רומא אתמול היה מדהים , למרות שהפסדנו תצוגת כדורגל כזאת לא רואים כמעט , מי שלא ראה הפסיד באמת , לראות את ראול וטוטי על אותו מגרש זה פשוט מדהים , אני התחלתי לחסוך כסף שנה הבאה אני חייב לסוע לליגת האלופות (שמינית+ אף פעם לא הייתי)
    מקוה שברצלונה ינצחו אני רוצה רמה , עם ריאל תעבור את רומא אני ירצה שבאמת יראו השנה מי הכי טובה בעולם שכולם יעלו עכשיו , רונלדיניו בהרכב של ברצלונה אגב.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 20-02-2008 בשעה 21:50.
    Siete

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    אני צהוב בנשמה

לייקים
    6
    נקודות
    1,600

ארסנל - מילאן 0-0
    ליון - מנצ'סטר 1-1
    סלטיק - ברצלונה 3-2
    פנרבחצ'ה - סביליה 2-3

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    46
    משפט מחץ
    אל תשנאי את השחקן מותק תשנאי את המשחק!

איזה שחקן בנזמה פיי.. הוכיח רצח את זה היום.

Puta los ches!

משתמש כבוד האוואטר של AND
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    106
    נקודות
    1,555
    משפט מחץ
    נשבר?, התקלקל? פנו לשאולי :) (הוא יקנה חדש)

פיי איזה נפילה בווינר ידעתי שהייתי צריך לשים על בנזמה במאצ' אפ :\
    נפלתי במילאן ):

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

מילאן שיחקה לא טוב, לפחות בחלק ההתקפי, קאקה לא הגיע היום למשחק, פאטו רק חזר מפציעה והופעה ראשונה שלו בליגת אלופות, לעומת זאת, אודו היה מצוין במשחק ההגנה ובמשחק ההתקפה, מתי שהיה כמובן.
    מלדיני גם הוא בגיל 39 מוכיח לכולם שרוח אלוהים נמצאת בו והוא לא נגמר.
    ארסנל משחקת כדורגל יפה, התקפי, טקטי, לא היית מתפלא אם הם היו מנצחים היום.
    סה"כ אני מרוצה מה0-0 בהתחשב לכך שמילאן לא הייתה טובה היום והגיעה רק לשניי מצבים קרובים לעומת מספר מצבים יותר גדול של ארסנל.
    פנרבחצ'ה פשוט מדהימים, הם מוכיחים כמה משחק בית יכול להיות משמעותי עברו קבוצה והם הוכיחו את זה נגד קבוצה גדולה.

ברצלונה נתנו כדורגל טוב, רונאלדיניו קצת חזר לעיניינים למרות שלדעתי אין לו מה למכור יותר בבארסה, מסי גדול, הנרי תותח וסלטיק צריכה לנצח בהפרש של שניי שערים בקאמפ נאו, לא הגיוני לפי התחזיות.

בנזמה פשוט פנומן, לא סתם קוראים לו ככה ולא סתם מכנים אותו היורש של רונאלדו, איך לעזעזל שחקן בין 3 שומרים עליו מצליח לשחרר טיל לפינה?
    שער נחמד של טבז שהחזיר את היונייטד לעיניינים, יהיה מאוד קשה לליון באולד טראפורד במיוחד שלזכות השדים יש שער חוץ.

יהיה כיף!

PraiSing The KinG האוואטר של Or8ParKer
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    1
    נקודות
    19

ציטוט נכתב במקור על ידי ItayTheMan צפיה בהודעה
    ארסנל - מילאן 0-0
    ליון - מנצ'סטר 1-1
    סלטיק - ברצלונה 3-2
    פנרבחצ'ה - סביליה 2-3
    תיקון אחי
    ליון-מנצ'סטר 2-1
    ארסנל איכזבה
    היה משחק ענק בין ברצלונה לסלטיק!!!איזה גול של הנרי

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

קאקא לא הגיע היום למשחק אחי ? AZAX איפה אתה חי אתה יודע מה זה לשחק לבד בלי אף אחד בהתקפה נגד ארסנל היום ? הוא עשה להם הרבה בעיות לא עשה כלום ?
    אין מי שיעזור לו באימיריות הוא החזיק את הכדור הביא כמה מסירות שיסכנו מאוד את ארסנל , אני לא הייתי מבקש יותר משחקן כזה במעמד כזה שסליחה אין לו עם מי לשחק בהתקפה , סידורף ידע שהוא שם בשביל לעשות הגנה , פאטו צעיר משחק ראשון בליגת האלופות איןהרבה ניסיון , היה שם רק את קאקא והוא החזיק בכדור עשה להם מספיק בעיות , לא הייץי מבקש הרבה יותר משחקן , אי אפשר להגיד שהוא לא הגיע למשחק כי בלעדיו לא היתם מחזיקים בכדור ומגיעים לקצת הזדמנויות .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 21-02-2008 בשעה 08:11.
    Siete

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    קאקא לא הגיע היום למשחק אחי ? AZAX איפה אתה חי אתה יודע מה זה לשחק לבד בלי אף אחד בהתקפה נגד ארסנל היום ? הוא עשה להם הרבה בעיות לא עשה כלום ?
    אין מי שיעזור לו באימיריות הוא החזיק את הכדור הביא כמה מסירות שיסכנו מאוד את ארסנל , אני לא הייתי מבקש יותר משחקן כזה במעמד כזה שסליחה אין לו עם מי לשחק בהתקפה , סידורף ידע שהוא שם בשביל לעשות הגנה , פאטו צעיר משחק ראשון בליגת האלופות איןהרבה ניסיון , היה שם רק את קאקא והוא החזיק בכדור עשה להם מספיק בעיות , לא הייץי מבקש הרבה יותר משחקן , אי אפשר להגיד שהוא לא הגיע למשחק כי בלעדיו לא היתם מחזיקים בכדור ומגיעים לקצת הזדמנויות .
    קאקה עשה פעולות חיוביות אי אפשר להגיד שלא, אבל כמות האיבודי כדור שממש לא מתאימה לו העידה על זה שלא היה לו משחק טוב.
    בכל מקרה בסאן סירו זה יראה אחרת.

יהיה כיף!

PraiSing The KinG האוואטר של Or8ParKer
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    1
    נקודות
    19

טעות שלי ליון-מנצ'סטר 1-1

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

מה אתם מזיינים בשכל, קאקא אתמול נתן את אחת ההצגות העלובות שלו מאז שהגיע למילאן.
    כמעט כל כדור הוא איבד, השקיע פה ושם מאמץ לא יותר מזה... ארסנל אכלה אותה, זה שהיא
    הולכת בידיים ריקות עוד יותר יקשה עליה.. לגבי מנצ'סטר באסה לגמרי שרוני נגע בכדור אחרת
    היה אמור להיות 2-1 למנצ'סטר... אבל לא נורא, ליון תחטוף באולדטראפורד, ברצלונה שיחקה
    מעולה אם היא תראה יכולת כזאת בספרד, אולי יהיה מאבק על האליפות למרות שזה לא ממש
    ממשי... בכל מקרה, לטעמי אין הפתעות, כל המועמדות לעלייה יעלו בסופו של דבר, חוץ מ2
    משחקים.. אינטר - ליברפול, מילאן - ארסנל שפה אי אפשר לדעת מה באמת יקרה.

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    מה אתם מזיינים בשכל, קאקא אתמול נתן את אחת ההצגות העלובות שלו מאז שהגיע למילאן.
    כמעט כל כדור הוא איבד, השקיע פה ושם מאמץ לא יותר מזה... ארסנל אכלה אותה, זה שהיא
    הולכת בידיים ריקות עוד יותר יקשה עליה.. לגבי מנצ'סטר באסה לגמרי שרוני נגע בכדור אחרת
    היה אמור להיות 2-1 למנצ'סטר... אבל לא נורא, ליון תחטוף באולדטראפורד, ברצלונה שיחקה
    מעולה אם היא תראה יכולת כזאת בספרד, אולי יהיה מאבק על האליפות למרות שזה לא ממש
    ממשי... בכל מקרה, לטעמי אין הפתעות, כל המועמדות לעלייה יעלו בסופו של דבר, חוץ מ2
    משחקים.. אינטר - ליברפול, מילאן - ארסנל שפה אי אפשר לדעת מה באמת יקרה.
    אני מסכים איתך אבל אני יכול לנסות לנבא מה יקרה גם מילאן וגם אינטר מארחות בסאן סירו את משחק הגומלין שלהן, מילאן עוד שבועיים ואינטר עוד שלושה, ליברפול יודעים שעם שער אחד בסאן סירו הם עוברים אותם על בטוח, שער אחד של ליברפול בסאן סירו מול אינטר ואינטר צריכה לכבוש 3 כדיי לעבור אותם אפילו אם אינטר יעשו 3-0 הם לא יעלו אחריי שער של ליברפול ככה שנראה לי שבניטז ינסה לתת את הגול הראשון ולרדת לבונקר.

אצל מילאן המצב מסוכן מאוד, למרות יתרון הביתיות והקהל הטוב ארסנל חזקים ובתקופה יותר טובה ממילאן, אנצ'לוטי ינסה להשתלט על מרכז המגרש כמו שעשה מול מנצ'סטר זאת אומרת שהוא ינסה לשתק את אדבאיור את חלב ופאברגאס וכל מה שנשאר זה לפרוץ את ההגנה שתהיה מסורבלת אם אנצ'לטי יצליח לממש את זה כי המגנים ינסו לחזור בזמן לעזור להגנה ויכולה להתפלק טעות.
    אני מאמין שזה רק מה שאנצ'לוטי ינסה לעשות כי ונגר מאמן מצוין, אחד הטובים בעולם והוא יכול למנוע ממילאן לנצח את המשחק.

יהיה כיף!

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Azax Syndrom צפיה בהודעה
    אני מסכים איתך אבל אני יכול לנסות לנבא מה יקרה גם מילאן וגם אינטר מארחות בסאן סירו את משחק הגומלין שלהן, מילאן עוד שבועיים ואינטר עוד שלושה, ליברפול יודעים שעם שער אחד בסאן סירו הם עוברים אותם על בטוח, שער אחד של ליברפול בסאן סירו מול אינטר ואינטר צריכה לכבוש 3 כדיי לעבור אותם אפילו אם אינטר יעשו 3-0 הם לא יעלו אחריי שער של ליברפול ככה שנראה לי שבניטז ינסה לתת את הגול הראשון ולרדת לבונקר.

אצל מילאן המצב מסוכן מאוד, למרות יתרון הביתיות והקהל הטוב ארסנל חזקים ובתקופה יותר טובה ממילאן, אנצ'לוטי ינסה להשתלט על מרכז המגרש כמו שעשה מול מנצ'סטר זאת אומרת שהוא ינסה לשתק את אדבאיור את חלב ופאברגאס וכל מה שנשאר זה לפרוץ את ההגנה שתהיה מסורבלת אם אנצ'לטי יצליח לממש את זה כי המגנים ינסו לחזור בזמן לעזור להגנה ויכולה להתפלק טעות.
    אני מאמין שזה רק מה שאנצ'לוטי ינסה לעשות כי ונגר מאמן מצוין, אחד הטובים בעולם והוא יכול למנוע ממילאן לנצח את המשחק.
    אני יגיד לך מה הקושי של ארסנל.
    בשנה שעברה מנצ'סטר אכלה בראש ממילאן כי פרגסון לא ידע באמת מהי מילאן, אבל השנה אם תשים לב למנצ'סטר את אחת ההגנות הטובות ביותר באירופה.
    עכשיו, לגבי ארסנל עצמה למה יהיה קשה לה. ארסנל טובה מאוד בבית, אבל
    המשחקים בחוץ וראינו את זה גם בשלב הבתים היא מתקשה מאוד, קבוצות שנחשבות "חזקות" ממנה או באותה יכולת כמוה נותנות לה בראש. ראינו את זה מול טוטנהאם ומנצ'סטר באנגליה, ראינו את זה מול סביליה בחוץ, ואפילו מול ספרטה פראג הם לא ניצחו בחוץ ככה שהכול פתוח לכיוון מילאן, אבל כמו שכולם
    אומרים - בסופו של דבר האנדרדוג לרוב הוא זה שמנצח, והפעם ארסנל ובגדול.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

תשמע DESIRE אתה לא מבין שיט בכדורגל , תחשוב שאתה קאקא , משחק לבד בהתקפה , קשה לשחק ו3 סוגרים אותך ורק 2 אנשים איתך בקושי בהתקפה , שאחד מהם זה אודו , אחד ילד בן 18 שגם קיבל מספיק שמירה , קאקא נתן כדורים אתמול ל2 מצבים שער החזיק הרבה בכדור , הצליח להעביר מצד לצד הרבה יתר ממה שעשה פירלו , אל תנסה לזיין לי את השכל שזה אחרת עם לא קאקא 2-0 לארסנל , עם קאקא לא היה משחק מילאן היו עוד יותר בבונקר , נדבר בסן סירו .
    Siete

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    תשמע DESIRE אתה לא מבין שיט בכדורגל , תחשוב שאתה קאקא , משחק לבד בהתקפה , קשה לשחק ו3 סוגרים אותך ורק 2 אנשים איתך בקושי בהתקפה , שאחד מהם זה אודו , אחד ילד בן 18 שגם קיבל מספיק שמירה , קאקא נתן כדורים אתמול ל2 מצבים שער החזיק הרבה בכדור , הצליח להעביר מצד לצד הרבה יתר ממה שעשה פירלו , אל תנסה לזיין לי את השכל שזה אחרת עם לא קאקא 2-0 לארסנל , עם קאקא לא היה משחק מילאן היו עוד יותר בבונקר , נדבר בסן סירו .
    כן, שכחנו איזה מבין אתה...
    מרוב שאתה מבין, פורום שלם צוחק עלייך כל פעם..

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

חחחחחחחחחחחחחחחחחח בסדר אחי מה שתגיד גבר . בלי קאקא ההגנה של מילאן לא היתה נושמת , זה שאתם מצפים משחקן אחד לעשות את הכל זה משהו אחר חחח ואני פה לא מבין .
    Siete

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,437 | הודעות: 8,174,024 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect