|
|
אבל כולנו יודעים שיהיה לזה עתיד , שאתה מסתכל על הסגל של יובנטוס היא החתימה גם את הבלם שמצטרף אליה שנה הבאה , ותך שנתיים היא גם תתחרה שם , רומא אף פעם לא תתחרה התקציב שלה נמוך יחסית , ומילאן תעשה מהפכה , אז זה יהיה ליגה מעניינת אבל לא כמו הספרדית והאנגלית , כלום לא יעזור זה כתם שישאר ל10 שנים בערך + כדורגל מגעיל של "האלופה".
Siete
אם כמות הקהל שיש בספרד ואנגליה, ורמת הכדורגל תשתפר, אז הכדורגל
האיטלקי יהיה בפסגה, אבל כל עוד המאמנים שמה הם בראש בונקריסט
ומגעיל אף אחד לא יתייחס אליהם. לגבי יובנטוס - מסכים איתך ב100%,
וגם מילאן. מילאן בסופו של דבר אם היא תרצה או לא, היא תחליף מאמן
ותביא סגל חדש וצעיר - שאלה של זמן.
בעתיד הקרוב מאוד היא תשנה את הסגל משמעותי, בקשר למאמן אני לא חושב שזה אשמתו כל הדבר הזה שנקרא מילאן 07/08 תקשיב הוא בנה את הקבוצה הראשונה של מילאן בקדנציה שלו.
את אמברוסיני,גאטוסו,פירלו,סיידורף,נסטה קצת אחריי, וקאקה קצת אחריי, טומאסון, רוי קוסטה האדיר, הוא קטף תארים והקבוצה הייתה בין האטרקטיביות בעולם אני לא רואה סיבה שהוא לא יבנה את הקבוצה מחדש, בדיוק כמו שארסן ונגר עושה ועושה את זה בצורה הכי יעילה.
ארסנל 1, ארסנל 2 מי שלא זוכר ברקאמפ והנרי שהגיע צעיר מיובנטוס.
מילאן צריכה להשאיר כמה שחקנים וחלק פורשים וחלק יצטרכו ללכת אין מה לעשות הכל למען הקבוצה.
יהיה כיף!
שמע בניית סגל חדש זה משהו בלתי נמנע וזה יהיה אם לא בסוף העונה הזאת אז בהבאה אחריה, מהסיבה הפשוטה שיותר מחצי מהשחקנים כבר יפרשו חח
לדעתי צריך חלוץ אחד נוסף, שם גדול שיש לו כבר מספיק נסיון כדי שפאטו ופלוסקי יעבדו איתו, ובעיקרון חוליית קישור שלמה (חוץ מקאקא וגורקוף שמתישהו יתחיל לשחק) והגנה שלמה (כולל שוער גאד דאמט :| חח)
כל זה אנצ'לוטי יכול לעשות, אני מאמין שיהיה עליו מספיק לחץ תקשורתי שהוא לא יביא למילאן שחקנים כמו זמברוטה שהם כבר לקראת סוף הקריירה
הליגה האיטלקית צריכה להתחיל לשחק התקפי ודחוף
יובה - טורינו כל השנה חיכיתי לשמחק הזה ואני לא יראה אותו!! סאמק.
למה אף אחד לא פותח על המחזור שמתחיל היום ? מחר יהיה רוב המשחקים ביניהם מילאן וזה
Siete
מזה משנה שצריכים היא מביאה זה הקטע , ברור שזה לא כמו ריאל מדריד , בורוסיה דורטמונט , באירן , ברסה וזה אבל שצריכים היא ממלא וכל משחק חוץ יובנטוס מפוצצת , גם בצמפיונס אפילו .
Siete