קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]מכבי חיפה vs מכבי תל אביב
    על ידי yagel150 בפורום כדורגל
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 15-01-2008, 19:10
  2. תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 10-12-2007, 01:19
  3. [דיון]מכבי חיפה 07/08
    על ידי ToNiC בפורום כדורגל
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 01:59
  4. [דיון] מכבי חיפה
    על ידי Desire בפורום כדורגל
    תגובות: 45
    הודעה אחרונה: 23-03-2006, 23:03
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 40 מתוך 40

[דיון]מכבי חיפה-האם הכל הולך להתפוצץ בקרוב? - עמוד 3

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי Haifa_Ultras צפיה בהודעה
    א . אתה לא מבין את הקשר של "עם" ו"יהיה" יהיה זה בעתיד , ועם זאת מילת תנאי! . ואני כבר בטוח שעם היינו משחקים יותר התקפי , והיה לנו חלוץ חוד שיודע את התפקיד שלו , אז גם היינו פותחים לבית"ר ת'צורה בטדי ו/או קריית אליעזר , "יש לכם סגל יותר טוב מלחיפה" בגלל זה בקושי זזתם במחצית השנייה.
    אבל חיפה לא ניצלה שום הזדמנות , וזה קרה גם מול נתניה ומול הפועל ת"א.
    חיפה שולטת ומקבלת גולים.

ב . [על המאמנים] אתם לא הייתם משחקים טוב 2-3 משחקים , הייתם מחליפים מאמן , אז לא היה לכם אפילו על מה להתעצבן.
    ותעשה טובה על תשקר לעצמך , עלק עם בית"ר הייתה משחקת כמו מכבי חיפה לא הייתה מקלל או עושה משהו.

וזה טוב שאתה אומר שבלי כל הכסף הזה לא הייתם שווים בכלל..

ד"א.
    התגובה ה "א" הייתה מיועדת לזה :

ובקשר ל "אז אין אליפות מי
    ישמע מה יקרה לבית"ר"

בוא אני אגיד לך מה היה קורה לבית"ר :
    1 . מאמן חדש
    2 . הרכב שונה לגמרי גם מבחינת שחקנים וגם מבחינת טקטיקה.
    3 . שאתם לא תקחו אליפות חיפה תיקח.

מתי תלמדו שכסף זה לא הכל בכדורגל , זה שאמרת שלכל הקבוצות הגדולות יש הרבה כסף וזה הכרחי , אז יש לי לומר לך משהו , בית"ר היא לא קבוצה גדולה!!
    תשמע אני רואה את התגובה שלך ואומר "פאק הבן אדם חי בסרט" אבל בצדק כל אוהד רוצה לחשוב שהקבוצה שלו תהיה הכי טובה ותמיד אופטימי, זה טוב אבל אל תגיד את זה לפניי כולם כי זה פשוט מראה שאתה חי באשליה, למה שבית"ר תחליף מאמן? שום בסדר גמור אין בעיה איתו והמבחן שלו יהיה באירופה.
    2. בית"ר התבססה על סגל שחקנים מסויים, שנתיים של תהפוכות במועדון בגלל החלפת הנשיא לנשיא שהוא אוליגרך ובית"ר התייצבה ועכשיו הצעירים שלה פורחים והזרים שלה מצוינים.
    3. חיפה תיקח אליפות? בוא נדבר על זה שחיפה ישחקו יותר טוב קודם.

יהיה כיף!

2. קישורים ממומנים

רוני לוי יפוטר ינק'לה שחר יעזוב את הקבוצה ורוני לוי יבוא למכבי ת''א וינקלה נראה לי ירצה להשקיעה בהפועל..

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

Desire תאמין לי התגובות שלי מאוד רציניות אבל שיהיה .
    בקשר לנושא , כל הפורום פה יסכים שמכבי חיפה בשנתיים האחרונות לא הגיע לשלוש תריבע מהיכולת האמיתית שלה בעידן רוני לוי , ועם יגיע מאמן חדש תוך כמה זמן המצב יהיה יותר טוב , עם נתחרה בביתר ? לא נראה לי , ביתר הפסידה העונה משחק אחד והוא היה משחק רדייוס אני לא רואה את חיפה של היום בלי אריק בנאדו בלי זנדברג (שיש שמועות שהוא מעונין לחזור אבל למה לו ?) ובלי קשר אחורי קצת יותר רציני כי כיאל יותר צעיר לא תוכל להתחרות בביתר , אלא עם כן יקרא איזה נס ובואטנג יעזוב , וגם עם כן , אני עדין חושב שבנאדו יותר טוב מקינן , הבן אדם הזה פשוט וינר וכולם רואים את זה (גם הוא עזב בגלל לוי רק שתדעו) , כמעט כל שחקן בעמדה של ביתר יותר טובה משל חיפה , שנה הבאה יהיה את רפאלוב ובוזגלו עם לא יעבור לאירופה אני מאמין שיהיה פה כדורגל יפה עם מכבי ת"א והפועל ת"א אבל בוא נגיד את האמת כאוהד חיפה גם עם חיפה תעשה הרבה נקודות זה עדין תלוי בביתר , עם שחקנים כאלה וינרים ( בואטנג , זנדברג, בנאדו ) שלא נדבר על היכולת בליגה לפחות יהיה קשה לחיפה להתמודד איתם , מה שכן טוב בעידן רוני לוי שהצעירים שלנו מוחתמים להרבה שנים .
    Siete

FoXRiveR
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    Desire תאמין לי התגובות שלי מאוד רציניות אבל שיהיה .
    בקשר לנושא , כל הפורום פה יסכים שמכבי חיפה בשנתיים האחרונות לא הגיע לשלוש תריבע מהיכולת האמיתית שלה בעידן רוני לוי , ועם יגיע מאמן חדש תוך כמה זמן המצב יהיה יותר טוב , עם נתחרה בביתר ? לא נראה לי , ביתר הפסידה העונה משחק אחד והוא היה משחק רדייוס אני לא רואה את חיפה של היום בלי אריק בנאדו בלי זנדברג (שיש שמועות שהוא מעונין לחזור אבל למה לו ?) ובלי קשר אחורי קצת יותר רציני כי כיאל יותר צעיר לא תוכל להתחרות בביתר , אלא עם כן יקרא איזה נס ובואטנג יעזוב , וגם עם כן , אני עדין חושב שבנאדו יותר טוב מקינן , הבן אדם הזה פשוט וינר וכולם רואים את זה (גם הוא עזב בגלל לוי רק שתדעו) , כמעט כל שחקן בעמדה של ביתר יותר טובה משל חיפה , שנה הבאה יהיה את רפאלוב ובוזגלו עם לא יעבור לאירופה אני מאמין שיהיה פה כדורגל יפה עם מכבי ת"א והפועל ת"א אבל בוא נגיד את האמת כאוהד חיפה גם עם חיפה תעשה הרבה נקודות זה עדין תלוי בביתר , עם שחקנים כאלה וינרים ( בואטנג , זנדברג, בנאדו ) שלא נדבר על היכולת בליגה לפחות יהיה קשה לחיפה להתמודד איתם , מה שכן טוב בעידן רוני לוי שהצעירים שלנו מוחתמים להרבה שנים .

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

למרות הצחון אתמול - נמאס מרוני לוי!
    יאללה רובן עטר!

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יאללה נתניה..נמאס כבר מחיפה האלו..!

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

בנתיים דניאל יאמר הבעלים של נתניה ממש מחזיק מהקבוצה שלו כאילו היא יכולה לתת יותר מהמקום ה2, אז ששואלים אותו אם הוא יחתים את עטר לעוד עונות הוא אומר שאולי וקצת נסוג מהשאלה, אז זה לטובת מכבי חיפה שאם ייתנו לו הצעה בסוף העונה הוא יגיע כי עטר לא יישב ויצפה בהתלבטויות של הבעלים שלו.
    אפשרות שנייה שהיא גם טובה למכבי חיפה זה אלי אוחנה שעושה עבודה מצויינת עם כפר סבא, לא מפחד לשחק התקפי, מאמן עם ביצים, תנו לו סגל שחקנים כמו של חיפה והוא יעשה שם דברים מדהימים.
    כאוהד בית"ר אין לי בעיה שהוא יגיע לשם כי אני יודע שהלב שלו בבית"ר והוא סמל של המועדון ומאמן גם אם הוא היה סמל של המועדון הוא יכול לאמן קבוצה אחרת ( עד גבול מסויים, הייתי כועס אם הוא היה מאמן את הפועל תל אביב או בני סכנין חח)

יהיה כיף!

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    עומרי
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    אין מה לפחד מהמוות, אומרים שטוב שם....עובדה שכל מי שהלך לשם מעולם לא חזר

חיפה הייתם ותמיד תיהיו קהל של הצלחות אירגון של הצלחות אתם רגילים שהכל טוב שהכל יפה רוני לוי היה המאמן הכי טוב בארץ ועכשיו שהוא לא הכי מצליח הוא חרא של מאמן ורוסו "לא רוצים את רוסו בחיפה" עכשיו הוא כמו קפטן בשבילכם ויש עוד מלא מיקרים כאלה..אתם קהל בלי דעה אין לכם עקרונות אתם קהל של הצלחות מחר רוני לוי יעשה חילוף מנצח אתם תואהבו אותו

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי oMrI_8 צפיה בהודעה
    חיפה הייתם ותמיד תיהיו קהל של הצלחות אירגון של הצלחות אתם רגילים שהכל טוב שהכל יפה רוני לוי היה המאמן הכי טוב בארץ ועכשיו שהוא לא הכי מצליח הוא חרא של מאמן ורוסו "לא רוצים את רוסו בחיפה" עכשיו הוא כמו קפטן בשבילכם ויש עוד מלא מיקרים כאלה..אתם קהל בלי דעה אין לכם עקרונות אתם קהל של הצלחות מחר רוני לוי יעשה חילוף מנצח אתם תואהבו אותו
    רוסו ממש לא כמו קפטן בשביל חיפה.
    חצי מהאוהדים אוהבים אותו כי בתאכלס הוא גם שיחק שם וגם העונה הוא מציג את היכולת הכי טובה בקבוצה ויש את האלה ששונאים אותו כי הוא היה במכבי ת"א אז אל תכליל את כל האוהדים.

כבר אמרתי קודם, אף אחד לא אומר על אף אחד "אוהד הצלחות" או דברים כאלה אתם לא קובעים לאף אחד איזה אוהד הוא.

יהיה כיף!

משתמש באטרף האוואטר של DoR TnT
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    1
    נקודות
    5,540

כל אוהדי ביתר כבר שכחתם את מזרחי הוא הביא לכם אליפות למה רציתם שיתפטר? בידיוק מאותה הסיבה כי הקבוצה משחקת מגעיל!

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,548 | הודעות: 8,174,135 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect