קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] דוד וייה: ברצלונה היא הקבוצה הכי טובה בעולם
    על ידי -NiR- בפורום כדורגל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 24-09-2010, 01:00
  2. הקבוצה הכי חזקה באטרף
    על ידי rocknroll22 בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 14-11-2009, 18:14
  3. [דיון] מי לדעתכם הקבוצה הכי חזקה בפיפא?
    על ידי TouchDown בפורום FIFA
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 28-01-2008, 21:19
  4. [דיון]הקבוצה הכי טובה באירופה כרגע!!!??
    על ידי ShutDowN בפורום כדורגל
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 18:04
  5. [סירטון]האישה הכי חזקה בעולם!
    על ידי BasiC בפורום סרטונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-10-2007, 11:52
+ תגובה לנושא
עמוד 6 מתוך 7 << ראשון ... 4567 אחרון >>
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 101

[סקר] מי הקבוצה הכי חזקה בעולם כרגע ? - עמוד 6

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

לברק האוהד ברצלונה , פשוט לא יאומן כמה אתה לא מבין כלום בכדורגל , ריאל מדריד עשתה את העונה הטובה ביותר של קבוצה בליגה הספרדית , לקבוצה הזאת יש טונה של פצועים , רוביניו , פפה , שניידר , סביולה , מצלדלר , הכל התחיל עם פציעה של היינצה פפה ורוביניו , היא משחקת בלי 3-4 שחקני הרכב , לא יודע מה איתכם אני ידעתי שזה יבוא , מה ברצלונה מה ? מה ? נצחה נגד לבאנטה ולפני זה הציגה כדורגל מגעיל ומכוער אבל נצחה , כרגע ארסנל ומנצסטר בכושר הכי טוב ללא ספק , לפני חודש ריאל . טחח ברצלונ ה מה אתה מתלהב שאתם מנצחים את סלטיק ולבאנטה .
    Siete

2. קישורים ממומנים

סקיילנסר אתה ילד בן 15 יש לך הרבה עוד מה ללמוד, לבארסה יש רשימת פצועים תמידית אף פעם אף אחד מבארסה לא התלונן או השתמש כתירוץ לפציעותת בניגוד לרעל מדריד היקרה שלך אצל בארסה שחקנים חשובים הרבה יותר נפצעו ולתקופות ארוכות יותר (מסי, אטו). היו לריאל כמה משחקים יפים העונה (מבחינת התוצאה) וזהו זה מסתכם בזה. טירון קטן סלטיק ואלימפיאקוס הם קבוצות בית מובהקות אף אחד לא הצליח לנצח אותן בבית שלהן בליגת האלופות חוץ מבארסה שנצחה את סלטיק.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי BaRaKa1898 צפיה בהודעה
    סקיילנסר אתה ילד בן 15 יש לך הרבה עוד מה ללמוד, לבארסה יש רשימת פצועים תמידית אף פעם אף אחד מבארסה לא התלונן או השתמש כתירוץ לפציעותת בניגוד לרעל מדריד היקרה שלך אצל בארסה שחקנים חשובים הרבה יותר נפצעו ולתקופות ארוכות יותר (מסי, אטו). היו לריאל כמה משחקים יפים העונה (מבחינת התוצאה) וזהו זה מסתכם בזה. טירון קטן סלטיק ואלימפיאקוס הם קבוצות בית מובהקות אף אחד לא הצליח לנצח אותן בבית שלהן בליגת האלופות חוץ מבארסה שנצחה את סלטיק.
    כמה משחקים טובים ? כל משחק של גדול של ריאל שכולם מצפים ממנה לשחק יפה היא משחקת כדורגל שכל העולם אוהב לראות לדוגמא ברומא , אתה יכול עכשיו ליהיות בשקט חח ברצלונה הקבוצה הכי טובה בעולם הצחקת אותי.
    Siete

איזה משחק גדול? אתם פשוט קבוצה של גועל נפש היו לכם גם השנה משחקים שהקבוצה שמולכם הייתה יותר טובה, שלטה כל המשחק ובקעתם נגדה בדקות ה-89-93. תסביר לי מי משחק כדורגל יפה חוץ מרובן ורוביניו 10 דקות פעם ב-3 משחקים. מה כדורגל יפה בכדורים שפוגעים בטעות ברוד ואניסטלרוי משנים כיוון ונכנסים לשער בלי שהחמור ההולנדי בכלל התכוון לזה? דאחילק מה עשיתם לשניידר הרסתם אותו!!! איזה תענוג היה לראות אותו באייאקס.
    וראול כובש כמה גולים העונה זה מראה שבכלל העונה הזאת בטעות אם הסוס המת הזה מצליח לעשות משהו.
    העונה לא נגמרה ואני לא חבר שלך בבית ספר שאני התחלתי לראות כדורגל אתה עוד היית במצב צבירה נוזלי דבר איתי בסוף העונה שנסיים עם אליפות+גביע+לפחות חצי גמר הצמפיונס אם לא זכייה

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אני מתחנן שמישהו יגיב לתגובה הזסאת שאני לא יצע אליך יא קטלוני מסגריח תשאיר תטלפון שלך עם יש לך אומץ , ואלק מה עשינו לשניידר .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 28-02-2008 בשעה 20:00.
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    אני מתחנן שמישהו יגיב לתגובה הזסאת שאני לא יצע אליך יא קטלוני מסגריח תשאיר תטלפון שלך עם יש לך אומץ , ואלק מה עשינו לשניידר .
    אני יגיב

חוץ מהביטחון העצמי המופרז שיש לו בקשר לתארים- כל מה שהוא אמר נכון.
    לא צריך להגזים באליפות, גבע וחצי גמר+ בצ'מפיונס, 3 תארים יהיה מאוד קשה להשיג.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

מה הקשר סתכל מה הוא כתב על ריאל חלאס שחרררררר חלאס ליהיות מושפע כבר.
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    מה הקשר סתכל מה הוא כתב על ריאל חלאס שחרררררר חלאס ליהיות מושפע כבר.
    נו מה אתה רוצה.. כל מילה שלא זהב לגבי ריאל
    אולי הוא הגזים עם ה10 דק' ב3 משחקים אבל הנקודה זה שאתם מנצחים לא בגלל שאתם יותר טובים.
    ואן ניסטלרוי מבקיע כמעט את כל הגולים שלו בגלל מיקום, רוביניו ורובן היחידים שיוצרים מצבים לעצמם ולאחרים, גוטי בקושי פה ושם עם מסירה, ראול עוד משחק בסדר. על קסיאס אין מילים.
    אבל עכשיו שאין רוביניו תראה איך אתם משחקים.. אתם לא חדים בהתקפה, אין דיוק. במשחק מול חטאפה הפסדתם בגלל זה. היה משחק מצויין שלכם אבל לא פגעתם. בשאר המשחקים יש לכם הרבה מזל.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

לנו יש מזל לנו ? בסדר מה שתגיד .
    גוטי עם 9 בישולים העונה רק בליגה ראל עם 16 שערים העונה ו8 בישולים . על רוד ואן גול יש לו עונה די גרועה נשארו עוד 13 מחזורים לשחק אבל עוד הרבה צמפיונס אבל בנתים אין לו עונה משהו .
    לא קשור למה אתה סתם אומר תראה איזה דקות ראינו מריאל מדריד תענוג , יש רק 2 קבוצות שראינו מהם כאלה דקות השנה וזה ארסנל ומנצסטר , וגם תסתכל על מנצסטר בלי רונאלדו הם לא אותו דבר אין מה לעשות שחקן מפתח זה שחקן מפתח , תפסק לומר מזל גם הנצחון אליכם היה במזל ? כולם פה שכחו את זה , פתאום כולכם יצאתם מהחורים שלכם .
    Siete

דווקא הנצחון עלינו לא היה במזל פשוט שחקנו חרא אין מה לעשות (לא שאתם שחקתם יותר מידי טוב) אבל לא היה לנו משחק טוב ואני מודה בזה ואני לא חמור כמוך שהולך עם הראש בקיר שאומר: "ריאל הכי טובה..." "רק לריאל מגיע" "משחקת הכי יפה בעולם" בקלאסיקו הזה פשוט לא הגיע לבארסה לנצח בניגוד מוחלט למה שהיה ב-2 בעונה שעברה ולפני שאתה פותח את הפה שלך ואומר בחמת זעם את כל השטויות שלך (ב 3-3 הגיע היה פנדל על רונאלדיניו בדקה ה-93) וב 2-0 ה"יקר" שלכם גנבתם שתי שערים למרות שהמשחק היה בשליטה של ברצלונה שכל 5-7 דקות היה משקוף\קורה של רונאלדיניו\מסי (אתה מוזמן לראות הקלטה של המשחק לפני שאתה מתחיל לדבר שטויות), + החמצות מסמרות שיער של גודיונסן (אתה יודע שאם אטו היה כשיר זה לא היה נגמר ככה אבל אני בניגוד אליך לא משתמש בזה כתירוץ)

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

http://youtube.com/watch?v=onrB_5hpwFI&feature=related
    תהנה , 2 משקופים לנו , אני הייתי במשחק הזה .
    חוץ ממסי אף אחד שם לא עשה כלום . אתה מוזמן למצוא סרטן שגם ברסה עושה משהו תפסיק לחרטט לא הגיע לכם לנצח לא ב3-3 וכמובן לא ב2-0 והנה ההוכחות שמישהו יעיף אותו מהפורום כבר.
    אני חושב שהייתי זוכר משקוף של רולנדיניו אבל שיהיה מה שאני הכי זוכר מהמשחק הזה זה את גודיונסן הזה , וכמובן מסי שעשה לכם הכל .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 29-02-2008 בשעה 07:50.
    Siete

נמאס לי כבר להגיב לך מנדיריל אידיוט כל מה שאתה אומר מבוסס על שטויות אתה כמו בת יענה שקוברת את הראש בחול כתבתי לך בפירוש תראה הקלטות\שידורים חוזרים של המשחקים לפני שאתה מגיב אבל אתה חמור קופץ בראש.
    נערך לאחרונה על ידי BaRaKa1898; 29-02-2008 בשעה 10:16.

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

מה אתה מפגר ?
    אתה אומר שראול סוס מת ?
    ראול הוא שחקן מצוין פשוט ועליו אין לך מה להגיד, זה שהוא משחק 2 או 3 משחקים לא טוב אז זה לא אומר שהוא סוס מת..
    חוץ מזה איך שאתה מסביר את עצמך מי שאתה אוהד הקבוצה הכי טובה בעולם לא משנה מה =\
    ואני רוצה להגיד לך משו זה שריאל לא בתקופה טובה עכשיו זה לא אומר שבערסה יותר טובים..
    כי אתה ראית מה היה בתחילת העונה בערסה שיחקו כמו הומאים ולריאל הייתה את הפתיחה הכי טובה בתולדות הליגה הספרדית..
    קטלוני מסריח
    Real Madrid ♥

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אני הייתי במשחק לא היה שום משקוף לבארסה , סתכל במה שהבאתי לך תגיד אתה טיפש ?
    הנקודת אור היחידה במשחק הזה היתה מסי שמביא משחקים גדולים תמיד נגד ריאל , ריאל היתה הרבה יותר טובה יא חתיכת טמבל מסריח .
    אתה אחד הילדים המושתנים שראיתי בחיים שלי הבאתי לך בUTUBE ראיתי מיליון פעם ריאל שחקה פי 4 יותר טוב וגם נצחה , הייה מגיע לה לנצח גם ב3-3 ונצחה השנה 1-0 .
    ברגע זה ברצלונה במומנטום יותר טוב ישר הפער ירד ל2 נקודות כל האוהדים שלהם יצאו מהחורים ושוכחים את ההצגות שהבאנו השנה לעומת האפס שאתם עשיתם . אתה רוצה תשאיר תטלפון נסדר הכל ילד מושתן .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 29-02-2008 בשעה 15:01.
    Siete

באמת הבאת סרטון של יוטיוב אבל זה סרטון חד צדדי שמראה רק את ההתקפות של רעל מדריד ותראה מי פרסם את הסרטון הזה מישהו שקורא לעצמו ראול (כמה מפתיע, מעניין איזה קבוצה הוא אוהד). אם היית מביא תקציר אמין שמסכם את כל המשחק היית אוכל את הכובע (וזאת הסיבה שלא הבאת מלכתחילה). שב תצפה במשחק ואז תגיב ורק קבל דוגמה לסרטון שמסקר באמת את המשחק (גם את המצבים של רעל) אפילו שזאת רק בעיטה אחת של הסוס המת שלכם.
    http://youtube.com/watch?v=TLCDaGuFhSs

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
נושאים: 2,473,185 | הודעות: 8,173,772 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect