איזה מצ'אפ איי איי איי..
מצד אחד החלוץ הצרפתי של ליון שפורח העונה וצד את עיניהם של המועדונים הגדולים בתבל..
מצד שני החלוץ הטוגולזי הענק של ארסנל שפרח העונה..
מי לוקח לדעתכם?
לדעתי הם די שווים עכשיו..
איזה מצ'אפ איי איי איי..
מצד אחד החלוץ הצרפתי של ליון שפורח העונה וצד את עיניהם של המועדונים הגדולים בתבל..
מצד שני החלוץ הטוגולזי הענק של ארסנל שפרח העונה..
מי לוקח לדעתכם?
לדעתי הם די שווים עכשיו..
|
|
אדבאיור, החלוץ בכושר הכי טוב בעולם היום, גולים בלי הפסקה מוביל עם רונאלדו אם אני לא טועה את כמות השערים בטבלה, כל פעם שהוא משחק אחוזי הסיכון על השערים עולים והוא יודע לממש את זה.
בנזמה ענק, ענק ענק, אבל הוא עדיין לא מנוסה כמו אדבאיור, תשים שחקנים פחות טובים מאדבאיור בליגה הצרפתית ותראה שהם יהיו בכושר מצוין, בנזמה באמת פנומנלי אבל נחכה שיעבור מהליגה בצרפת ונראה מה הוא שווה בחו"ל, אני חייב להזכיר שבנזמה רק בן 19 או 20 יש לו עוד הרבה שנים לשחק והוא יעבור את אדבאיור.
יהיה כיף!
בינתיים אדבאיור עוד שנתיים שלוש בנזמה בלי ספק בכלל
עמנואל אדבאיור ביינתים,עוד כמה שנים בנזמה ישתפר,אבל גם אדבאיור ישתפר ויהיה החלוץ הכי טוב בעולם.
אדאביור מזכיר לי סוג של קאנו ודרוגבה משולבים גם גבוהה ופיזי גם מהיר וסקורר
חלוץ עם כישרון ענק
ולגבי בנזמה אין בכלל על מה לדבר חלוץ עם הכישרון להיות הכי טוב בעולם
טכני בצורה מדהימה מהיר סקורר כל מה שאפשר לבקש מחלוץ ועוד בר שחכתי אצל אדבאיור זה שיש לו משחק ראש טוב לא מחשיב את המשחק נגד מילאן
לדעתי בנזמה אבל לא בהפרש גדול בכלל מאדבאיור יש כאלה גם שיגידו אדבאיור
אבל זה תלוי גם איך בנזמה ישחק בליגות הגדולות בעולם איטלקית,ספרדית,אנגלית שיגיע לשם ועם הוא עובר את מנצ'סטר בשמינית הגמר
ונותן משחק ענק זה יראה שהוא באמת חלוץ של הרמות הגבוהות בעולם
למרות שיש לי עוד להרחיב על אדבאיור שגם הוא נותן משחקים ענקיים במדי ארסנל ואני אחד שפיקפק בו לפני עונה שוונגר הביא אותו לארסנל ואני לוקח את כל מה שאמרתי עליו בחזרה שתי חלוצים כישרוניים אבל אצלי בנזמה לוקח אני לא מאמין שכולם יקראו את כל מה שכתבתיאחלה מאצ'אפ
לטעמי פאטו יהיה טוב יותר מבנזמה יש בו משהו מיוחד , לבנזמה יש מה להוכיח עדין ללא ספק יהיה אחד השחקנים הבולטים ב5 שנים הקרובות וקדימה .
Siete
=] רק נתתי רעיון למצאפ של שני שחקנים צעירים וזה , עם הולכים לנושא אין ספק שאדביור .
יש הבדל ענק בין להבקיע 16 שערים בצרפת , לבין להבקיע 20 שערים בפמיירליג .
עם נילך לגיל מה שאמרתי רלוונטי .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 01-03-2008 בשעה 10:41.
Siete