תקשיבו ..
יש לי ידידה באמת טובה.. ואני מדבר איתכם ידידה טובה של גיל 16 בערךך שזה ידידות כברר ממש לא סתם באייסיקיו.. יענו ממש מלא ביחדד ובטלפוןן שעה שעתיים ביום.. ובאמתת אין ידידים יותר טובים מאיתנו..
היא ילדה שמחזיקים ממנה הכי יפה בשיכבה.. לא בא להתלהב או משהו פשוט תבינו תמצב.. ובעיניי היא גם הילדה הכי יפה בשיכבה באמת פצצת עולם..
קיצר אנחנו ידידים טובים כבר שנה בערך צמודים רצח.. והיה לה חברר גםם וזה אבל זה אף פעם לא השפיע כי נשארנו אותו דבר תמיד..
קיצר לפני כמה ימיםם היינו לבדד וסתםם היא הביאה לי נשיקהה בפה רטובהה כזאת אתםם יודעים.. אחרי 2 מטר עוד כמה נשיקות בפה כאלה..
יום למחרת היינו לבד מפה לשם התנשקנו יענוו עם לשוןן הכל..
אחרי זה היא עושה לי שמע זה טעות אני פוחדת לאבד אותך אתה הבנאדם הכי יקר לי בעולם והכי חשוב לי ואין אף אחד מעליך וכל החרא הזה.. ושלא נתנשק יותר ולא כלוםם ונעשה כאילו זה לא קרה..
קיצר יום למחרתת לא יכלתי שוב באתי לנשקק אותה היא לא נתנה.. ניסיתי עוד פעם התנשקנו שוב..
והיא אומרת שזה טעות ושחייב לעצור את זה..
אבל אין אני מאוהב בה מעל הראשש.. ולא דלוקק עליה.. אני מדבר איתכםם על אהבה יענוווווווווו אני רוצה לחיות איתה את כל החיים שליי אני פשוט אוהב אותה.. וכל מילה מיותרת..
ואני יודע מזה להידלק ומזה להתאהב.. ובילדה הזאת אני מאוהב..
לא יודע מה לעשות
אני הבנאדם הכי יקר לה והכל ובאמתת הכל בשבילה.. החיים שלה..
אבל היא רוצה אותי בתור ידיד טובב כזה..
אני לא רוצה להיותת חבר שלהה.. אבל רוצה איתה קשרר שאני שלה, והיא שלי.. ואחרי זה נראה לאן יתפתח..
ניסיתי הכל
אני חייב לכבוש תלב שלה איכשהו.. באופן אחר.. שהיא תתאהב בי..
ולא תאהב אותי בתור ידיד.. ואני באמת חשוב להה היא עשתה הכל בשבילי.. וויתרה על החברר שלה בשבילי.. וויתרה על החברה הכי טובה שלה בשבילי.. עושה בשבילי הכל באמת !

ציטוט ההודעה

)