|
|
רגע יש לי מחשב אחד, מה זאת אומרת לנתק מהראוטר? הראוטר זה הקופסה שיש לי שם? אז מה זה מודם? זה רואוטר?
לא עזוב אתה יש לך מודם ואתה מתחבר איתו ישירות הבנתי את זה כבר אין מה לעשות תשמע חוץ מלעבור ספקית אין לך מה לעשות
תשמע, יש לי מחשב אחד, אינטרנת אחד( בזק 2.5 מהירות+חבילת Gamers),רואוטר( אני לא בטוח אם קוראים לזה ככה)-שזה קופסה שחורה כזאותי שהיא על הרצפה, ושם יש 3 נורות וגם שם אני יכול על כפתור כזה Reset וזה מאפס לי את המודם, זה קמו קופסה קטנה,אני לא יודע אם זה מודם או רואוטר. וזהו, עכשיו איך אני מתחבר ישירות דרך המודם או איך שאמרתה לי? אתה יכול להסביר לי שלב שלב?
בוא ננסה להבין...
אני מאוד מתקשה להבין אותך ..
Reset לא יכול להיות במודם לכן אני מבין שהקופסא היא ראוטר, אבל מצד שני Reset לא יכול לאפס תמודם ואתה אומר לי שה Reset מאפס תמודם WTF?!
הבנתי בוודאות שראוטר יש לך , הראוטר הזה מתחבר למחשב ונקודות תקשורת ? או לעוד קופסא ולמחשב ??
והיידן תיהיה איתי בבקשה : ] אם הבנת מזה משהו הגיוני
קודם כל בכל MODEM יש RESET... ויש לו רק מודם אחי הבנתי אותו אז או שהוא יבדוק ספאייורים או שיפרמט ואו שיעבור ספקית
נ.ב כותרת לא תקינהה שים לב פעם הבאה
מודם רשת של בזק בקיצור.
תן לי את הדגם המדוייק שלו.
מה שכתוב על המדבקה.
למה אתה צריך הוא אומר שיש לו לאגים...
בשביל לדעת אם זה מודם\נתב או רק מודם רשת שפועל כמודם.
אם לא מודם נתב אז רוב הסיכויים שהבעיה היא ניתוב לא טוב מצד הספקית וזהו.
כמובן שאולי זה SPYWARE או פעילויות רשת אחרות שמגבילות אותו והוא לא מודע לזה.
אם זה מודם\נתב אז אולי הפיתרון יבוא מאיפוס קושחה לראוטר והגדרה מחדש או עוד כמה דברים.
העניין הוא שלא את המודם הוא מקנפג, אלא את הרואטר.
משום שזה מודם/נתב כאחד אז אני מניח שהקינפוג הוא הכרחי על מנת שהמודם יוכל לעבוד, אכן ?
אין אפשרות להגדיר שהמודם/נתב ישמש כמודם בלבד? כלומר שהחיבור לספקית יהיה קצר יותר ללא צורך שהתקשרות תעבור מהרואטר אל המודם ואל הספקית .. ??
אני לא מכיר את הדגם , אבל אפשר לברר זאת במרכז התמיכה של הספקית אם יש אפשריות כאלה בקופסא המושלבת, לא כן ?
אתה קצת עושה סלט בין הדברים..
כדי שמודם\נתב יוכל לעבוד כמודם בלבד צריך לקנפג אותו כברידג' וזה רק בחיבור
לנתב אחר..כמודם בלבד זה להחזיר לו קושחה ישנה יותר..בקיצר באלגן.
ומה רע בשימוש בנתב?
נתב לא אמור לעשות בעיות ניתוב אם מקנפגים אותו כמו שצריך..
שמעו, זה מה שרשום לי.
Aztech ADSL2+ ETHERNET BRIDGE ROUTER DSL-600E
עכשיו אני מבקש עזרה כלשהיא... בבקשה.
תנו לי להגיד לכם משו...
אני מחובר לבזק דרך YES...אינטרנט מהיר WOW
אני מחובר דרך מודם+ראוטר טורבו של פיליפס... אין לאג קטן אפילו!
הפינג שלי כל הזמן זז בין 25-35...אז לא לרדת על בזק בבקשה...
וכן יכול להיות שאתה גר בטירה ושם דפקו לך תאינטרנט XD
נערך לאחרונה על ידי Kirill17; 07-03-2008 בשעה 00:02.