קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה+עזרה] בעיה במשחק Call Of Duty 4
    על ידי 8278212 בפורום משחקים כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-05-2008, 23:19
  2. עזרה | פינגים במשחק-פתיחת פורטים2.
    על ידי 5656581 בפורום רשתות ונתבים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 19-03-2008, 16:05
  3. [עזרה] פתיחת פורטים
    על ידי Alonh בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 27-05-2006, 21:50
  4. [עזרה]פתיחת פורטים של ביטורנט...
    על ידי RazZzZz בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 01-05-2006, 01:59
  5. [עזרה] פתיחת פורטים בראוטר EDIMAX
    על ידי Karahana בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-03-2006, 17:59
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 40

שאלה+עזרה | פינגים במשחק-פתיחת פורטים.

ברירת מחדל שאלה+עזרה | פינגים במשחק-פתיחת פורטים.

אז ככה, אני משחק במשחק רשת שנקרא Gunz Online כשנתיים בערך.
    לפני בערך 4-5 חודשים התחילו להיות פינגים ממש גבוהים כמו 300+, ומהירות האינטרנת שלי 2.5, וקודם לכן היה 60-80 הרוב. התקשרתי לספק האינטרנת שלי ( בזק בין לאומי) והם אמרו שאין להם שום תקלות. שאלתי כמה אנשים במשחק והתברר ש"פתאום" ( מאלא שבבזק) יש גם להם לאגים, ליתר דיוק לכולם. NetVision תמיד ראו קצת יותר פינגים לדוגמא 100-120, אבל אצלהם שום דבר לא קרה, 012 גם אצלהם שום דבר לא קרה. עכשיו שאלתי אחד במשחק, שהוא מבזק, והוא אמר שהוא מכיר שם אחד והוא אמר לו שיתקנו את הבעיה הזאת, והם יודעים שקיימת בעיה. אני מחכה מחכה מחכה... וכעבור שלושה חודשים שום דבר לא קורה, שאלתי את הזה שאמר לי לפני זה שיתקנו והוא אמר שהם לא יודעים איך לתקן ( תאמת אין לי מושג אם הוא באמת יודע משהו אבל נגיד...), ואז התחלתי "במלחמה" להחזיר את הפינגים חזרה יותר נמוך, מה לא עשיתי? פרצתי את הראוטר שלי, פתחתי פורטים ב-Fire Wall, שידרגתי את מהירות האינטרנת שלי, שיניתי FireWall, ניסיתי לכבות את האנטי וירוס ואת הפירוול כשאני משחק, ושום דבר לא עזר( אם אתם זוכרים לפני בערך חודש-חודשיים שאלתי איך להחזיר את הראוטר שלי שפרצתי חזרה כי הוא עובד יותר מידי זמן, קיצר לא משנה). שאלתי עוד בן אדם והוא אמר שיש לו חבילת Gamers, והוא מבזק ואין לא לאגים והמשחק הולך חלק יותר מאז שהוא שינה את האינטרנת שלו לחבילת Gamers, אל תשכחו של-012 אין פינגים גבוהים בכלל ככה שחשבתי לעבור חברה... אבל אמא שלי לא הסכימה, כי זה עולה כסף לצאת מבזק לעבור חברה וכ'ו וכ'ו. קיצר יש לי כמה שאלות אליכם.
    1) האם אתם יודעים איך לתקן את הבעיה? איפו אני אמור לפתוח פורטים וכדומה.
    2) מה עושה חבילת Gamers, האם היא תפתור את הבעיה?
    3) חיפשתי קצת באינטרנת ופרצתי לראוטר ושם פתחתי פורטים, זה עזר, אבל רק לכמה שבועות ואז שוב פעם התחילו ליהיות פינגים גבוהים, וניסיתי למחוק את הפורטים ולפתוח מחדש אבל שום דבר לא עזר. יש מצב שבזק עשו איזשהו עדכון או הפירוול שלי או האנטי וירוס שלי ש-IJJI( החברה של המשחק) היא חברה "מסוכנת" ואולי יש שם וירוסים וכדומה ומאז משהו חוסם הת ההתקשרות עם האנשים האחרים?
    4) האם אתם יודעים אם לבזק יש בעיה? ואם אפשר לתקן אותה?
    5) אם אני יעבור חברה... מה אתם ממליצים?...

תודה מראש לכל עזרה, אני ממש חייב את זה, אני מת לשחק בזה וגם קניתי בכסף אמיתי ככה שעוד יותר באסא אם אני לא ישחק בזה( ואני ממש טוב ).

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    ג'פטו
    לייקים
    0
    נקודות
    0

קודם תפסיק לששחק גאנז זה דבר ראשון דבר שני אחי תקשר ל ספקית תראה אם הם אומרים שאין מה לעשות אז פשוט תעבור ל 012 אני חולה עליהם יש לי פינגים בשרתים בהולנד של 40 +- ויש לי מהירות 1.5 M

קודם כל למה לי להפסיק לשחק? ודבר שני אתה יודע אולי מה עושה חבילת Gamers?

ומה להגיד להם? "לא עובד לי טוב המשחק, יש פינגים גבוההים, איך אפשר לתקן את זה?". ככה?

משתמש מכור
    שם פרטי
    ג'פטו
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כן אתה יכול להגיד ככה הכי פשוט שתעבור חברה חחח וחבילת GAMERES נותנת לפי מה שאני יודע קישור יותר טוב וישיר לשרתים האירופאים והאמריקאים בקיצור שרתים מחו"ל..

נראה לך זה יפתור את בעית הלאגים שלי? חבילת Gamers.

משתמש מכור
    שם פרטי
    ג'פטו
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כנראה תנסה את זה חודש אל תתחייב להם לכלום ותראה איך זה...

משתמש כבוד האוואטר של MuGi
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

חבילת גיימרז היא חיבור לשרת ניתוב אחר..
    בעוד שלמשתמש הרגיל יש גישה לשרתים שלרוב מתמלאים בשעות העומס ושתיחזוק הקו שלהם הוא סדיר אבל לא מתבצע כל הזמן
    בחבילת הגיירז אתה מתחבר לשרת ניתוב אחר לגמרי שאין סיכוי שהוא יתמלא כי רק אנשים עם חבילת גיימרז מקבלים גישה אליו הקו שלא מתוחזק תמידי ושותף ועד כמה שאני יודע הוא גם יותר חזק ומהיר
    בכל מקרה זה ממש יקר בערך תוספת של 80 שקל

תשמעו שמתי חבילת גיימרז וזה עולה 20 שקל לחודש, אבל הספקית אמרה שזה לא עושה כלום חוץ מזה שזה נותן איזה אתר עם מלא משחקי רשת והורדות וזה. בהתחלה חשבתי שזה יעזור ( ראיתי פינגים טובים) ואחר כך שהיתחברתי קצת יותר מאוחר... התחילו ליהיות לאגים שוב פעם... מה לעשות?

משתמש באטרף האוואטר של DoR TnT
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    1
    נקודות
    5,540

הם אמרו לך על אתר גימר?
    בידיוק מה שקרה לי היום.. אהה איזה נכים.

טוב נו מה אתם צוחקים עלי? מה יש לבזק ניהיו כאלה דפוקים? קודם לא היה לאגים לא היה כלום פתאום עכשיו ניהיה לאגים ואז גם הוספתי חבילת Gamers שידרגתי את המהירות של האינטרנת הייתי עם איזה אחד איזה 40 דקות בטלפון כדי לנסות לפתור את זה ומה?! כלום?! מה זה החברה הזאת אני מוכן לשלם כמה שצריך בישביל שזה יסתדר אני פשוט לא יכול לעבור חברה ביינתים... ( הרבה כסף) מה אני אמורלעשות?! חברה בבקשה תעזרו לי בדרך כלשהיא...

משתמש מכור
    שם פרטי
    ג'פטו
    לייקים
    0
    נקודות
    0

012 שליטעעעע הכי טובים. פינגים של 40... חח בשיא הלחץ.

אחד הדברים שאתה פשוט לא לוקח בחשבון זה לפי מה שהבנתי אתה מחובר בראוטר להאינטרנט !
    ראוטר יכול, ובדרך כלל משפיע על פינגים ..
    אני חושב שבתור גיימר עלייך לדעת שלא ממולץ לשחק דרך ראוטר ..
    בנוסף לזה ראוטר מחלק את רוחב הפס, כך ש 2.5 מגה שאתה גולש הם לא בדיוק 2.5
    אבל עם זאת גם בחלוקה של רוחב הפס ההשפעה על הפינגים לא תיהיה באופן משמעותי וחריג.

נסה להתחבר ישירות מהמודם ותודיע לנו אם יש שינוי ? לדעתי זה הגורם הנוסף מעבר לכך שידוע שפינגים לחו"ל בשרתי משחק הם לא מהירים במיוחד .

תעדכן אותי
    שמחתי לעזור
    אלעד

My SySteM

Intel Core 2 Duo E8200 2.66 Mhz @ 4004Mhz || MSI P35 Platinum COMOBO || OCZ Platinum Edition XTC 2GB (2x1024) DDR2 CL4 800 Mhz @ 1052Mhz || Inno3d GeForce 9600 GT 512Mb OC || SEGATE 250GB 16MB || EZcooL 450W

איך אני מתחבר ישר מהמודם?

אני יסביר לך איך אני נכנס לאינטרנת: לוחץ על אייכון של האימטרנת, לוחץ על התחבר ואני מתחבר ואז נכנס למשחק ויש לאגים!!! איך אני יכול להתחבר ישר מהמודם? אתה יכול להסביר לי?

משתמש מכור
    שם פרטי
    ג'פטו
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה מתחבר ישירות מהמודם עזוב עבור ל 012 וזהו...

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    איך אני מתחבר ישר מהמודם?

אני יסביר לך איך אני נכנס לאינטרנת: לוחץ על אייכון של האימטרנת, לוחץ על התחבר ואני מתחבר ואז נכנס למשחק ויש לאגים!!! איך אני יכול להתחבר ישר מהמודם? אתה יכול להסביר לי?
    נתק את המחשב שאתה משחק עליו מהראוטר וחבר בין המודם למחשב ולקו .

זה לא אמור להיות קשה ..

My SySteM

Intel Core 2 Duo E8200 2.66 Mhz @ 4004Mhz || MSI P35 Platinum COMOBO || OCZ Platinum Edition XTC 2GB (2x1024) DDR2 CL4 800 Mhz @ 1052Mhz || Inno3d GeForce 9600 GT 512Mb OC || SEGATE 250GB 16MB || EZcooL 450W

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,026 | הודעות: 8,173,613 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect