אז ככה, אני משחק במשחק רשת שנקרא Gunz Online כשנתיים בערך.
לפני בערך 4-5 חודשים התחילו להיות פינגים ממש גבוהים כמו 300+, ומהירות האינטרנת שלי 2.5, וקודם לכן היה 60-80 הרוב. התקשרתי לספק האינטרנת שלי ( בזק בין לאומי) והם אמרו שאין להם שום תקלות. שאלתי כמה אנשים במשחק והתברר ש"פתאום" ( מאלא שבבזק) יש גם להם לאגים, ליתר דיוק לכולם. NetVision תמיד ראו קצת יותר פינגים לדוגמא 100-120, אבל אצלהם שום דבר לא קרה, 012 גם אצלהם שום דבר לא קרה. עכשיו שאלתי אחד במשחק, שהוא מבזק, והוא אמר שהוא מכיר שם אחד והוא אמר לו שיתקנו את הבעיה הזאת, והם יודעים שקיימת בעיה. אני מחכה מחכה מחכה... וכעבור שלושה חודשים שום דבר לא קורה, שאלתי את הזה שאמר לי לפני זה שיתקנו והוא אמר שהם לא יודעים איך לתקן ( תאמת אין לי מושג אם הוא באמת יודע משהו אבל נגיד...), ואז התחלתי "במלחמה" להחזיר את הפינגים חזרה יותר נמוך, מה לא עשיתי? פרצתי את הראוטר שלי, פתחתי פורטים ב-Fire Wall, שידרגתי את מהירות האינטרנת שלי, שיניתי FireWall, ניסיתי לכבות את האנטי וירוס ואת הפירוול כשאני משחק, ושום דבר לא עזר( אם אתם זוכרים לפני בערך חודש-חודשיים שאלתי איך להחזיר את הראוטר שלי שפרצתי חזרה כי הוא עובד יותר מידי זמן, קיצר לא משנה). שאלתי עוד בן אדם והוא אמר שיש לו חבילת Gamers, והוא מבזק ואין לא לאגים והמשחק הולך חלק יותר מאז שהוא שינה את האינטרנת שלו לחבילת Gamers, אל תשכחו של-012 אין פינגים גבוהים בכלל ככה שחשבתי לעבור חברה... אבל אמא שלי לא הסכימה, כי זה עולה כסף לצאת מבזק לעבור חברה וכ'ו וכ'ו. קיצר יש לי כמה שאלות אליכם.
1) האם אתם יודעים איך לתקן את הבעיה? איפו אני אמור לפתוח פורטים וכדומה.
2) מה עושה חבילת Gamers, האם היא תפתור את הבעיה?
3) חיפשתי קצת באינטרנת ופרצתי לראוטר ושם פתחתי פורטים, זה עזר, אבל רק לכמה שבועות ואז שוב פעם התחילו ליהיות פינגים גבוהים, וניסיתי למחוק את הפורטים ולפתוח מחדש אבל שום דבר לא עזר. יש מצב שבזק עשו איזשהו עדכון או הפירוול שלי או האנטי וירוס שלי ש-IJJI( החברה של המשחק) היא חברה "מסוכנת" ואולי יש שם וירוסים וכדומה ומאז משהו חוסם הת ההתקשרות עם האנשים האחרים?
4) האם אתם יודעים אם לבזק יש בעיה? ואם אפשר לתקן אותה?
5) אם אני יעבור חברה... מה אתם ממליצים?...
תודה מראש לכל עזרה, אני ממש חייב את זה, אני מת לשחק בזה וגם קניתי בכסף אמיתי ככה שעוד יותר באסא אם אני לא ישחק בזה( ואני ממש טוב).

).
ציטוט ההודעה