|
|
Bring the Violence-
להיכנס בעזה ובערבים שם חזק לא משנה כמה אזרחים שמה ימותו!!
כן טוב, הערבים לא היו וגם לא יהיו חברים שלי.
אני יודע דבר אחד, שהחיים שלי כן נתונים בסכנה, ברגע זה לא ממש איכפת לי מהעתיד של איזה ערבוש קטן בן 3
זה לא שהערבים הנחמדים בלבנון שכל כך תומכים בישראל מוקיעים את הטרוריסטים מתוכם. הרבה מהם מחביאים אותם בבתים שלהם, נותנים להם אוכל ושתיה.
מנקודת מבטי מגיע להם למות בדיוק כמו הטרוריסט.
הרעיון של שנאת ישראל מוחדר שם חזק, אתה חושב שזה יעלם בקרוב? אתה חושב שהאנטישמיות באירופה הולכת לאנשהוא?
לנסות לשנות אותם בזבוז מוחלט של זמן וחיי אדם.
אבל היי, זו רק דעתי![]()
Bring the Violence-
מותק אני לא ילד בן 10 אני קצת יותר גדול אני בן 19..
וכן גם אני בצבא ובקרבי ולא ילד שיושב בארץ בת"א שהוא מרגיש מוגן ולא יודע מה יש מחוץ לת"א..
לך לשדרות לאשקלון ותראה..
אם אתה מעדיף לסכן חיילים שלנו ולא לסכן אזרחים פלסטינים שבעתיד יהיו מחבלים אז זאת בעיה..
וד"א כרגע לא מודיעים על חיילים הרוגים לידע כללי יש לנו חיילים הרוגים חצערי יודיעו על זה בקרוב..
לכם אין חברים שנפצעו במלחמה הזאת.. אז קל לכם לדבר.. אתם לא נמצאים בעזה גרים בבית יושנים בבית ומוגנים והכל בזכות מי?? בזכות החיילים שקורעים תתחת שלהם ומסכנים את החיים שלהם!
וכן אני בעד לעשות להם שואה להכנס בעזה ולהרוג כל אחד שם.. וזה יקרה בקרוב מאוד זכרו את המילה שלי
אני דיברתי על ההצעה שלך להרוג תינוקות וילדים קטנים, לא מעבר לזה.
שמח שדילגת על עניין השואהכן טוב, הערבים לא היו וגם לא יהיו חברים שלי.
אני יודע דבר אחד, שהחיים שלי כן נתונים בסכנה, ברגע זה לא ממש איכפת לי מהעתיד של איזה ערבוש קטן בן 3
זה לא שהערבים הנחמדים בלבנון שכל כך תומכים בישראל מוקיעים את הטרוריסטים מתוכם. הרבה מהם מחביאים אותם בבתים שלהם, נותנים להם אוכל ושתיה.
מנקודת מבטי מגיע להם למות בדיוק כמו הטרוריסט.
הרעיון של שנאת ישראל מוחדר שם חזק, אתה חושב שזה יעלם בקרוב? אתה חושב שהאנטישמיות באירופה הולכת לאנשהוא?
לנסות לשנות אותם בזבוז מוחלט של זמן וחיי אדם.
אבל היי, זו רק דעתי
נערך לאחרונה על ידי Toxicity; 02-03-2008 בשעה 18:50.
גם תינוקות וילדים צריך להרוג !
למה הם מתחשבים החפים מפשע אצלנו??. הם באים במטרה לפגוע באזרחים אז למה שלא נחזיר לכם ?!?
נמאס כבר מכל היפי נפש שגרים ברמת אביב וחושבים שהם כל העולם
הילד שנפגע בשדרות שבוע שעבר זה בסדר מבחינתך??? למה על זה אתה לא מדבר? כי הוא פחות חשוב לך מילד פלסטיני שאבא שלו או אח שלו מחבלים ושבעוד שנתיים גם הוא יהיה מחבלל??
יש משפט ידוע: הקם להורגך---> השקם להורגו!
לדעתי דבר ראשון צריך לכבוש את גוש קטיף חזרה דבר ראשון...
אחד המקומות היפים בלי קשר..
אממ. אין לי ממש דעה אבל לא צריך לעשות הכללות כל הערבים ימותו וכו'...
18/5- חודשיים למלווה
18/6 - חודש למלווה
18/7 - נגממרררר =]
[אני בת]
[/COLOR]