קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] דוד וייה: ברצלונה היא הקבוצה הכי טובה בעולם
    על ידי -NiR- בפורום כדורגל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 24-09-2010, 01:00
  2. הקבוצה הכי חזקה באטרף
    על ידי rocknroll22 בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 14-11-2009, 18:14
  3. [דיון] מי לדעתכם הקבוצה הכי חזקה בפיפא?
    על ידי TouchDown בפורום FIFA
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 28-01-2008, 21:19
  4. [דיון]הקבוצה הכי טובה באירופה כרגע!!!??
    על ידי ShutDowN בפורום כדורגל
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 18:04
  5. [סירטון]האישה הכי חזקה בעולם!
    על ידי BasiC בפורום סרטונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-10-2007, 11:52
+ תגובה לנושא
עמוד 7 מתוך 7 << ראשון ... 567
מציג תוצאות 91 עד 101 מתוך 101

[סקר] מי הקבוצה הכי חזקה בעולם כרגע ? - עמוד 7

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

skylancer, שמור על הפה שלך, בלי קללות. יש חוקים לפורום כדאי שתקרא אותם.

ותגיד מה שאתה רוצה, ההפרש הוא 2 נק', ריאל לא טובה יותר מברצלונה בכמה רמות.
    אם זה היה ככה, ההפרש לא היה 2 נק', אלא הרבה יותר. וטובי הפרשנים קבעו שכשברצלונה בכושר, היא הטובה בעולם.
    זה מובן שאתה אוהד מדריד ותלך איתה בטוב וברע, אבל תקח את בארסה ואת ריאל בכושר שיא, שים את שניהן באותו מגרש, ובארסה מנצחת.
    נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 29-02-2008 בשעה 21:48.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

ציטוט נכתב במקור על ידי BaRaKa1898 צפיה בהודעה
    באמת הבאת סרטון של יוטיוב אבל זה סרטון חד צדדי שמראה רק את ההתקפות של רעל מדריד ותראה מי פרסם את הסרטון הזה מישהו שקורא לעצמו ראול (כמה מפתיע, מעניין איזה קבוצה הוא אוהד). אם היית מביא תקציר אמין שמסכם את כל המשחק היית אוכל את הכובע (וזאת הסיבה שלא הבאת מלכתחילה). שב תצפה במשחק ואז תגיב ורק קבל דוגמה לסרטון שמסקר באמת את המשחק (גם את המצבים של רעל) אפילו שזאת רק בעיטה אחת של הסוס המת שלכם.
    http://youtube.com/watch?v=TLCDaGuFhSs
    "סוס מת" תראה כמה שערים יש לו העונה ובן כמה..
    למי מבערסה יש יותר מ 12 שערים ? =\
    אולי מיצי חוץ מזה ?
    נראה אם לבערסה יהיה אי פעם חלוץ גדול כזה..
    מי יש לכם את הנרי ? יש לו שערים בערך כמו הקשרים שלנו = |
    וריאל הורדסים שחקנים עלקק..
    תראו איך בערסה הרסו את הנרי.. מה ניהיה ממנו..
    Real Madrid ♥

ציטוט נכתב במקור על ידי -NaiMan- צפיה בהודעה
    "סוס מת" תראה כמה שערים יש לו העונה ובן כמה..
    למי מבערסה יש יותר מ 12 שערים ? =\
    אולי מיצי חוץ מזה ?
    נראה אם לבערסה יהיה אי פעם חלוץ גדול כזה..
    מי יש לכם את הנרי ? יש לו שערים בערך כמו הקשרים שלנו = |
    וריאל הורדסים שחקנים עלקק..
    תראו איך בערסה הרסו את הנרי.. מה ניהיה ממנו..
    הנרי בן 31 וצריך להתמודד על חולצת ההרכב עם מסי אטו ורונאלדיניו ברור שתיהיה לו ירידה ביכולת.
    מסי כבש יותר מהסוס המת שלכם, אטו כבש יותר ממנו ביחס דקות משחק\גול.
    וכל גול שהם מכניסים זה גול לא טעות של כוון וגם הם מכניסים את זה יפה לא בסגנון אנגלי קלאסי. כל השנה שעברה הוא כבש 7 שערים הוא פשוט אפס מחמיצן סדרתי גודיונסון וג'ולי ה-מחמיצים ב-ה"א הידיעה היו יכולים לכבוש יותר ממנו בדקות שהוא מקבל הוא שחקן שהגיע אליכם מאתלטיקו מדריד בגיל 16 עד גיל 25 הוא היה שחקן די טוב אפילו מצוין אבל הרסתם אותו ואז עשיתם מהאפס הזה סמל ארגונס החכם הזה סוף סוף קיבל ביצים והעיף את ה"חלוץ" הזה.
    היו יש ויהיו לנו חלוצים טובים ממנו זה לא השוואה בכלל להשוות חלוץ לראול (בכושרו הנוכחי אני מודה שהחזקתי ממנו כחלוץ ענק עד שהוא התקלקל) זה מעליב.
    ואתם הורסים שחקנים על ימין ועל שמאל הרסתם את בקאהם הרסתם את פיגו (ששחק בשתי רמות אחרות רמה עולמית בבארסה ורמה ליגה לאומית בריאל), את שניידר הרסתם, רק אל תהרסו את רובן כי אני ממש אוהב את השחקן הזה.
    מה שעצוב זה שאתם הורסים שחקנים צעירים.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ראול נותן הכל בשביל הקבוצה הוא היה יכול לשים עוד 5 גולים לפחות העונה , הוא יורד למעטה בשביל שהקבוצה תנצח וזה משתלם , גם שלשום הוא לא שם גול רק בגלל שהוא רצה לשים את הגול ה200 נגד אספניול , שלא נדבר על זה שנגד רומא הוא ישבור את השיא שהוא השווה ביום שבת .
    אני לא ישמור על הפה שלי שיש בן אדם כזה פה שאומר שרוד ואן ניסטרלוי וראול אופסים , ושלא יצא כלום מסרחיו ראמוס . אתה זה שצריך לזיין אותו מהפורום ודרך אגב ההפרש שוב 5 ובארסה הוכיחה שהיא לוזרית .

ודרך אגב ברק מסי כבש העונה 13-14 שערים ראול כבש 17 5 בליגת האלופות 12 בליגה , אתר האוהדים של בארסה מחשיב לו את הגולים ממחנה אימונים או משהו , ועוד משהו ילד , ראול בגיל 12 שערים , בגיל 18 הוא כבש 20 שערים ו24 בישולים , בגיל 19 הנוא כבש 22 שערים ו25 בישולים , בגיל 20 הוא כבש 25 שערים , 21 = 19 שערים 22 = 27 שערים , אני יכול עללות לך עוד ועוד( וזה רק בליגה שתיהיה בעניינים) , ב2003-2004 לראול הייתה פציעה בעונה הזאת הוא שם 11 -12 שערים עם אני לא טועה , מאז באו רונאלדו אואן ועוד ועוד ועוד נראה מישהו אחר מתמודד עם זה , ואני פה הילד שלא מבין בכדורגל .
    לסוס המת הזה יש 60 שערים בליגת האלופות .
    הרסנו את פיגו אחי ? פיגו בעונה הראשונה לקח אליפות ואז כבר הוא היה בן 31 עם אני לא טועה , הוא לקח אחרי זה עוד אליפות ב2003 , פיגו לקח ליגת אלופות עם ריאל , לקח גביע בן יבשתי וסופר קאפ פעמים עם אני זוכר טוב הוא גם לקח סופרקאפ אירופי, שפיגו היה בברצלונה הוא זכה פעמים באליפות ספרד , גביע ספרד
    וגביע ואפה למחזיקות , שכחתי לציין שאצלינו הוא זכה גם פעמים בגביע הברנבאו וכמובן כמובן לקח את שחקן השנה בעולם ב2001 . אני מי שלא מבין פה בכדורגל בוא נדבר עוד .
    אנחנו מה זה הורסים שחקנים צעירים הרסנו את ראול אה ?
    הרסנו את מי שאתה מכנה עגלה בן 21 סרחיו ראמוס שדרך אגב יחגוג את יום הולדתו בעוד 3 וחצי שבועות במשחק נגד סביליה , אנחנו הרסנו את איקר קסיאס , אנחנו הורסים עכשיו את גאגו , את רוביניו גם הרסנו נכון , תמשיך לדבר כמה שאתה רוצה אבל תדבר רציני אל תאמר דברים שאתה לא יודע ואל תנסה ללמד אותי דברים על ריאל מדריד תאמין לי .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 03-03-2008 בשעה 17:12.
    Siete

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

הנרי בן 31 וצריך להתמודד על חולצת ההרכב עם מסי אטו ורונאלדיניו ברור שתיהיה לו ירידה ביכולת.
    וכל גול שהם מכניסים זה גול לא טעות של כוון וגם הם מכניסים את זה יפה לא בסגנון אנגלי קלאסי. כל השנה שעברה הוא כבש 7 שערים הוא פשוט אפס מחמיצן סדרתי גודיונסון וג'ולי ה-מחמיצים ב-ה"א הידיעה היו יכולים לכבוש יותר ממנו בדקות שהוא מקבל הוא שחקן שהגיע אליכם מאתלטיקו מדריד בגיל 16 עד גיל 25 הוא היה שחקן די טוב אפילו מצוין אבל הרסתם אותו ואז עשיתם מהאפס הזה סמל ארגונס החכם הזה סוף סוף קיבל ביצים והעיף את ה"חלוץ" הזה.
    היו יש ויהיו לנו חלוצים טובים ממנו זה לא השוואה בכלל להשוות חלוץ לראול (בכושרו הנוכחי אני מודה שהחזקתי ממנו כחלוץ ענק עד שהוא התקלקל) זה מעליב.
    ואתם הורסים שחקנים על ימין ועל שמאל הרסתם את בקאהם הרסתם את פיגו (ששחק בשתי רמות אחרות רמה עולמית בבארסה ורמה ליגה לאומית בריאל), את שניידר הרסתם, רק אל תהרסו את רובן כי אני ממש אוהב את השחקן הזה.

אחי אתה לא מבין בכדורגל או שאתה סתם משחק אותה =\
    הרסנו את פיגו ?!
    פיגו שחק בריאל כמו שחקן מלך !
    לקחנו אליפות איתו..
    בקהם נהרס רק בשנה האחרונה = |
    שניידר ?!
    תראה מאיפה הוא בא ומה נהרס הוא משחק כמו מלך זה שהוא נפצע זה לא אומר שהוא נהרס..
    וראמוס לא שחקן ?!
    תגיד אתה ילד מפגר ?!
    איך אתה יכול להגיד שראמוס לא יודע לשחק ?
    ראמוס הוא בין הדברים הטובים שקרו בכדורגל !
    ואת רובן אנחנו ממש לא הורסים אתה רואה שכשהוא חזר מהפציעהה הוא חזר כמו חיה רעה עד שמישו פצע אותו..
    קיצר אם אתה לא מבין בכדורגל עדיף שלא תגיב פהה..
    Real Madrid ♥

משתמש חדש
    שם פרטי
    שגיא
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כדורגל בית"ר

לי נראה ברצלונה
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות   

מה זה משנה לעזאזל במה פיגו זכה? הוא לא היה בורג מרכזי שחקן יכול לשבת על הספסל כל העונה ולא לשחק "ולזכות" וקיבלתם אותו בשיא שלו אחרי שהוא עבר אליכם מבארסה עוד לא הספקתם להרוס אותו.
    שניידר? מאיפה הוא בא הוא בא מאייאקס אמסטרדם שעם תקציב קטן פי 10 משל רעל זכו ה-4 גביעי ליגת האלופות הוציאו לאירופה שחקנים. שכל שחקן מוכשר מכל השחקנים שיש ברעל ביחד כמו: פטריק קלויברט, אדגר דווידס, דניס ברקהאמפ, זלטן איברהימוביץ', רפאל ואן דר וארט, האחים דה בור, רונאלד קומאן, אדווין ואן דר סאר, יוהאן נייסקס, פראנק ריקארד והשניים ההכי חשובים: מרקו ואן באסטן, והגדול מכולם יוהאן קרוייף. אז כדאי שתבדוק קצת בוויקיפדיה ילד אדיוט לפני שאתה שואל מאיפה הוא בא.
    נמאס לי להתווכח איתכם כי אתם סוגדים לרעול כמו שתי מעריצות מטומטמות, לא מקבלים שום דבר ממה שאומרים לכם, הסיבה היחידה שאני מגיב פה בגלל שיש פה יותר מידי אנשים שאתם מטעים עם השטויות שלכם.
    נערך לאחרונה על ידי BaRaKa1898; 03-03-2008 בשעה 19:24.

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

מה זה משנה לעזאזל במה פיגו זכה? הוא לא היה בורג מרכזי שחקן יכול לשבת על הספסל כל העונה ולא לשחק "ולזכות" וקיבלתם אותו בשיא שלו אחרי שהוא עבר אליכם מבארסה עוד לא הספקתם להרוס אותו.
    שניידר? מאיפה הוא בא הוא בא מאייאקס אמסטרדם שעם תקציב קטן פי 10 משל רעל זכו ה-4 גביעי ליגת האלופות הוציאו לאירופה שחקנים. שכל שחקן מוכשר מכל השחקנים שיש ברעל ביחד כמו: פטריק קלויברט, אדגר דווידס, דניס ברקהאמפ, זלטן איברהימוביץ', רפאל ואן דר וארט, האחים דה בור, רונאלד קומאן, אדווין ואן דר סאר, יוהאן נייסקס, פראנק ריקארד והשניים ההכי חשובים: מרקו ואן באסטן, והגדול מכולם יוהאן קרוייף. אז כדאי שתבדוק קצת בוויקיפדיה ילד אדיוט לפני שאתה שואל מאיפה הוא בא.
    נמאס לי להתווכח איתכם כי אתם סוגדים לרעול כמו שתי מעריצות מטומטמות, לא מקבלים שום דבר ממה שאומרים לכם, הסיבה היחידה שאני מגיב פה בגלל שיש פה יותר מידי אנשים שאתם מטעים עם השטויות שלכם.

כי אנחנו אוהדים אמיתים שלהקבוצה..
    אני לפחות התחלתי לאהוד את ריאל לא כי היא הצליחה כי אני אוהב את הכדורגל שלה..
    אני חרא אם לא חצי מאוהדי בערסה התחילו לאהוד אותם ב 4 שנים שהם זכו באליפויות !
    ומה נכון אני מת על ראול כי הוא המלך..
    מה אתה שונא את טפויול כמוני ?
    אם כן אז יופי.. = |
    Real Madrid ♥

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

בכל מקום פה אתם תתווכחו אוהדי ריאל ובארסה? מה יש לכם?...
    לא לריב פה יותר ככה ושאף אחד לא יגיד לאף אחד איזה אוהד הוא ויתחיל לחפור על זה, לא לעניין, אם זה ממשיך אני נועל אתם דופקים את כל הדיון.

יהיה כיף!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    4
    נקודות
    156
    משפט מחץ
    אין יש לך בעיות? אידיוט

הרסנו את פיגו הוא הגיע אלינו בשיא והוא עבר את השיא שהוא היה בריאל אם בברסה הוא היה 100% בשיא בריאל הוא היה 150% אתה יכול לדבר פיגו עזב את ריאל כי הוא היה מבוגר וכבר עדיף לעזוב רגע מה אם זיזו גם כן הרסנו אותו?
    סניידר רק הגיע לריאל איזה נהרס עדיף שלא תדבר בכלל והדבר האחרון שאתה יכול להגיד משהו רע על ראול אז עדיף שתשתוק ותשב בשקט גם כן חש מבין
    בלחץ יודע מזה סרחיו ראמוס ומדבר אז שב בשקט לפי איך שאתה מדבר הייתי נותן לך להיות איציק זוהר בנאדם שלא מבין כדורגל בשיט אז שקט

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

הוא מדבר על ראול כאילו זה עוד איזה שחקן , ראול עבר 2 עונות ורבע ( לא כולל הפציעה) מוזרות ומגעילות , ראול נראה כמו כל ריאל מדריד בשנים האלה . כבר משנה שעברה הוא התחיל להראת ניצוצות , שם 6 שערים בליגת האלופות , בליגה הוא עדין לא שיחק משהו אבל הוים כבר רואים א תהעבודה שלו בריאל .
    למה מי אתה שתדבר על ראול ? אתה יודע מה הבן אדם הזה עשה בכדורגל ?
    Siete

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.