נכתב במקור על ידי
JamesBond007
אם ככה, אין לי מושג למה הם כועסים עלינו עם הקטע של ישו, הרי יש לנו את אותו אלוהים, וישו לא היה קיים מעולם, אין שום הוכחות מלבד בכתובים... הנוצרים מאמינים כי התנ"ך הינו הברית הישנה וחוקיו עברו את זמנם, לכן נכתבה הברית החדשה, שכוללת חוקים חדשים שעל-פיהם עובדים הנוצרים.
הוכחה שאלוהים קיים?! כתבתי לך, אם אתה מאמין שהוא קיים, אז בתפיסת עולמך ובחייך, הוא קיים. אני למדתי את זה בשתי דרכים: תפילה וסכנה.
הסכנה: נדרסתי על ידי מכונית, ונשארתי חי (תודה לאל)
התפילה: פעם אחת היה משהו שמאוד מאוד רציתי, ממש הייתי מוכן לעשות הכול למענו, התפללתי לאלוהים, והנה הוא שלי עכשיו.
יש אנשים שמאמיניםם בקטע הזה של "הסוד", ושאם באמת תאמין היקום יישלח לך את מה שאתה רוצה אם זה באמת מגיע לך. אני חושב שזה רעיון לא רע, אבל אני נצמד לאלוהים.
וכמובן שאלוהים הוא המצאת האדם בשביל שיהיה להם משהו להסתמך עליו. אבא שלי יום אחד אמר לי "עומר, תסתכל על העצים שם, שמת לב שהם נוטים קצת?" ואכן, הם נטו מעט שמאלה מהבית שלנו. "למה זה? בגלל שהבית שלנו מסתיר להם את השמש, אז הם עצמם זזים בשביל לקבל אור." ואז אני אמרתי לו שאולי אלוהים הוא זה שהזיז את זה, והוא ענה לי שהאלוהים הוא תפיסת האדם בכדי שיהיה להם תירוץ לדברים בלתי מוסברים. אני מאמין שהוא קיים, כל עוד זו דעתי, שומדבר לא ישנה אותה.