2 המתאבקים (האהובים עליי ביותר) יצרו פיוד אכזרי,חסר מעצורים או רחמים.
לדעתי פיוד מהטובים ביותר שראיתי,שגם השנים ההלו היו השנים האהובות עליי בהאבקות(לפני עלייתו של סינה=\)
הפיוד התחיל באנפורגיבין של אותה שנה(2002).לסנר הביס את דה רוק בסאמר סלאם כדי לקחת לו את האליפות.
ברוק היה מפלצת חסרת מעצורים,שבנוסף לניצחונו של דה רוק,זכה בקינג אוף דה רינג של אותה שנה(מה שהוביל אותו לקרב) הרס מתאבקים רבים והיה כמעט בלתי מנוצח.
לסנר הרס את הוגאן(שלא חזר לכמה שנים אחרי זה),את הוגאן,RVD,דה רוק מארק הנרי ,ההארדי בויז ועוד.
אנדרטייקר(גימיק אמריקן באדאס,עם האופנוע),האגדה הכי גדולה בWWE איי פעם, ניצח את בנואה כדי להפוך לN1C(טוען לכתר),ואז זה התחיל:
היימן הזהיר את טייקר,שלא רק הוא צריך לדאוג ללסנר,אלא גם לאשתו ההרה,שרה.
באמצע קרב,היימן נכנס לחדר של שרה,טייקר לא חיכה רגע ורץ לשם.טייקר תקף את היימן,כשהסתובב קיבל כיסא מברוק,שחיכה לו מוחבא.לאחר מכן לסנר הוביל את שרה לקיר,שם יד על בטנה ההרה,ואמר:life is a bitch(החיים הם זונה).
שבוע לאחר מכן,טייקר העצבני נכנס לזירה ואמר ללסנר:
"לסנר,אתה אמרת שהחיים הם זונה...ובכן אני אומר שנקמה היא זונה!!"
לסנר נכנס לזירה,אהיימן ניסה להרחיק אותו,לסנר העיף אותו,והשניים נלחמו בזירה,ואז הגיע הרגע להילחם.
באנפורגיבין,לסנר ניצח(אני חושב שבפסילה),טייקר העיף אותו דרך במת הכניסה בסוף.
נו מרסי:
טייקר דרש רימצ',וקיבל קרב HELL IN A CELL.השניים הלכו הרבה יותר רחוק,וטייקר אילו שבר את ידו במהלך אחד המאבקים,כאשר לסנר דפק בידו בלון גז ענק.לסנר התלונן לאחר כמה פםעמים שחטף את הגבס בפנים,שזה אינו הוגן אך הGM של אותו זמן,סטפני מקמהון,אמרה שטייקר יורשה להשתמש בגבס בקרב.למרות זאת,לסנר ניצח קרב ההל אין אה סל,מה שככל היותר גמר את הפיוד ביניהם
2003:
טייקר נלחם נגד אנגל על האליפות,לסנר הגיע,היכה את טייקר עם כיסא וגנב את האליפות.
בסמק' שלאחר מכן,וינס קרא ללסנר "בהמה,חיה" וסטר לו.לסנר הרים אותו מהחולצה.לסנר נחלם נגד טייקר ואנגל,גנב את האליפות,ווינס חזר לצד שלו.
טייקר הגיע בתוכנית אחרי ואמר שהוא מכבד את האליפות,אך לא אותו.טייקר אמר שאחרי מה שלסנר עשה,הוא לא סולח ולא שוכח.טייקר הכריז שהוא ילחם נגדו בנו מרסי,האירוע הקרוב.לסנר הימם אותו עם חגורת האליפות לראש,טייקר קם והביא לו צ'ואקסלאם,והלחימה התחילה שוב.
טייקר הגיע בקרבות של לסנר והתקיף אותו,לסנר התקיף את טייקר כמעט בכל הזדמנות.
טייקר היכה את לסנר עם שרשרת אופנוע וזה הקרב שנקבע להם.
לאחר מאבקי כוח רבים הגיע הקרב,שבו גם לסנר ניצח.
קרדיט לי!!

ציטוט ההודעה

Chairman Of The WWA