נכתב במקור על ידי
skYlancer
חח אחי מה הקשר למה רשמת אני ירשום והכל פשוט לא יאומן ............. =]
מי שצריך לקבל הכי הרבה
רונאלדו ( שלא יעזוב גם לריאל מדריד)
קאקא ( על כך שהוא נשאר במילאן גם שהמצב קשה והוא מקבל גם (אף שחקן לא יכול לסחוב שיש לידך שחקנים שלא עושים תנועה וגם רובם לא טובים)
רוד ואן ניסטרלוי ( מכונת שערים העונה לא הכי משהו פציעות וכו 16 שערים מ28 משחקים אבל הוא מכונת שערים שתוביל כל קבוצה רחוק )
4. גון טרי ( פשוט בלם ענק אין לי מה להגיד יותר מזה)
5. גררארד שאפילו מגיע לו 4 , גם יש שמועות שמדריד רוצה אותו אבל לדעתי הוא ישאר שם עד הסוף , גם בעונות האחרונות שלליברפול לא הלך משהו והעונה בכלל הוא נשאר ומאמין שהוא ישאר מגיע לו יותר)
6. רונלדיניו ( כי זה רונלדיניו פשוט ועם הוא היה מציג יכולת של אפילו שנה שעברה הייתי שם אותו מקום 3 )
7. פרננדו טורס ( בגלל שזאת רק עונה ראשונה בה הוא מפגיז עם חושבים עסקים מחכים שנתיים ואז כמובן לשדרג , כי העונה הוא פשוט פנטסטי .
8 . איקר קסיאס ( כולם יאמרו מה שוער ברשימה וזה אבל מקומות 8-6 מגיעים לו וכולם יסכימו )
9. ליאו מסי כדורגלן ענק פשוט ענק יכול ליהיות יותר טוב מרונאלדו אבל נפצע הרבה והרבה פעמים פחות יעיל , עוד 3 שנים הוא יהיה בין חמשת הראשונים לטעמי , חבל שהוא נפצע הרבה זה יוריד הרבה מערכו .
10 . דיידיר דרוגבה של השנה מדבר יותר מדי , העונה עוד ארוכה .
11 . ויין רוני\ רוביניו . רוני נותן את הנשמה למנצסטר שם הרבה שערים מבשל הרבה ושחקן מפתח שם , אחד השחקנים היעילים בעולם , רוביניו נותן עונה פנטסטית , מראה שהוא ברמה הכי גבוה של הכדורגלים אבל יש לו עוד רמה אחת לדעתי לשפר , אבל עדין מגיע לו .
12. ראול - את הנשמה הוא הביא למדריד אפילו לדעתי מגיע לו קצת יותר על עונה פנטסטית עם 19 שערים עד עכשיו , אחד השחקנים הגדולים שיש היום במיוחד אחרי שחתם עד סוף הקריירה.
עם אפשר לדבר קצת על השכר של שבצנקו פששש... יושב על הספסל אצל גרנט (שלדעתי זאת טעות כי הבן אדם סקורר וחבל , להבן אדם יש תרומה שמתקרב ראול הנרי וואן ניסטרלוי ) מקבל יותר מדי כסף .. אני עדין מקנא יאלה.