קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] לוח משחקים מחזור 17 - ליגה ספרדית
    על ידי DarkDevil בפורום כדורגל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-01-2010, 16:43
  2. תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 08-12-2008, 21:54
  3. [מחזור 38] ליגה ספרדית מחזור 38
    על ידי -Raul- בפורום כדורגל
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 19-05-2008, 22:24
  4. [דיון] ליגה ספרדית מחזור 25
    על ידי Azax Syndrom בפורום כדורגל
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 26-02-2008, 19:02
  5. ליגה ספרדית-מחזור מספר 30
    על ידי Silva בפורום כדורגל
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 16-04-2007, 21:13
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 36

[מחזור 28] ליגה ספרדית

משתמש כבוד האוואטר של Red Devils
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    1
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    "יש מצב לגזוז?"

ברירת מחדל [מחזור 28] ליגה ספרדית

ריאל מדריד פתחה פער של 8 נק' על ברצלונה, ובארסה חייבת לנצח ולקוות למעידות של ריאל כדי לצמצם שוב את הפער ממנה.
    השבוע ישוחק המחזור ה-28 בספרד:

רקראטיבו הואלבה-מורסיה
    לה קורוניה-ריאל מדריד
    בטיס-אתלטיק בילבאו
    ולנסיה-סביליה
    ויאדוליד-אוסאסונה (ראשון)
    ויאריאל-סארגוסה (ראשון)
    חטאפה-סנטאנדר (ראשון)
    אספניול-מיורקה (ראשון)
    אלמריה-ברצלונה (ראשון)
    אתלטיקו מדריד-לבנאטה (ראשון)

לה קורוניה מול ריאל וסביליה מול ולנסיה הם ללא ספק 2 המשחקים הטובים במחזור. ולנסיה-סביליה זה משחק מעניין יותר בין 2 קבוצות טובות שנמצאות במשברים.
    Manchester United glad to present you the Red Weapon

Be Careful

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

אמממ מחר תראו איך ברצלונה באופן סופי מפסידה את האליפות..
    אלמריה תעשו תיקו או תנצח את ברצלונה, ריאל תנצח בחוץ.
    לגבי ולנסיה וסביליה באמת משחק אדיר, וסביליה לא במשבר הם פשוט לא יציבים לאורך
    כל העונה.

משתמש באטרף האוואטר של Bar
    לייקים
    0
    נקודות
    100

משחק טוב הולך להיות סביליה - ולנסיה
    יש שידור למשחק ?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    חגי
    לייקים
    0
    נקודות
    1,001
    משפט מחץ
    stop trying to be the king cause the ace is back (dr. dre motherfuckers(

ציטוט נכתב במקור על ידי Bar צפיה בהודעה
    משחק טוב הולך להיות סביליה - ולנסיה
    יש שידור למשחק ?
    5+LIVE אני חושב..בארסה לא תפסיד אצל אלמריה..
    ואני חושב שולנסיה תנצח בבית..אבל יהיה משחק מעולה..חבל שאני לא אוכל לראות אותו..

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

ולנסיה-סביליה צריך להיות משחק טוב...רק חבל שזה בספורט 5+ לייב.
    ולנסיה עם עונה איומה ואני מקווה שהיא לא תצליח להגיע לאירופה בעונה הבאה,הכישלון הזה יוכל להבטיח שקומאן לא ישאר במאסטייה עונה הבאה ואולי יהיה זעזוע כולשהוא במועדון.
    סביליה רוצה ליגת אלופות עונה הבאה אבל היא קבוצה לא כ"כ יציבה השנה,המשחק אמור להיות עם הרבה שערים ואני מהמר שולנסיה עוד פעם תובס במאסטייה.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

כיף לראות איך לעזאזאל לא רשמתה שעם ריאל לא תנצח השנה בריאזור זה יהיה מספר 17 רצוף שלא תנצח , בוא אני יספר לכם משהו על האצטדיון הזה (שבמקרה בקרתי באצטדיון המקולל הזה ) , דבר ראשון אני יספר שהוא בחבל גליסיה ( זה אומר שנדב יעקובי יעודד אותם בכל כוחו הערב אוהד סלטה ויגו קטן ) , דבר שני ריאל שמה גול 1 ב6 שנים האחרונות שאותו שם ראול עם גולסו מדהים בהפסד 3-1 , שדרך אגב זה היה בדקה ה85 שהיה כבר 3-0 , ( גול 1 ב6 השנים האחרונות) , ריאל מדריד יצאה משם עם 2 נקודות משנת 2000 , האצטדיון הזה מקולל , לא אני ולא הרבה אנשים פה מהפורום זכו לראות את ריאל מנצחת בריאזור וזה גם לא יקרה היום כי אני כבר התיאשתי !(אפילו ראול לא ניצח שם שזה אומר הכל . ) כל פעם שנותנים לוח משחקים אני מסתכל מתי המשחק נגד ברצלונה מתי המשחק נגד אתלתיקו מדריד ומתי המשחק נגד לה קורוניה בריאזור , למה ? כי אני יודע שאנחנו נפסיד שם כמו ב16 שנים האחרונות והיום זה כבר יהיה 17 !!!! נמאס!!! שמישהו יעצור את זה כבר מספיק עם היום אנחנו לא מנצחים בריאזור אני מיואש סופית ואני יודע שעד היום שאני ימות אנחנו לא ננצח שם זהו עם היום אין נצחון , אפילו הילד שלי לא יזכה לראות נצחון שם!!!! ( שום דבר פה לא יעזור יש דברים בעולם שאי אפשר להסביר ) זה ישמע עצוב אבל אני יודע שלא ננצח בדפור , ואני מתחנן לתיקו כדי שהפער שוב לא יהיה 5 .

ד.א תראו את המסטיה החדש :
    http://www.worldstadiums.com/stadium...mestalla.shtml
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 15-03-2008 בשעה 16:39.
    Siete

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

אללה היום בעזרתתתתת השםםם מנצחיםםם שובריםם תקללה הזאתתתתתתתת
    אני אומר 2:1 למישו ...
    מקווה שלנו !
    Hala Madrid!
    Real Madrid ♥

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אחי עזוב אותךאנחנו לא ננצח היום ואנחנו גם לא ננצח ב3-4 שנים הבאות שם ואני חותם לך על זה בזמן האחרון אני צודק בהכל מאז רומא בהכל פשוט , צריכים להתפלל להוציא שם תיקו , במיוחד ששוב ראמוס , ואן ניסטרלוי , רובן ( ורוביניו יפתח על הספסל הוא בכלל לא כשיר במאה אחוז) , לא משחקים .
    Siete

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

אני מביא לך 5 נקודות אם אנחנו מפסידים !
    אל תדאגג
    Real Madrid ♥

משתמש משקיע
    שם פרטי
    נובזי
    לייקים
    0
    נקודות
    597
    משפט מחץ
    Your mom's a homo and your dad's a lesbian O_o

ריאל תנצח בריאזור ברגע שתלמד עברית ואת ההבדל בין אם לעם
    לא ידעתי גם שיש פה כ"כ אנשים שהם חלק מהקבוצה. מה הקטע בלהגיד "אנחנו"? הרי אתם לא חלק מהקבוצה, רק אוהדים שלה >_>
    Everybody needs somebody,
    You're not the only one...

נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

יותר נוח מאשר כל פעם ריאל מדריד ריאל מדריד =]
    אז אם אנחנו אוהדים אותם אז זה אנחנו ;]
    Real Madrid ♥

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

שוב צדקתי , אי אפשר בלי מגן ימני על המגרש זה בלם ימני , שבוע הבא סרחיו ראמוס ורוד ואן ניסטרלוי חוזרים , מקוה שרוביניו יחזור לכושר מלא כי זה לא אותו שחקן שראינו לפני חודש , חייבים את רובן שחוזר עוד שבועים ( מקוה שיהיה כשיר לסביליה) , עוד הפסד של שוסטר , לאט לאט אני מת שהבן אדם הזה יתפטר למה לעזאזל העיפו את קפאלו למה , קבלת החלטות של ילד בן 9 , בסדר את זה שרוביניו כנראה לא כשיר אני מבין, כבר נמאס מגוטי תפסיק לתת לו לעלות עלהמגרש שהבן אדם מביא תועלת ששואפת לאפס , אתה נצחת את ברצלונה בלי גוטי אתה נצחת את בילבאו בלי גוטי ועוד הרבה משחקים למעשה בשיא של ריאל גוטי לא פתח עם אתם זוכרים , אסור לתת לבן אדם הזהלפתוח מחוץ לברנבאו , והכי אני מאוכזב מראול היום פשוט כלום , אין מלחמה מהשחקנים הרבה שחקנים חסרים ואף אחד לא עושה תעבודה יאלה שיעופו כבר מתחיל להמאס מהעונה הזאת .
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    שוב צדקתי , אי אפשר בלי מגן ימני על המגרש זה בלם ימני , שבוע הבא סרחיו ראמוס ורוד ואן ניסטרלוי חוזרים , מקוה שרוביניו יחזור לכושר מלא כי זה לא אותו שחקן שראינו לפני חודש , חייבים את רובן שחוזר עוד שבועים ( מקוה שיהיה כשיר לסביליה) , עוד הפסד של שוסטר , לאט לאט אני מת שהבן אדם הזה יתפטר למה לעזאזל העיפו את קפאלו למה , קבלת החלטות של ילד בן 9 , בסדר את זה שרוביניו כנראה לא כשיר אני מבין, כבר נמאס מגוטי תפסיק לתת לו לעלות עלהמגרש שהבן אדם מביא תועלת ששואפת לאפס , אתה נצחת את ברצלונה בלי גוטי אתה נצחת את בילבאו בלי גוטי ועוד הרבה משחקים למעשה בשיא של ריאל גוטי לא פתח עם אתם זוכרים , אסור לתת לבן אדם הזהלפתוח מחוץ לברנבאו , והכי אני מאוכזב מראול היום פשוט כלום , אין מלחמה מהשחקנים הרבה שחקנים חסרים ואף אחד לא עושה תעבודה יאלה שיעופו כבר מתחיל להמאס מהעונה הזאת .
    כי הם הבינו חלקם לפחות שברצלונה השנה לא תיקח אליפות, בנוסף היא
    משחקת בצ'מפיונס + הגביע הספרדי. עכשיו מחר ברצלונה יוצאת מחר למשחק
    אחד הקשים ביותר בחוץ בליגה הספרדית ללא רונאלדיניו הפצוע, ככה שגם
    אם אתה פסימי, תחשוב באופטימיות כי כפי שזה נראה ריאל הולכת לקחת
    את האליפות בלי להתאמץ בגלל היריבה...

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

מזה קשור אין להם כבוד 16 שנה לא נצחתם בוא תראו שאתם עושים עונה חלומית בליגה , רואים אפס לחימה אפס כלום , אין מצבים ואין מגן ימני זה לא מגן ימני זה בלם ימני , בחיים אבל בחיים לא ראיתי את מיגל טורס מגביה כדור (רק לואן ניסטרלוי שנה שעברה נגד ולנסיה ) , מתחיל להמאס כבר מהאמצע המסריח הזה , צריך להעיף את דיארה להביא קשר אחורי נורמלי שיביא 100 אחוז בכל משחק , אין מה לעשות גוטי אולי אחד המוסרי הכדורים אבל שלא הולך לגוטי אז כולם יודעים שלא הולך לו הוא צריך לרדת לספסל , רוביניו זה לא אותו רוביניו של לפני חודש אין לחימה אין כלום , וגם הרכב הזוי של שוסטר שלא בטוח שיש לי כח לראות אותו אחרי זה אנחנו לא מנצחים במשחקי חוץ העונה וזה יפגע בנו עונה הבאה שוב בצמפיונס .

בקשר לברצלונה לא יודע מה אכפת לי כבר מהעונה ההזויה הזאתי , עם הינו מגיע לרבע הגמר זאת היתה אחת העונות המוצלחות של ריאל ב20 שנה האחרונות , אבל כמו שנדב יעקובי הזכיר כמובן נצחנו 9 משחקים והפסדו 8 ב17 משחקים האחרונים , קצב הנקודות שלנו גדול מאוד ( יותר גדול מארסנל ומהיוניטד בממוצע) וכמובן שאחרי המשחק הזה אני לא בטוח בכלל שננצח את סביליה עוד שבועים באמת , רציתי העונה צמפיונס מקוה ששנה הבאה זה יגיע , חבל שאין עוד איזה מפעל כמו באנגליה ששחקני ספסל יכולים לבוא ולהתכשל בו ושהם באים למשחק בליגה באמת להראות את היכולות שלהם , או ששוסטר פשוט לא מוציא מהם את זה .

בהקשר אחר : 2:0 לסביליה במסטיה צמד של פביאנו שער 22 שלו פשוט לא יאומן איזה חלוץ ענק עם הוא יבוא שנה הבאה למדריד יהיה לו הרבה יותר קשה להתחרות בראול וואן ניסטרלוי , אבל הוא צריך להוכיח שהוא יכול לעשות את זה בקבוצה יותר גדולה ידעתי שהוה יביא עונה ענקית מהרגע שראיתי את הצמד של ובנבחרת ברזיל ראיתי מהרגע הזה שיש לו יכולות של החלוצים הטובים בעולם , לבן אדם יש משחק ראש יותר טוב ממה שראול היה בשיא שלו פשוט ענק הפביאנו הזה , ולנסיה מתפרקת .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 16-03-2008 בשעה 00:07.
    Siete

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

אפילו לא חצי שעה וכבר סביליה מובילה 2-0 במגרש הכי קל בליגה השנה...כמה שציפיתי.
    גול ראשון מבעיטה חופשית יפה מאוד של פביאנו,השני גם של פאבינו אך מכדור טועה שפגע בו.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.