לוסיו, בלמה של באיירן מינכן, קיבל הצעה לחוזה ל-4 עונות ע"י ברצלונה.
לוסיו הודיע שהוא יבדוק את האפשרות ושהליגה הספרדית מעניינת אותו מאוד.
במידה ויגיע ישחק לצד פויול בהגנה ענקית..
אמן יעבור..
|
|
ברצלונה נפלה על הראש,באיירן צריכה לשלם להם כדי שיקחו אותו משם.
בן 90 כבר לא? עוד זקן כמו טורהאם להגנה.. לא נמאס? רק זקנים..
כולם חוץ מאבידעל זקנים בהגנה של ברצלונה..
וגם אבידל עושה שטויות בכדורי גובה , לא מבין למה הם צריכים אותו לא שמיליטו כזה טוב אבל אבל הוא לא כזה נופל מלוסיו , גם לוסיו כבר לא ילד ( אפשר להבין את העזיבה שלו אחרי החתמת ברנו) , במקום ברסה הייתי מחתים בלם בן 24 -25 והם כבר החתימו את גאראי לא ? לא מבין .
Siete
מיליטו בן 27 מארז 28 לוסיו 29
זה לא זקן בכלל גם פויול לא כזה מבוגר 30 כולה
ולוסיו בלם על הפנים
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
לוסיו אחד הבלמים ויחד עם פויול יהיה לבארסה הגנה אחת החזקות באירופה
על מה אתם מדברים בכלל מיליטו בלם מעולה :\
אחי הוא בלם טוב + לא יותר מזה :\ יותר מדי טעויות השנה וברצלונה אכלה אותה , פויול כבר לא ילד ולטעמי הוא צריך בלם יותר טוב לידו , הייתי הולך על מישהו צעיר במקום ברסה גם ככה תוך שנתיים הדור שם יתחלף , אדמילסון סילביניו דקו אולגר(אני לא מאמין שיעזוב האוהדים שם אוהדים אותו) מרקז הולכים לעוף משם על טיל אחרי תצוגות הנפל והפציעות השנה , ברצלונה צריכה עכשיו להתחיל להביא כמה שחקנים חדשים ולבנות את הבסיס על מסי אינייסטה (כמובן רונלדיניו חלק לא יסכימו , פויול יש לו עוד 3 שנים להביא) , גאראי יהיה מצוין , אבידל עם כל הביקורת שלי אליו מבחינה הגנתית מצוין לקח לו קצת זמן להאקלם , צאבי אני מאמין תוך שנתים יראה ספסל , דברים הולכים להשתנות בברסה כמו שהם ישתנו במדריד שנה הבאה או עוד שנתים אני מאמין ברארסה האמיתית תחזור , מיליטו בלם טוב , אבל לדעתי הוא לא טוב מספיק לרמות הכי גבוהות ליהיות לצד פויול .
Siete
מה שטוב בו זה שהוא בלם התקפי כזה שהוא מאוד מתאים לסגנון של בארסה אבל מה שהורס לו זה הגיל ושאי אפשר לבנות עליו לעתיד .
Celsea Is My Love
בלם התקפי אה ? מה בלם התקפי עם באמת היו צריכים בבארסה בלם התקפי היו מרכיבים את פייוול ושמים את זאמברוטה בצד וזה קורה הרבה , בארסה צריכה בלם ברמות הכי גבוהות ( טרי פרדיננד קנא נסטה מלדיניאנשים מהשמות האלה , הם צריכים לקוות שגאראי יתפתח שם הוא שחקן מצוין, את לוסיו הם לא צריכים תאמין לי .
Siete