קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ידיעה] לוסיו בדרך לברצלונה
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 22-03-2008, 15:18
  2. [ידיעה] Crysis: מתקרב לקונסולות
    על ידי SlaydeR בפורום משחקים כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 31-01-2008, 19:38
  3. [ידיעה] בופור מתקרב לאוסקר
    על ידי .n.e.k בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-01-2008, 16:50
  4. [ידיעה] זה מתקרב - God Of War הסרט!
    על ידי unique בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 15-01-2008, 22:34
  5. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 30-10-2007, 15:06
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

[ידיעה] מוריניו מתקרב לברצלונה , חואן לפורטה פנה לסוכנו

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ברירת מחדל [ידיעה] מוריניו מתקרב לברצלונה , חואן לפורטה פנה לסוכנו

http://www.sport5.co.il/Articles/Article.378.27963.html לדעתי זה בושלטי אבל מקווה שזה יקרה למה השחקנים שם אוהבים את ריקארד אני מחכ השזה יקרה יקח להם איזה כמה מחזורים ואז נאכל לפתוח אליהם פער יותר , בקיצור לדעתי זה שטות אדירה אבל מקוה שזה יהרוס אותם מה אתם אומרים על זה? בולשיט ?
    Siete

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

גם לפי דעתי. אבל אם ברצלונה תמשיך לשחק רע ב3-4 משחקים הקרובים לפי דעתי יחליפו את ראייקרד
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

למה בולשיט?
    לדעתי זה ממש לא בולשיט.. אם ברצלונה תפסיד לריאל, הכול נגמר מבחינת
    רייקארד..

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אחי זה בקמפ נו היא לא תפסיד לנו גם לדעתי זה קשור למשחקים הקרובים ... לשוסטר גם יש עוד הרבה מה להוכיח אני עדין מצטער על זה שהעיפו את גפאלו אבל ל משנה
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של Red Devils
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    1
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    "יש מצב לגזוז?"

מסכים עם תומר.
    רייקארד חייב להוכיח את עצמו ברגע הזה.

דווקא מוריניו מתאים לבארסה.
    Manchester United glad to present you the Red Weapon

Be Careful

FCBarcelona 4Ever האוואטר של ShutDowN
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ברצלונה מלחמה!!!!!

חחחחח....סתם שטויות...שטות אחת גדולה מה אתם מאמינים לשטויות שכותבים בעיתונות?

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

זה לא שטויוצתג בר רירארד ילך הביתה עם הוא לא יביא תוצאות ועם הוא לא ינצח גם את ריאל מדריד ברצלונה כל שנה חייבת לנצח את ריאל בבית כמו שריאל צריכה לנצח בחוץ . מה שקרה שנה שעברה לא האמנתי פשוט זינו אותם , עכשיו הו צריך להוכיח את עצמו ב4 משחקים הקרובים כולל ולנסיה ואספניול ( ולנסיה בבית ) .
    אספניול בחוץ עם אני לא טועה אחד המשחקים הקשים בליגה רק שתדעו.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 13-11-2007 בשעה 15:05.
    Siete

אם זה באמת נכון ברצלונה לאט לאט יתפרקו

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי coNstantin- צפיה בהודעה
    אם זה באמת נכון ברצלונה לאט לאט יתפרקו
    אני בניגוד אליך לא הייתי מתנגד לזה שהוא יבוא.
    נמאס מהצורת משחק הפחדנית של ראיקארד!
    בכל המשחקי חוץ רק מניעים כדור כמו מטומטמים ולא מגיעים לשער כמעט. הקבוצה היריבה מחזיקה פי 2 פחות מאיתנו ויש לה יותר מצבים+יותר גולים מדי פעם. אם ראיקארד לא ישנה את הטקטיקה שילך קיבינימאט. הוא משחק כמו כוסית.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי shachar4490 צפיה בהודעה
    אני בניגוד אליך לא הייתי מתנגד לזה שהוא יבוא.
    נמאס מהצורת משחק הפחדנית של ראיקארד!
    בכל המשחקי חוץ רק מניעים כדור כמו מטומטמים ולא מגיעים לשער כמעט. הקבוצה היריבה מחזיקה פי 2 פחות מאיתנו ויש לה יותר מצבים+יותר גולים מדי פעם. אם ראיקארד לא ישנה את הטקטיקה שילך קיבינימאט. הוא משחק כמו כוסית.
    אתה חושב שזה פשוט ללמוד כל כך מהר טקטיקה חדשה ? זה יכול לעלות לה בליגה , זה יהיה מהלך מענין עם זה יקרה העיקר שבברנבאו ננצח ! בעזרת השם .. בקמפ נו עם לאמר תאמת אני ישמח עם נוציא נקודהל מרות שאנחנו יותר טובים מברצלונה ששתי הקבוצות מתעלות הספסל יותר טוב גם .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 13-11-2007 בשעה 16:35.
    Siete

Special Player האוואטר של henry14
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    0
    נקודות
    14
    משפט מחץ
    Henry - The Legend

יששש סופסוף יביאו מאמן חכם שלא ישים את הנרי קשר שמאל ורנאלדיניו כחלוץ !

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    אתה חושב שזה פשוט ללמוד כל כך מהר טקטיקה חדשה ? זה יכול לעלות לה בליגה , זה יהיה מהלך מענין עם זה יקרה העיקר שבברנבאו ננצח ! בעזרת השם .. בקמפ נו עם לאמר תאמת אני ישמח עם נוציא נקודהל מרות שאנחנו יותר טובים מברצלונה ששתי הקבוצות מתעלות הספסל יותר טוב גם .
    אחי אין להם מה ללמוד. הם אף פעם לא שיחקו סגנון משחק כמו זה שעכשיו, הם צריכים לשחק כמו לפני שנה ושנתיים ולבנות מצבים. איך שהם משחקים היום- ההנעת כדור לא נותנת להם כלום. אי אפשר להמשיך לשחק ככה. אם ראיקארד לא מתכוון לשנות את סגנון המשחק- שילך הביתה כבר עכשיו.

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

שמעו אם כל הכבוד לי אליכם, אבל אתם פשוט מזיינים את השכל.
    רייקארד לא שינה שום שיטה, הוא תמיד משחק עם אותו דבר, לפעמים משנה ופה
    שם כדי להצליח, אבל לרוב לא הולך לו. ההבדלים בשנת 2006 כשברצלונה הייתה "מעל"
    כולם, כי פשוט לא הכירו אותה, לא הכירו את את רייקארד, אבל עברו שנתיים, ופשוט כולם
    למדו את ברצלונה, כולם למדו איך לנטרל אותה, איך לנטרל את השחקנים החשובים שלה, ולשם
    כך רייקארד אמור וצריך לשנות דברים, הוא כנראה עוד לא ממש קלט את זה, אבל רואים לבד..
    למשל: מסי עד לפני שנה - שנתיים, תמיד הייתה שמירה אחת עליו, לא ממש שמו עליו, ואופ כולם
    התחילו ללמוד ושמו עליו שמירה כפולה, כבר לא קל לא לרוץ ולעשות דריבלים כפי שבא לו, כנ"ל רונאלדיניו
    שהיה בשנת 2006 דיי יחיד מסוגו, אף אחד לא הכיר את היכולות שלו, ואופ למדו גם אותו.. אז לטעמי
    כיום ברצלונה לא טובה מבחינת כדורגל כי רייקארד כבר מיצה את עצמו בברצלונה כמו רוני לוי, לכל קבוצה
    יש זמן שהמאמן לא מתאים יותר.. יכול להיות שעוד שנתיים - שלוש עם נאמר ורייקארד יישאר אז הוא יצליח,
    אבל כיום הוא כבר מיצה את עצמו.. והדוגמאות הבולטות לזה: מוריניו עף מצ'לסי אחרי שמיצה את עצמו, ואדם
    כמו פרגוסון או ונגר שמיצו את עצמם כבר ממזמן בקבוצה, פשוט התפתחו לסוגי שיטות אחרות, הם למדו את
    הכדורגל, לדוגמא פרגסון כיום בן 65, והובס בשנה שעברה ע"י מילאן כי ההגנה של מנצ'סטר הייתה על הפנים,
    אז הוא אמר לעצמו מה עושים? חיזק את ההגנה, עבד עליה כמעט הכי הרבה בשנה פחות מההתקפה כמו שנים
    שעברות, והנה הוא קוצר את הפירות.. כנ"ל ונגר.. הבן אדם למד שצריך לתת לצעירים להוביל, שיטה חדשה,
    כדורגל חדש, אבל אני מבטיח לכם ששנה הבאה או שנתיים כבר הכול ישתנה, ואופ אותם תתחלף השיטה..
    רייקארד עוד לא הבין את זה, ועד שהוא לא יבין, ברצלונה לא תהיה מה שהייתה.. אם תשימו לב רוב הניצחונות
    שלה מגיעים בעקבות פעולות אישיות בקאמפנו, זה לא דברים מתוכננים שהם עושים, למשל הגול הראשון מול
    בטיס, ברצלונה נלחמה ונלחמה, אבל הגול היה בעקבות שליחת עומק של אייניסטה להנרי אחרי שהוא עבר שחקן
    משלו.. זה לא כמו הכדורגל של ארסנל ומנצ'סטר שרואים שיש עבודת צוות, שרואים שאשקרה כאילו עובדים על
    זה באימונים, כמו למשל השבוע רונאלדו הבקיע גול ממתפרצת ע"י 4 שחקנים של מנצ'סטר, והבקיע גול מקרן,
    מתי אתם ראיתם את ברצלונה מבקיעה מקרן? אני הרבה זמן לא ראיתי.. רוב הגולים של ברצלונה דיי מהפתעות,
    ופעולות אישיות.. ועד שזה לא ישתנה, ברצלונה תישאר כפי שהיא.. ולדעתי מוריניו חייב לבוא, ואתם תראו אופ
    איך שברצלונה תהפוך לקבוצה מספר 1 בעולם, כי תהיה שיטה אחרת, והכול יהיה חדש ולא יכירו אותם, יעברו
    שנתיים - שלוש, ילמדו אותם, ואז אותודבר נאמר על מוריניו אלא אם הוא יחליט לשנות שיטה...

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    שמעו אם כל הכבוד לי אליכם, אבל אתם פשוט מזיינים את השכל.
    רייקארד לא שינה שום שיטה, הוא תמיד משחק עם אותו דבר, לפעמים משנה ופה
    שם כדי להצליח, אבל לרוב לא הולך לו. ההבדלים בשנת 2006 כשברצלונה הייתה "מעל"
    כולם, כי פשוט לא הכירו אותה, לא הכירו את את רייקארד, אבל עברו שנתיים, ופשוט כולם
    למדו את ברצלונה, כולם למדו איך לנטרל אותה, איך לנטרל את השחקנים החשובים שלה, ולשם
    כך רייקארד אמור וצריך לשנות דברים, הוא כנראה עוד לא ממש קלט את זה, אבל רואים לבד..
    למשל: מסי עד לפני שנה - שנתיים, תמיד הייתה שמירה אחת עליו, לא ממש שמו עליו, ואופ כולם
    התחילו ללמוד ושמו עליו שמירה כפולה, כבר לא קל לא לרוץ ולעשות דריבלים כפי שבא לו, כנ"ל רונאלדיניו
    שהיה בשנת 2006 דיי יחיד מסוגו, אף אחד לא הכיר את היכולות שלו, ואופ למדו גם אותו.. אז לטעמי
    כיום ברצלונה לא טובה מבחינת כדורגל כי רייקארד כבר מיצה את עצמו בברצלונה כמו רוני לוי, לכל קבוצה
    יש זמן שהמאמן לא מתאים יותר.. יכול להיות שעוד שנתיים - שלוש עם נאמר ורייקארד יישאר אז הוא יצליח,
    אבל כיום הוא כבר מיצה את עצמו.. והדוגמאות הבולטות לזה: מוריניו עף מצ'לסי אחרי שמיצה את עצמו, ואדם
    כמו פרגוסון או ונגר שמיצו את עצמם כבר ממזמן בקבוצה, פשוט התפתחו לסוגי שיטות אחרות, הם למדו את
    הכדורגל, לדוגמא פרגסון כיום בן 65, והובס בשנה שעברה ע"י מילאן כי ההגנה של מנצ'סטר הייתה על הפנים,
    אז הוא אמר לעצמו מה עושים? חיזק את ההגנה, עבד עליה כמעט הכי הרבה בשנה פחות מההתקפה כמו שנים
    שעברות, והנה הוא קוצר את הפירות.. כנ"ל ונגר.. הבן אדם למד שצריך לתת לצעירים להוביל, שיטה חדשה,
    כדורגל חדש, אבל אני מבטיח לכם ששנה הבאה או שנתיים כבר הכול ישתנה, ואופ אותם תתחלף השיטה..
    רייקארד עוד לא הבין את זה, ועד שהוא לא יבין, ברצלונה לא תהיה מה שהייתה.. אם תשימו לב רוב הניצחונות
    שלה מגיעים בעקבות פעולות אישיות בקאמפנו, זה לא דברים מתוכננים שהם עושים, למשל הגול הראשון מול
    בטיס, ברצלונה נלחמה ונלחמה, אבל הגול היה בעקבות שליחת עומק של אייניסטה להנרי אחרי שהוא עבר שחקן
    משלו.. זה לא כמו הכדורגל של ארסנל ומנצ'סטר שרואים שיש עבודת צוות, שרואים שאשקרה כאילו עובדים על
    זה באימונים, כמו למשל השבוע רונאלדו הבקיע גול ממתפרצת ע"י 4 שחקנים של מנצ'סטר, והבקיע גול מקרן,
    מתי אתם ראיתם את ברצלונה מבקיעה מקרן? אני הרבה זמן לא ראיתי.. רוב הגולים של ברצלונה דיי מהפתעות,
    ופעולות אישיות.. ועד שזה לא ישתנה, ברצלונה תישאר כפי שהיא.. ולדעתי מוריניו חייב לבוא, ואתם תראו אופ
    איך שברצלונה תהפוך לקבוצה מספר 1 בעולם, כי תהיה שיטה אחרת, והכול יהיה חדש ולא יכירו אותם, יעברו
    שנתיים - שלוש, ילמדו אותם, ואז אותודבר נאמר על מוריניו אלא אם הוא יחליט לשנות שיטה...
    חלק ממה שכתבת נכון חלק בולשיט , אתה חושב שלא היו שמים פעם אל רונלדיניו ואטו שמירות כפולות ועוד איך , הם למדו אותה וגם שנה שעברה וגם לפני שנתים הם ניסו כי זה תפקיד של מאמן ועוזר מאמן ובמיוחד בספרד יש ירידה גדולה ביכולת של השחקנים יש שם אנשים שמיצו את עצמם ואחד מהם זה רונלדיניו שהוא היה שחקן מפתח ראשי כל התקפה הוא היה מעורב בה אפשר לומר הכי הרבה עד שבא מסי נכון שנה שעבר הבאמנת שמו על מסי פחות שמירה אבל מסי אף פעם לא הה טוב במשחקים גדולים חות מנגד ריאל מ3 הזדמנויות 3 גולים לא משנההה בקיצור יש שם שחקנים שמיצאו את עצמם כמו צאבי רונלדיניו , דקו כל כך חסר להם ורואים את זה , בקיצור נחכה עוד כמה שבועות נראה תתוצאות אני לא אכפת לי , ברצלונה כבר הפסיקה לשחק כדורגל יפה אפילו בקמפ נו נגד אלמריה גועל נפש , וחשוב שהיא תחזור ושמע בשביל ללמוד קבוצה לא צריך 3 שנים וגם לא שנתיים תאמין לי וברצלונה לא היתה ולא תיהיה הקבוצה הכי טובה בעולם גם ב2005 היא לא הייתה .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 13-11-2007 בשעה 19:14.
    Siete

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    חלק ממה שכתבת נכון חלק בולשיט , אתה חושב שלא היו שמים פעם אל רונלדיניו ואטו שמירות כפולות ועוד איך , הם למדו אותה וגם שנה שעברה וגם לפני שנתים הם ניסו כי זה תפקיד של מאמן ועוזר מאמן ובמיוחד בספרד יש ירידה גדולה ביכולת של השחקנים יש שם אנשים שמיצו את עצמם ואחד מהם זה רונלדיניו שהוא היה שחקן מפתח ראשי כל התקפה הוא היה מעורב בה אפשר לומר הכי הרבה עד שבא מסי נכון שנה שעבר הבאמנת שמו על מסי פחות שמירה אבל מסי אף פעם לא הה טוב במשחקים גדולים חות מנגד ריאל מ3 הזדמנויות 3 גולים לא משנההה בקיצור יש שם שחקנים שמיצאו את עצמם כמו צאבי רונלדיניו , דקו כל כך חסר להם ורואים את זה , בקיצור נחכה עוד כמה שבועות נראה תתוצאות אני לא אכפת לי , ברצלונה כבר הפסיקה לשחק כדורגל יפה אפילו בקמפ נו נגד אלמריה גועל נפש , וחשוב שהיא תחזור ושמע בשביל ללמוד קבוצה לא צריך 3 שנים וגם לא שנתיים תאמין לי וברצלונה לא היתה ולא תיהיה הקבוצה הכי טובה בעולם גם ב2005 היא לא הייתה .
    אין דבר כזה שחקן שמיצה את עצמו..
    יש מאמן שמיצה, שחקן לא.. כל שחקן יכול לחוות דברים, אך לצאת מהם,
    למשל רונאלדו החלוץ הברזילאי, כל הזמן נפצע, שמן, אבל בכל זאת חזר למילאן
    ואיך שהוא חזר הוא גם תרום כמות נכבדת של שערים.. כיום הוא פצוע והכול,
    אבל כשהוא יחזור אתה תראה אותו אחרת.. רונאלדיניו לא מיצה את עצמו, ולא נעליים, גם היום רוב הפרשנים והאנשים בעולם מחשיבים אותו כשחקן הטוב בעולם.. ואבי מלר הסביר את זה בצורה הכי טובה.. שחקן זה לא מכונה, הוא
    לא יכול לתת כל פעם הצגה, רונאלדיניו נותן ויתן הצגות, למשל מול בטיס, זאת
    הייתה הצגה משלו, לפני חודש מסי נתן את ההצגות שלו ללא רונאלדיניו, זה מה יש ככה מורכב העולם, שחקנים לא יכולים לתת מעצמם בכל משחק, אבל תמיד יש משחקים שהם יתעלו על עצמם.. נאמר ורונאלדיניו יעבור לצ'לסי או ישאר בברצלונה ויחזור ליכולת שלו, ואז אתה תגיד אוי טעיתי הוא לא מיצה את עצמו..
    תעשה לי טובה.. כל אדם לא ימצה את עצמו עד אשר הוא יפרוש, ואני יכול להגיד את זה שחקנים כמו אולגר גונר סולשאר הגדול ששנה שעברה הציל את היונייטד משערים שלו, כמו אבי נימני שכיום לא משחק, אבל ללא ספק תרם את תרומתו בשנה שעברה למכבי, בקיצור אל תקבור אף אחד, שחקנים זה לא מאמנים

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,442 | הודעות: 8,173,029 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect