נכתב במקור על ידי
Moshe
תקשיב אתה מדוכא ומשחק כאילו לא אתה אחראי על המעשים האלה .
אני לא מטיף לך ואני אנסה לא לרשום פה חפירה , אבל בוא נראה ככה --> אתה רב עם ההורים? למה? אני בטוח שהם לא באים יום בהיר אחד ומתחילים לכפכף אותך (אם כן תפנה לגורמים הנכונים גם אם אלו ההורים שלך) --> אתה שמן , למה? אולי כי משעמם לך? אולי כי אתה מדוכא (ממעשים שאתה בעצמך עושה) תתחיל לעשות משהו עם עצמך נגיד משהו ספורטיבי שאתה אוהב תראה שגם המצב רוח שלך יעלה (יש על זה הוכחה הורמון שמופרש בעת פעילות גופנית) וגם תרד במשקל הרגת פה 2 ציפורים במכה אחת.
אין לך הרבה חברים? אולי כי אתה לא רוצה אותם? זה לא שהם לא רוצים אותך אתה פשוט לא מנסה לרכוש לך כמה , לא יודע אף פעם לא הייתי במצב הזה אבל איכשהוא תמיד היו לי חברים , למה? כי רציתי חברים כשאתה ממש רוצה משהו אתה תקבל אותו , כשלא בזיין שלך על כלום אתה לא תקבל כלום הכל עניין של גישה ומחשבה בראש.
יש לך שלילים בבית ספר? תשב ותלמד , אני מניח שבגלל כל הגורמים למעלה זה מה שמביא את השליילים האלה ופשוט "אין לך כוח" , ד"א נגזרת של השמנה עייפות מוגברת במשך היום.
בקיצור אחי , זה החיים שלך אתה יכול לשנות אותם אם תרחם על עצמך ותחכה שמשהו יבוא מהמשיח שום דבר לא יקרה גם לא עם בנות (לא תבוא יום אחד בדלת בלודנינית עם עיניים ירוקות 1.70 פצצת על ותגיד לך בוא תקח אותי) , אתה חייב לעשות מעשים כדי שדברים יקרו לך ותקח את זה ככלל בחיים.
תתחיל עם הדבר הכי קטן ותתקדם כל פעם שלב שלב ,
שיהיה בהצלחה.
ד"א להתאבד זו דרך מאוד פאתטית לסיים את כל הבעיות שלך בחיים שהן בכלל לא בעיות כאלו גדולות , תחשוב על אנשים חולים שלהם יש גרזן מעל הראש ואומרים להם עוד חצי שנה אתה לא תיהיה פה ,
בקיצור אני חושב שהבנת את הפואנטה ולא תגיד לך בלב בין המשפטים שרשמתי (" יאללה מי הוא , מה הוא מטיף לי , אין לי מה לעשות וכו'" - אם אמרת את זה במשך ההודעה שלי תקרא את ההודעה שלי עוד 5 פעמים גם אם לא תרצה בכך תנסה אין לך מה להפסיד)