קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה]חשבון ל1.6 אין לי מושג כמה נק' תנו מחיר אני שם
    על ידי MaRoKaY בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 27-05-2006, 19:11
  2. אין לי מושג ממתי זה אבל:
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 26-03-2006, 21:10
  3. אין לי מושג לען זה קשור אבל..
    על ידי FuckTheSystem בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 06-03-2006, 19:01
  4. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 29-12-2005, 11:39
  5. אין לי מושג איך...אבל זה נראה לי אמיתי
    על ידי EriK בפורום דיבורים
    תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 24-12-2005, 14:39
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

[פריקה] אין לי מושג מה יש לי

ברירת מחדל [פריקה] אין לי מושג מה יש לי

אני רוצה להתחיל בזה שאני לא חושב שיש לי משהו רע אצלי, אני אוהב את עצמי, את השכל הישר שלי ואותי, זה ממש לא קטע של הערכה עצמית.

מאז ומתמיד אני באמת לא יודע מה יש לי, אני לא מצליח להחזיק עניין באנשים יותר מדי זמן.

למשל, לפני כמה ימים חבר שלי חזר מהצבא, הלכנו ישבנו אצלו, ואחרי שעה פשוט התחיל לא לעניין אותי, למרות שהיה מצחיק וכיף, וקמתי והלכתי.
    אני לא מסוגל להחזיק את עצמי מעוניין באנשים קרובים אליי יותר מהמינימום, אם זה לא מעניין אותי, ונראה לי שאני יוצא פה קקה אנוכי בכל העניין, אבל הקטע המצחיק שזה לא כל כך מעניין אותי.

אני כל הזמן מנסה להתקדם בערכי אהבה ויחסי אנוש, אבל מה שמצחיק זה שאני לא מצליח לשמור עליהם.
    אבא שלי הוא בדיוק המקרה הקיצוני של הדבר הזה, הוא אמר שהוא יכול להיות בעולם הזה לבד מבחינתו כי הוא לא צריך אף אחד.
    ההורים שלי גרושים, ואני לא רוצה לגמור את החיים דומה לו, לבד.
    אני כזה בן אדם רע?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אתה לא בנדאם רע,תירגע...
    ילד תמיד ינסה להיות כמו ההורים שלו,אפילו אם הוא לא רוצה בכך,זה יכול להתבטאות בדברים ממש קטנים כמו הדרך שאתה עושה קפה,עד לדברים ממש גדולים,כמו מה שאתה אמרת שזה כבר שינוי דיי גדול באופי של האדם.

תבין שאבא שלך זה לא אתה,מה שעושה לו טוב,לאו דווקא יעשה לך טוב,תחדיר את זה טוב טוב למוח ,תוסיף את העובדה שאתה לא רוצה להיות לבד ושאבא שלך פה,ישאר איתך ,ככה שאין לך מה לנסות להיאחז בו ובדברים שהוא לימד אותך בשביל שהוא ישאר...תיהיה אתה ושוב תחדיר לעצמך למוח שאתה צריך אנשים..

אחרי שתעשה את כל זה (ולא סתם תקרא) תשב עם חברים..ואפילו אם לא הכי מעניין פשוט תישאר,תנסה לדבר על דברים שמעניינים אותך,תנסה לספר בדיחות ולהשתלב ולא סתם להיות בצד ורק להקשיב.

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    אתה לא בנדאם רע,תירגע...
    ילד תמיד ינסה להיות כמו ההורים שלו,אפילו אם הוא לא רוצה בכך,זה יכול להתבטאות בדברים ממש קטנים כמו הדרך שאתה עושה קפה,עד לדברים ממש גדולים,כמו מה שאתה אמרת שזה כבר שינוי דיי גדול באופי של האדם.

תבין שאבא שלך זה לא אתה,מה שעושה לו טוב,לאו דווקא יעשה לך טוב,תחדיר את זה טוב טוב למוח ,תוסיף את העובדה שאתה לא רוצה להיות לבד ושאבא שלך פה,ישאר איתך ,ככה שאין לך מה לנסות להיאחז בו ובדברים שהוא לימד אותך בשביל שהוא ישאר...תיהיה אתה ושוב תחדיר לעצמך למוח שאתה צריך אנשים..

אחרי שתעשה את כל זה (ולא סתם תקרא) תשב עם חברים..ואפילו אם לא הכי מעניין פשוט תישאר,תנסה לדבר על דברים שמעניינים אותך,תנסה לספר בדיחות ולהשתלב ולא סתם להיות בצד ורק להקשיב.

ממש לא מתכוון ללכת בעקבות אבא שלי כדי לעשות לו טוב.. זה לא כל כך איכפת לי אם הוא יישאר פה או לא, ואני מסביר לך שאני עצמי לחלוטין, זה האופי שלי.

ואני יושב עם חברים ומדבר ברור כל זה, אבל זה נורא מזוייף בשבילי לספר בדיחות רק כדי להחיות שיחה או דברים כאלה.

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    ממש לא מתכוון ללכת בעקבות אבא שלי כדי לעשות לו טוב.. זה לא כל כך איכפת לי אם הוא יישאר פה או לא, ואני מסביר לך שאני עצמי לחלוטין, זה האופי שלי.

ואני יושב עם חברים ומדבר ברור כל זה, אבל זה נורא מזוייף בשבילי לספר בדיחות רק כדי להחיות שיחה או דברים כאלה.
    אוקיי תעשה ככה,תנסה לדבר עם עצמך על נושא מסויים...כןכן ממש ככה,משהו שמעניין אותך פשוט תתחיל לדון על המצב עם עצמך.

למשל אני זוכר פעם אחרונה שזה היה לי,חזרתי מיציאה ברגל אז התחלתי לחשוב על שליטה בזמן ומעבר במימדים ואיך כל זה מתנהל ומה החוקים של זה ומה הדבר הראשון שהייתי עושה אם המצב היה קיים וכל מיני שטויות והצלחתי לחשוב על זה במשך איזה חצי שעה של הליכה...

אם אתה לא מצליח לעשות כזה דבר הבעיה טמונה אצלך,אם אתה מצליח כנראה שאלו החברים הספציפיים האלו שאתה פשוט לא מצליח להתחבר אליהם.

אני מסוגל לדבר שנים על דברים שמעניינים אותי עם אנשים, או לחשוב עם עצמי, פה זה לא הבעיה...

אולי זה האנשים שאני מסתובב איתם... אזלמה אני מרגיש שמשהו לא בסדר איתי?

שמע אחי, קודם כל אם אבא שלך כזה אז אני מאמין שממנו זה הגיע.
    אבל עדיין אתם שתי אנשים שונים.
    כך שאין לך מה לדאוג..
    בקיצור אין אדם שאפשר לענין אותו יותר משעה וזה בסדר, גם אני מרגיש שכל העולם חופר לי וזה לא מענין בהרבה מיקרים ואני מקשיב לאנשים בחוסר רצון לפעמים כדי לא לפגוע.
    בכל זאת אם זה מפריע לך, פשוט תנסה לתת ענין לשיחה ולחפש כל פעם כייונים חדשים אני בטוח שזה יעזור
    כי בד"כ שמדברים המון על אותו נושא זה נמאס לכולם.
    פרטים:

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני מסוגל לדבר שנים על דברים שמעניינים אותי עם אנשים, או לחשוב עם עצמי, פה זה לא הבעיה...

אולי זה האנשים שאני מסתובב איתם... אזלמה אני מרגיש שמשהו לא בסדר איתי?

אז מה שאתה אומר זה שהאנשים שאתה מסתובב איתם פשוט לא מעניינים אותך,אבל אלו כל האנשים שאתה מסובב איתם אז אתה בעצם מאשים את עצמך ולא אותם...

בכל מקרה,תנסה למצוא אנשים חדשים ,אפילו תדבר על שיחות שטחיות והכול אבל תנסה...תבדוק שהבעיה באמת באנשים שסביבך ולא בך.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,737 | הודעות: 8,173,324 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect