קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעייה]המחשב לא נותן לי לעשות RECOVER לסיסמאות...
    על ידי extime2 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 02-03-2008, 19:36
  2. [בעייה] המחשב לא מזהה USB
    על ידי aron בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 25-11-2007, 11:27
  3. [בעייה] המחשב איטי
    על ידי Maryum375 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 13-11-2007, 17:41
  4. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 26-09-2007, 15:13
  5. [בעייה] המחשב עושה קולות מאצבנים
    על ידי $_vVolf gUard_$ בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-09-2007, 21:43
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

[בעייה] המחשב ניתקע

ברירת מחדל [בעייה] המחשב ניתקע

לא יודע איך זה ומה זה אבל לפעמים אני בא להיכנס למשהו פיתאום הוא עושה לי מסך כחול כזה עם מלא כתוביות ויש לי מערכת הפעלה xp home edition
    מישהו יודע מה עושים????

תמונה:

צילמתי את זה מהפלאפון כי מהמחשב אי אפשר לעשות כלום הוא פשוט קופא
    נערך לאחרונה על ידי zivoshri; 19-03-2008 בשעה 21:42.
    אם אתם רוצים מענה מהיר פשוט צוטטו אותי

2. קישורים ממומנים

במסך הכחול למטההה מופיע לך הערה ..

מסך כחול הוא לרוב מאפיין לבעית חומרה, התנגשות, בעיית זכרונות ברוב המקרים.. !

אם תוכל להראות לי את הערה בתחיך המסך אני אשמח , תודה !
    אלעד

My SySteM

Intel Core 2 Duo E8200 2.66 Mhz @ 4004Mhz || MSI P35 Platinum COMOBO || OCZ Platinum Edition XTC 2GB (2x1024) DDR2 CL4 800 Mhz @ 1052Mhz || Inno3d GeForce 9600 GT 512Mb OC || SEGATE 250GB 16MB || EZcooL 450W

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין על קוסקוס עם פרילי

תופעה נפוצה במערכת הפעלה WIN 95 עד WIN 98 ב XP הדבר נדיר ביותר.
    לרוב המסך הכחול (הידוע כ "המסך הכחול של המוות" (נשמע יותר טוב באנגלית)) הדבר נובע מהתנגשות של תוכנות שמנסות לקבל גישה לזיכון RAM (כמו שאמרו לפני).
    לדוגמא, התוכנה פוטושופ משתמשת בתווך התאים שבין 100H ל 500H ועכשיו פתחת תוכנה אחרת (צייר לדוגמא) שבטעות מצקה הזכרונות שבמחשב הקצה לה את הכתובת 224H הדבר יגרום ליתנגשות ולאחר מכן המסך הכחול.

זאת ההשערה שלי, אני לא בטוח לגבי זה, אבל תבדוק, אולי זאת תכונה מסויימת שגורמת לדבר? הסרה והתקנה של התוכנה מחדש יכול למנוע את התקלה.

מקווה שעזרתי.
    ככה זה כשאוהבים....

בעית מסך כחול נציין לרוב היא פיזית - פגם בסטיק זכרון , דיסק קשיח אולי כרטיסי מסך , ושאר רכבי חומרה.

בעיקר כמו שהדגשנו כאן הבעיה שכיחה עם הזכרונות של המחשב ...

אגב אתה משתמש ב 4 גיגה זכרון ??
    (4 גיגה לפעמיים יכולים להיות בעייתים, מנסיון)

תעלה לנו בבקשה מפרט על המחשב שלך בצורה יותר מפורטות , חברות של הרכיבים שלך..

בנוסף אל תשכח להראות לנו מה ההודעה שאתה מקבל במסך הכחול , זה יתן לנו כיוון טבו יותר לפתרון הבעייה..

תודה
    אלעד

My SySteM

Intel Core 2 Duo E8200 2.66 Mhz @ 4004Mhz || MSI P35 Platinum COMOBO || OCZ Platinum Edition XTC 2GB (2x1024) DDR2 CL4 800 Mhz @ 1052Mhz || Inno3d GeForce 9600 GT 512Mb OC || SEGATE 250GB 16MB || EZcooL 450W

זה עושה לי את המסך הכחול בכל מצב גם שאני נכנס למחשב שלי וגם שאני מנתק את הכבל usb‏ מהפלאפון ככה שלא נראה לי שזה מתוכנות
    ולגבי התשובה של אלעד צילמתי את כל המסך ומה שבתמונה זה הכל.

אכן זאת בעית זכורונת כמו שאמרתי :/

ולא מזמן הראתי איך מבצעים בדיקת זכרונות עם MEMTEST

איך מריצים MEMTEST ??

יש להוריד את קובץ ה ISO הבא

http://rapidshare.com/files/100261920/memtest86_-2.00.iso.zip.html

חלץ מכאן את הראר ויש לך קובץ ISO ממש קטן, אתה צריך לצרוב אותו, רצוי כמובן לא על דיסק לצריבה חדש , אלה כל דיסק שיש לך בו 46 KB פנוי ופשוט כשאתה מפפעיל את המחשב הוא מתחיל בדיקה שעורכת כשעה בערך (לא, אין מה לעשות עם זה, בדיקת זכרונות לוקחת זמן)
    במהלך הבדיקה הוא בודק כל מיני פרטמים של הזכרונות ומעביר ביטים(זאת תוכנה אלקטרונית) מלבד הזכונות נבדקים עוד רכיבים מסויימים שאתה לא אמרו להבין בזה ..

בכל מקרה חשוב לזכור שאת הקובץ תצרוב כ ISO אחרת זה לא יעבוד !!!
    קובץ ההרצה של MEMTEST הוא Bootable שבמידה וצרבה נכון הוא יריץ את בדיקה עוד לפני שהווינדוס עולה

וידידי תעשה לי טובה ואני מבקש ומדגיש, אל אבל אל תשנה הגדרות בבדיקה זה באמת מסכן תמחשב מי שנוגע בהגדרות, במידה ואת לא נוגע בהגדרות ונתן לבדיקה לרוץ לבד אין בכך סכנה..

תעדכן אותי מה קורה בבקשה..
    ובנוסף לפני שאתה מתחיל את הבדיקה הארוכה (בערך שעה עד שעתיים) ביקשתי מלבד התמונה גם מפרט טכני של המחשב שלך באופן מפורט !

הרבה בהצלחה
    אלעד .

My SySteM

ושוב אם במידה ויש תקלה בזכונות יופיע Error ומשם נמשיך הלאה (אני איתך, אל דאגה)

חשוב לי לדעת את הדגמים של הזכרונות שלך ושל הלוח אם בעיקר על מנת שאוכל לקרוא את המנאולה שלהם ולהבין לעומק את בעיית הזכרונות שלך...

סליחה על הדבל פוסט ( בפורום הזה לי מותר ! )
    פשוט אני רגיל ככה ואני גם רוצה שתוכל להשים דגש על כל ההערות שלי , בעריכה אתה עלול לפספס משהו אם אוסיף..

בהצלחה
    אלעד

My SySteM

אוקיי אני אנסה את זה ותודה שאתה עוזר לי אחי

בשביל זה אני כאן : ]

תעדכן אותי, בהצלחה

My SySteM

אני כותב את ההודעה דרך הפלאפון וזה עכשיו באמצע הבדיקה וזה כבר 3 שעות בלי הגזמה

עד כמה שידוע לי זה קרה לי כמה וכמה פעמים בייחוד עם השימוש של אימיול מאחר והוא מוריד כל הזמן קבצים עם מתמלא לך הכונן קשיח הוא יפתח את המסך הכחול שבעצם מתחיל לזרוק קבצים מהמחשב עד שכל מה שנותר זה מערכת ההפעלה ואני יודע זאת מאחר ופעם אחת השארתי את מחשבי דולק אם אימיול ועזבתי את הבית ליומיים כשחזרתי לא נותר לי דבר על המחשב חוץ ממערכת ההפעלה והייתי צריך לעשות שחזור שלמזלי עבד.

לפי מה שאמרו זאת בעיית זכרונות: ועשיתי מה שאלעד אמר ועצרתי את זה כי זה נמשך 3- 4 שעות וזה הגיע רק ל 23 אחוזים!!!!!

משתמש מכור
    שם פרטי
    ג'פטו
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שקט כולם לא מבינים אל תגיבו.
    היחדי שצדק זה אלעד כמובן!
    מניססיון:
    תוציא את הסטיקים של הזיכרון את כולם ותחליף מקומות אם הבעיה חוזר נסה לאתחל את המחשב בלי כרט יס מסך ואח"כ עם...

ציטוט נכתב במקור על ידי HaiDahan צפיה בהודעה
    שקט כולם לא מבינים אל תגיבו.
    היחדי שצדק זה אלעד כמובן!
    מניססיון:
    תוציא את הסטיקים של הזיכרון את כולם ותחליף מקומות אם הבעיה חוזר נסה לאתחל את המחשב בלי כרט יס מסך ואח"כ עם...
    באמת אפשרות כמו שאמר חי , יש מקרים בהם הסלוטים של הזכונות נפגעו ולא הזכרונות עצמם...
    בדיקה של שינוי כרטיסי הזכרון בין הסלוטים יכולים לתת תמונה ברורה יותר..

לא שכחתי שאני עדין מחכה למפרט טכני של המחשב שלך עם דגש רב על הזכרונות, מעבד ולוח אם !

אין השראות נוספות, אין ספוקות שהבעיה היא בזכרונות..

תודה רבה
    אלעד ..

My SySteM

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,813 | הודעות: 8,173,400 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect